PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال هوش

atosa0101
29th July 2013, 10:57 AM
سوال:5 نفر توی یه بالون تواسمونن(یه ریاضیدان یه فیزیک دان یه شیمیدان یه روانشناس یه پزشک عمومی)بالونه سوراخ میشه و واسه نجات جونشون یکی باید از بالون بپره پایین .به نظره شما کدوم باید بپره؟بادلیل بگید؟

maryam kia
29th July 2013, 11:17 AM
یه فیزیکدان!!!![tafakor]چون میپره ک شرایطه فیزیکیو بررسی کنه[tafakor]خیلی به مخم فشار اوردم[nishkhand]

1=1+1
29th July 2013, 11:50 AM
روانشناسه مخ یکی میزنه میندازدش پایین(شوخی )[nishkhand]

دبستان
29th July 2013, 12:03 PM
پزشک عمومی که وضعیت بدنی رو چک کن

nedasoltani
29th July 2013, 01:05 PM
خب مشخصه دیگه پزشک عمومی. چون بیشتر از بقیه به درد جامعه میخوره

سروه74
29th July 2013, 01:14 PM
به نظرمن شیمیدان اخه هم ریاضی یه کم ریاضی بلده هم یکم فیزیک
.
.
.
.
.
ولی مامانم میگه پزشکه

ساحری زمان
29th July 2013, 06:18 PM
به نظر من پزشک عمومی رو باید بندازن پایین چون چیزی که هست پزشکه

parastoo zare
29th July 2013, 08:26 PM
من فکرمیکنم ریاضی دادن...

چونکه در اون شرایط به یک رونپزشک نیاز دارن تا کمک اشون کنه....

به یک پزشک عمومی نیاز دارن تا اگر برای وضعیت جسمانیشون اتفاقی افتاد.....

به یک شیمیدان برای بررسی وضعیت...

وبه یک فیزیکدان برای محاسبه شرایط سرعت.ارتفاع.

ودرنهایت اینجا جایی ریاضی دان نیست چرا چون اطلاعات فیزیکی یک فیزیک دان از ریاضیدان

بیشتره...[fardemohem]

! (l- l l \-/ \/\/
30th July 2013, 03:20 AM
ریاضی دان

sare*
30th July 2013, 04:51 AM

وبه یک فیزیکدان برای محاسبه شرایط سرعت.ارتفاع.

ودرنهایت اینجا جایی ریاضی دان نیست چرا چون اطلاعات فیزیکی یک فیزیک دان از ریاضیدان

بیشتره...[fardemohem]

اینا یا از گشنگی هلاک میشن یا به یه جا میرسن بالاخره حالا پزشک عمومی مثلا چی کارس فوقش یکیش حالت تهوع بش دس بده که دار و دوا ندارن که پس پزشک عمومیه باید بای بای کنه [cheshmak]
باقیشون همه لازمن ریاضیدانه واسه تصور ذهنی مختصات بدردشون میخوره تازه لحظه به لحظه احتمال زنده موندنشو چرتکه میندازه[bamazegi][nishkhand][nishkhand]

آن شرلی
30th July 2013, 09:26 AM
بنظرم هرکدوم بپرن فرقی نداره چون وجود هرکدومشون در جامعه لازمه و مهمه... [tafakor]

parastoo zare
30th July 2013, 11:58 AM
اما من اینطوری فکرنمیکنم...

وهنوز هم میگم ریاضی دان دوستم...[khanderiz]

طاهره71
30th July 2013, 01:01 PM

وبه یک فیزیکدان برای محاسبه شرایط سرعت.ارتفاع.فشار هوا.وهدایت بالن به سمتی که راحت بیان پایین

ودرنهایت اگر این سقوط در جای سرسبز مثل قاره اروپا یا منطقه مسکونی باشه امید به زنده موندن اینها هست هگر نه اگه بیش از 2روز ابی وغذایی نباشه میمیرند[tashvigh]

sheri khoshgele
30th July 2013, 05:41 PM
بالون سوراخ بشه هنوزم ميتونه به راهش ادامه بده يا سقوط ميكنه؟؟

maryam kia
30th July 2013, 08:31 PM
ای بابا همون فیزیکدانه ک من گفتم[nishkhand]حالا جواب چی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]

صبا محمدي
31st July 2013, 01:56 AM
به نظر من نیاز نیست هیچ کدام بپرن پایین یا یالن با همون سوراخ ممکنه به راه خودش تا یک آبادی ادامه بده یا اینکه همه در کنار هم هستن در یک ارتفاع بلند هر کدام برای نجات جان دیگران بخواد بپره خودش هم سالم به زمین ممکنه نرسه

anis_1369
31st July 2013, 11:24 AM
روانشناس.چون قشر اوسکول جامعه هس بهتره شرش کم شه[nishkhand][nishkhand]

حسين17
31st July 2013, 01:19 PM
با توجه به نظر بقيه منم ميگم رياضي دان.

حلا جواب چي ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[soal][asabani]

"VICTOR"
31st July 2013, 07:45 PM
به نظرم اونی که میفته پایین زنده می مونه ، بقیه سقوط می کنن ، پس پزشک عمومی می پره پایین تا بقیه رو هم نجات بده .[nishkhand]

آن شرلی
2nd August 2013, 06:19 AM
روانشناس.چون قشر اوسکول جامعه هس بهتره شرش کم شه[nishkhand][nishkhand]

حرفتون اصلا جالب نبود![hoshdar]
اتفاقا میتونه بهشون روحیه بده!

mehdikhanmohamadi
2nd August 2013, 06:23 AM
سوال:5 نفر توی یه بالون تواسمونن(یه ریاضیدان یه فیزیک دان یه شیمیدان یه روانشناس یه پزشک عمومی)بالونه سوراخ میشه و واسه نجات جونشون یکی باید از بالون بپره پایین .به نظره شما کدوم باید بپره؟بادلیل بگید؟

فک کنم اونی که از همه سنگین تره...حالا هر کدومشون باشه فرق نداره [tafakor]

معمار حانیه
2nd August 2013, 06:26 PM
اصلا چرا باید بپرن؟؟؟ نیازی نیست بپرن..... همه باشن. چون در دست هم میهن خویش را کنیم اباد[khande][nishkhand]

اسپوتنیک
2nd August 2013, 08:31 PM
ریاضی دانه . چون اون احتمال میده که شاید زنده بمونه !!!!

v.m 2020
3rd August 2013, 12:27 AM
باید ده بیس سی چل کنن و ریاضی دانه از یک کلک استفاده میکنه تا فیزیک دانه بیفته پایین . فیزیک دانه چون باهوش بوده متوجه میشه و با سه تای دیگه دست ب یکی میکنه و ریاضی دانه رو میندازن پایین [nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][nishkhand][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande][khande]

! (l- l l \-/ \/\/
3rd August 2013, 01:54 AM
يكي جواب رو بگه ديگه[asabani][asabani]

maryam kia
3rd August 2013, 04:23 AM

اگه میشه جوابو بگید[tafakor]

ص-جلالی
3rd August 2013, 06:57 AM
سلام
فیزیکدان نباید بیرون بپره چون ممکنه راه نجاتی به فکرش برسه روانشناس هم میتونه باعث آرامش بقیه بشه پزشک هم لازمه که وضعیت جسمانی بقیه را زیر نظر داشته باشه ریاضیدان هم ممکنه حساب کتاب وزن را داشته باشه وبدونه چکار بکنند تا بالن سبک بشه.من نمیدونم شیمیدان رفته بالا برای چی اون الآن باید تو آزمایشگاه باشه پس بره پایین بهتره.باعرض معذرت از شیمیدان ها.

mehdikhanmohamadi
4th August 2013, 02:07 AM
بابا جواب میشه اونی که از همه سنگین تره بیاین این 5 تا رو این طوری فرضشون کنیم[shaad]البته به کسی بر نخوره[labkhand][nishkhand]
یه سنگ 45کیلویی به اسم روانشناس داریم[nishkhand]
یه گونی سیب زمینی با اسم فیزیکدان به وزن؟[negaran]شما بگین چقد باشه 60 کیلوخوبه؟[nishkhand]همین 60 کیلو
یه سبد گلابی به وزنه 50 کیلو گرم با اسم دکتر عمومی[labkhand]
ویه کدو تنبل به اسم شیمیدان به وزنه29 کیلو[bamazegi]میدونم بیشتر از ایناس حالااااااااا[nishkhand]

و یه اضافه بار دیگه به اسم ریاضیدان به وزن 90 کیلو گرم
شما باشین کدومو میندازین پایین ؟؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]
بههههله درست گفتین اونی که از همه سنگین تره بزن به افتخار خودت[cheshmak]

ص-جلالی
5th August 2013, 09:49 AM
بابا جواب میشه اونی که از همه سنگین تره بیاین این 5 تا رو این طوری فرضشون کنیم[shaad]البته به کسی بر نخوره[labkhand][nishkhand]
یه سنگ 45کیلویی به اسم روانشناس داریم[nishkhand]
یه گونی سیب زمینی با اسم فیزیکدان به وزن؟[negaran]شما بگین چقد باشه 60 کیلوخوبه؟[nishkhand]همین 60 کیلو
یه سبد گلابی به وزنه 50 کیلو گرم با اسم دکتر عمومی[labkhand]
ویه کدو تنبل به اسم شیمیدان به وزنه29 کیلو[bamazegi]میدونم بیشتر از ایناس حالااااااااا[nishkhand]

و یه اضافه بار دیگه به اسم ریاضیدان به وزن 90 کیلو گرم
شما باشین کدومو میندازین پایین ؟؟؟؟؟؟؟؟[tafakor]
بههههله درست گفتین اونی که از همه سنگین تره بزن به افتخار خودت[cheshmak]
ببخشید آ ریاضی دان برای حل مسله آنقدر فکر و خیال میکنه نمیتونه 90 کیلو بشه!بازم ببخشید آ

mehdikhanmohamadi
8th August 2013, 12:23 AM
ببخشید آ ریاضی دان برای حل مسله آنقدر فکر و خیال میکنه نمیتونه 90 کیلو بشه!بازم ببخشید آ

بخشیدم بابا بخشیدممم اصن شما بگین چن کیلو باشه خوبه نیم کیلو خوبه یا 250 گرمش کنم[nishkhand]

ص-جلالی
8th August 2013, 11:25 AM
بخشیدم بابا بخشیدممم اصن شما بگین چن کیلو باشه خوبه نیم کیلو خوبه یا 250 گرمش کنم[nishkhand]
سلام پسرگلم قرار نبود عصبانی بشین ها!!!

mehdikhanmohamadi
11th August 2013, 03:52 PM
سلام پسرگلم قرار نبود عصبانی بشین ها!!!

سلام از ماست بابا بزرگ [nishkhand] کی عصبی شده بگو تا ادبش کنم[cheshmak]

setayesh shb
11th August 2013, 05:43 PM
من فقط میدونم روانشناسه نمیپره[shaad][nishkhand]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد