parnian 80
30th July 2013, 12:09 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1455.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/soup1-milk1-breakfast1.html)
آش شیر از غذاهای محلی دریان در استان آذربایجان شرقی است. در زیر مواد لازم و طرز تهیه آن توضیح داده شده است:
مواد لازم : برای ۴ تا ۶ نفر
شیر
۱ لیتر
گندم پوست کنده
۳۰۰ گرم
نخود
۶۰ گرم
نمک و فلفل
به میزان لازم
کشمش بی دانه، گردو، بادام
جهت تزیین
طرز تهیه :
گندم را از شب قبل خیس نمایید و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی که نخود پخته شود و گندم کاملاً لعاب دار شود.
سپس کمی نمک اضافه نمایید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود.
در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم نمایید تا آش غلیظ شود.
در پایان، آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید.
در کنار این آش معمولاً فالوده ی خانگی سرو می شود.
انرژی کل: ۱۶۰۰کیلو کالریمنبع : asemoni.com
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1455.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/soup1-milk1-breakfast1.html)
آش شیر از غذاهای محلی دریان در استان آذربایجان شرقی است. در زیر مواد لازم و طرز تهیه آن توضیح داده شده است:
مواد لازم : برای ۴ تا ۶ نفر
شیر
۱ لیتر
گندم پوست کنده
۳۰۰ گرم
نخود
۶۰ گرم
نمک و فلفل
به میزان لازم
کشمش بی دانه، گردو، بادام
جهت تزیین
طرز تهیه :
گندم را از شب قبل خیس نمایید و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی که نخود پخته شود و گندم کاملاً لعاب دار شود.
سپس کمی نمک اضافه نمایید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود.
در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم نمایید تا آش غلیظ شود.
در پایان، آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید.
در کنار این آش معمولاً فالوده ی خانگی سرو می شود.
انرژی کل: ۱۶۰۰کیلو کالریمنبع : asemoni.com