PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه سالاد میموسا



parnian 80
30th July 2013, 12:07 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1279.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/mimosa-salad.html)http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1280.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/mimosa-salad.html)http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1281.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/mimosa-salad.html)(mimosa flower) همان گل ابریشم است این گل زیبا به رنگ زرد است و با الهام از رنگ زیبای آن انواع کیک ، سالاد و نوشیدنی و دسر ها را تزئین میکنند .

مواد لازم :

کنسرو تن ماهی
۱ عدد


برنج
۱ پیمانه


هویج
3 عدد


سس مایونز یا ماست سفت
به مقدار لازم



ـ پیازچه ، جعفری،شوید یا فلفل سبز ( یکی از این سبزیجات یاهر کدام که در دسترس بود )
ـ پلوی زعفرانی یا زرده تخم مرغ یا فلفل زرد یا ذرت پخته ( روی سالاد بایستی زرد رنگ باشد )

طرز تهیه :
برنج را با روش کته طبخ کنید . کنسرو ماهی تن را در آب به مدت 20 دقیقه بجوشانید و سپس باز کرده و روغن را جدا و دور بریزید .

قالب مورد نظرتان را چرب کرده و به ترتیب:

مرحله 1 _ هویج رنده شده را ( خام یا پخته فرقی نمیکند ) یک لایه در کف قالب با ضخامتی یکنواخت بریزید وروی آن سس مایونز به میزان دلخواه بریزید.

مرحله 2 _ یک لایه از ماهی تن را روی هویج ریخته و دوباره روی آن را سس بریزید .

مرحله 3 _ لایه بعدی را با پیازچه یا جعفری یا... پر کنیدو با پشت قاشق به لایه ها فشار داده تا سفت و فشرده شود ودوباره سس بریزید.

مرحله 4 _ لایه آخر را کته بریزید و ما بین و روی آن رابایک لایه سس پر کنید . روی سالاد را با سلوفون بپوشانید وسالاد را به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید

مرحله 5 _ سالاد را برای سرو در ظرف مورد نظرتان وارونه کنید

مرحله 6_ اطراف و روی سالاد را سس زده و با برنج زعفرانی یا ذرت پخته شده یا زرده تخم مرغ رنده شده به رنگ زرد در آورده و اطراف را با شوید یا هر سبزی که مورد نظرتان است به رنگ سبز در آورید . به این ترتیب سالاد شبیه به گل ابریشم می شود

دوستانی که سس مایونز مصرف نمی کنند مثل من از ماست چکیده به تنهایی و یامخلوطی از ماست چکیده و سس استفاده کنند

در این سالاد می توان به جای برنج از سیب زمینی و به جای ماهی تن از مرغ یا کالباس و غیره استفاده کرد.مرحله 1 :
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1282.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/mimosa-salad.html)مرحله 2 :
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1283.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/mimosa-salad.html)مرحله 3 :
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1284.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/mimosa-salad.html)مرحله 4 :
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1285.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/mimosa-salad.html)مرحله 5 : وارونه کردن محتویات قالب در دیس قبل از تزئین
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1286.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/mimosa-salad.html)مرحله 6 : تزئین سالاد
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1288.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/mimosa-salad.html)مرحله 7: برشی از سالاد
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1287.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/mimosa-salad.html)تصویری از گل ابریشمhttp://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1289.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/mimosa-salad.html)منبع : ashpazierangin.net

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد