PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : كباب ترخون



parnian 80
30th July 2013, 12:04 PM
http://www.beytoote.com/images/stories/food/fo1439.jpg (http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/kebab1-trechon1.html)
مواد لازم :

گوشت چرخ کرده
نیم کیلو


پیاز
۱ عدد


سیر
۱ حبه


ترخون
چند شاخه


نمک و زردچوبه
به میزان لازم




طرز تهیه :
اول پیاز ، سیر و ترخون را با هم در آسیاب ريخته و كامل خرد مي كنيم. بعد با گوشت ، نمک و زرد چوبه مخلوط مي كنيم و خوب ورز مي دهيم. بعد به اندازه گردوهای بزرگ از گوشت جدا كرده و سر سیخ های چوبی مي زنيم و مي خوابانيم کف ماهیتابه های تفلون یا چدني . با حرارت کم باید بگذارید تا کاملا مغز پخت شود و مرتب برشون گردونید تا کاملا سرخ بشوند. می توانید حتی سر سیخ هم نزنید و مثل شامی سرخشون کنید. البته یادتون باشه که در ظرف را بذارید و تا کباب خودشو کاملا نگرفته بر نگردونید.منبع : sooran.com

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد