توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث بچه ها بیاید نظر بدید!بدو وقتو هدر نده
maryam kia
29th July 2013, 09:08 AM
سلام.موضوع بحث سریال های ماه رمضون هستن[shaad]
به نظر شما کدوم یکی از سریالا قشنگ تر بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دودکش
مادرانه
خروس
به نظره خودم دودکش[shaad]
شما نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[soal]
1=1+1
29th July 2013, 09:10 AM
مادرانه
atosa0101
29th July 2013, 10:02 AM
سلام به نظر من هیچ کدومشون اونقدر قوی نبودن
رضا66
29th July 2013, 11:18 AM
مادرانه ولی ای کاش پدرانه بود
سروه74
29th July 2013, 12:17 PM
مادرانه
عبدالله91
29th July 2013, 12:45 PM
سلام
بنده زیاد اهل تلویزیون نیستم
اما به 2 قسمت مادرانه نگاه کردم که نکات منفیش بیشتر از نکات مثبت این مجموعه بود. البته به نظر بنده، مثلا اردلان تمجید هر کار خلافی کرده، با آبرو بازی کردن شروع کرده تا ... ادامه داده اما میگه درسته که میخواد خودشو خشن و... نشون بده اما اینجوری نیس . زیاد سخت یا سنگین نیس، یه همچین چیزی. یکی نیس بگه تو جماعت رو چی حساب کردی؟ خلاف موند که این نکرده باشه بعد بگی آدم دل رحم و مهربون و... است. تازه این یه نمونه است.
تناقض در صدا و سیمای ما داره غوغا میکنه.
کلا فیلم و سریال ایرانی خیلی ضعیف هست بیشتر صفات بد رو آموزش میده تا اخلاق خوب رو.
این تلویزیون و سینمای ماست که جامعه رو به این شکل درمیاره. معلوم نیس برنامه ریزا چه جور دو دوتا میکنن.
میگن تو غرب چندین سال تلاش میکنن تا یه برنامه ای رو بریزن و تمام ابعاد برنامه رو میسنجن برا همین در عرض چند ماه کامل پیادش میکنن اما در کشو رما برعکس هست
در عرض سه چهار روزه برنامه رو میریزن و در عرض 10 سال میبینی نمیتونه اجرا کنه برا همین هم بودجه هدر میره و هم کار نیمه کاره میمونه یعد طرح جدید رو جایگزین میکنن و این کار در برنامه های فرهنگی بسیار خطرناک است ینی کاری که صدا سیمای ما دارن انجام میدن مصداق کامل این نمونه از طرح هاست.
خدا به دادمون برسه
حسين17
29th July 2013, 12:59 PM
دودكشششششششششش
nedasoltani
29th July 2013, 01:05 PM
منم مادرانه رو بیشتر دوست دارم
دبستان
29th July 2013, 01:07 PM
دودکش
ghalbeyakhi
29th July 2013, 01:20 PM
من که میگم هیچ کدوم،اما اگر فقط باید بین این سه یکی رو انتخاب کنم میگم مادرانه
erika35
29th July 2013, 01:28 PM
مادرانه
zoh_reh
29th July 2013, 01:33 PM
سلام
بنده زیاد اهل تلویزیون نیستم
اما به 2 قسمت مادرانه نگاه کردم که نکات منفیش بیشتر از نکات مثبت این مجموعه بود. البته به نظر بنده، مثلا اردلان تمجید هر کار خلافی کرده، با آبرو بازی کردن شروع کرده تا ... ادامه داده اما میگه درسته که میخواد خودشو خشن و... نشون بده اما اینجوری نیس . زیاد سخت یا سنگین نیس، یه همچین چیزی. یکی نیس بگه تو جماعت رو چی حساب کردی؟ خلاف موند که این نکرده باشه بعد بگی آدم دل رحم و مهربون و... است. تازه این یه نمونه است.
ناقض در صدا و سیمای ما داره غوغا میکنه.
سلام
با تناقض اینا کاری ندارم ، ولی باید قبول کنیم افرادی مثل اردلان دوروبرمون هست.حالا این که پولداره و وقت نداره به بچه هاش برسه!
آدمایی هستند که مثل خیلی از سطح دیگه جامعه دارن زندگی میکنن ولی اصلا انگار نه انگار که بچه دارن،یا به قولی خانواده دارن!
پدرایی که تقی به توقی میخوره میگن چی کم گذاشتم براتون؟! پس مادرتون چیکار میکرد؟ بچه های مردمو میارن و مقایسه میکنن.
من مصداق اردلان رو در رابطه با ارتباط با بچه ها رو دیدم البته نه اینقدر پولدار.
اتفاقا تو یکی از همین قسمتا که رها داره با فرزاد تو خیابون صحبت میکنه و راه میره همین مصداق من میگه این دختره رو باید سربرید که اینقدر بیحیاست!! واقعا از فیلم فقط همین قسمت رو درک کرد !!!علت رو جای دیگه نمیبینه!!
maryam kia
29th July 2013, 04:18 PM
فیلمای ایرانی جز این نیس!!!برای پسره مشکلی نداره.[tafakor]برای خطایه فرزاد فقط یه زندان رفتنو نشون داد همین!!!!!!!!!!!!!حالا دختره یه خطا کرده از سره بچگیش میگن بی حیاست.ووووووووووووووا[taajob]
عبدالله91
29th July 2013, 09:02 PM
سلام
با تناقض اینا کاری ندارم ، ولی باید قبول کنیم افرادی مثل اردلان دوروبرمون هست.حالا این که پولداره و وقت نداره به بچه هاش برسه!
آدمایی هستند که مثل خیلی از سطح دیگه جامعه دارن زندگی میکنن ولی اصلا انگار نه انگار که بچه دارن،یا به قولی خانواده دارن!
پدرایی که تقی به توقی میخوره میگن چی کم گذاشتم براتون؟! پس مادرتون چیکار میکرد؟ بچه های مردمو میارن و مقایسه میکنن.
من مصداق اردلان رو در رابطه با ارتباط با بچه ها رو دیدم البته نه اینقدر پولدار.
اتفاقا تو یکی از همین قسمتا که رها داره با فرزاد تو خیابون صحبت میکنه و راه میره همین مصداق من میگه این دختره رو باید سربرید که اینقدر بیحیاست!! واقعا از فیلم فقط همین قسمت رو درک کرد !!!علت رو جای دیگه نمیبینه!!
بله حق با شماست اما حرف بنده این بود که مگه چنین فردی که با دل یه دختری به اون شکل بازی کرده و پول براش خدایی کرده و خلافکار بوده مگه میشه دل رحم و مهربون باشه. اگه چنین مردی اندازۀ سر سوزن محبت تو وجودش می بود با یه دختری که هزارن امید داره بازی نمی کرد حالا خلاف هاش به کنار.
صفات متناقضی رو در وجود یه فرد جمع میکنن بعد مجوز خیلی از کارارو در اجتماع صادر میکنن و در آخر هم این فرد ختم به خیر میشه میره پی کارش.
parastoo zare
29th July 2013, 09:18 PM
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااای دوکش[bamazegi]
ولی همش قشنگه....[tashvigh]
چرا ادمو توی امپاس قرار میدین؟[khande]
اونم نه امپاس ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااامممممممممممم ممممممممممممپاس[nishkhand][nishkhand][nishkhand]
shiny7
29th July 2013, 09:25 PM
سلام.به قول آقای عبدالله نکات منفی مادرانه بیشتر از مثبتشه!!
خروسم که اصلا هیچی...از آقای رضویان بعید بود تو همچین سریالی بازی کنن!!
دودکشم دیگه همه چیزش تکراریه...نمی دونم چه اصراریه تو سریالا یه تیکه کلام تو دهن مردم بندازن؟؟
بگو خب!!
نظرت!!
آمپاس!!
اینا یعنی چی؟؟
خب که چی اصلا؟؟
اصلا جالب نیستن!!
به امید دیدن سریالای قوی تر!.........
solinaz
29th July 2013, 10:22 PM
من که اصلا مادرانه رو نگاه نمیکنم.از این فیلم تکراریا زیاد گذاشتن...همش با این موضوع[khabalood]
خروسم که خیلی مسخره هست[afsoorde]
من فقط دودکشو نگاه میکنم،ادم یه خنده ای میکنه بابا[nishkhand]
nkhoshdel
30th July 2013, 03:13 AM
هیچ کدوم رو ندیدم ولی میگن مادرانه خوب بوده اشکالی نداره هنوز 50 بار وقت دارم ببینمش چون بعد ماه رمضان تکرار شروع میشه[nishkhand]
maryam kia
30th July 2013, 05:53 AM
خروس واقعا ضایع ست[nishkhand][nishkhand][nishkhand]
zoh_reh
30th July 2013, 06:07 AM
بله حق با شماست اما حرف بنده این بود که مگه چنین فردی که با دل یه دختری به اون شکل بازی کرده و پول براش خدایی کرده و خلافکار بوده مگه میشه دل رحم و مهربون باشه. اگه چنین مردی اندازۀ سر سوزن محبت تو وجودش می بود با یه دختری که هزارن امید داره بازی نمی کرد حالا خلاف هاش به کنار.
صفات متناقضی رو در وجود یه فرد جمع میکنن بعد مجوز خیلی از کارارو در اجتماع صادر میکنن و در آخر هم این فرد ختم به خیر میشه میره پی کارش.
اگه بخوایم راجع به این موضع بگیم ایده آل چی باشه؟ اونی که شما میگی درسته.
ولی واقعیت جاری همینه که دارن نشون میدن. نمیشه واقعیت رو کتمان کرد.این که همون اولش ول کرد رفت بعضی ها با چند سال زندگی و خاطره اینکاررو میکنن.
عبدالله91
30th July 2013, 06:26 AM
اگه بخوایم راجع به این موضع بگیم ایده آل چی باشه؟ اونی که شما میگی درسته.
ولی واقعیت جاری همینه که دارن نشون میدن. نمیشه واقعیت رو کتمان کرد.این که همون اولش ول کرد رفت بعضی ها با چند سال زندگی و خاطره اینکاررو میکنن.
بله درسته، قبول دارم چنین افرادی هستند که نامردی میکنن اما چنین افرادی به این شکل که میگن نیستن.ینی صفات مثبتی که برا این آقا در نظر گرفتن نمبتونه در چنین فردی وجود داشته باشه. مثلا این فیلم ها در جامعه چنین دیدی رو رواج دادن که مهم دل آدمه بقیه مهم نیس. من دلم پاکه نماز نمیخونم عیبی نداره. یا از تمومی نمازخون ها بدم میاد چون همشون کثیف هستن مهم دله. یا چشم چرانی و... میکنن میگن مهم دل آدمه.دلم پاک هست و... خیلی از این تناقضات در جامعه هست. وقتی یه فیلم چند تناقض رو در وجود آدم جمع میکنه معلومه که نتیجه میشه این.
اردلان تمجید یه شخصیت منفور معرفی نشده و نخواهد شد بلکه کسی هست که ادعای عشق داره. مگه چنین فردی میفهمه که عشق چیه؟ اگه شعور عشق رو داشت تو دوران حساس رها نمیکرد.
یکی از تصاویری که چنین فیلمی در ذهن مخاطب میذاره اینه که دختر یا پسری که ادعای عشق کردین بعد رفتین با یکی دیگه زندگی کردین عشق اولتون رو فراموش نکنین در آینده امکان داره باهم رودر رو بشین و دوباره عشقتون فوران کنه و این عشق ختم به خیر خواهد شد. شنیده ام دارم میگما. ازخودم نمیگم. قشر جوان رو تو لجن فرو میبره. عشق اول کدومه؟ باید رسم وفاداری رو بیاموزن نه چیزهایی که اصلا در دنیای حقیقی غیرممکنه. فردی مثه اردلان تمجید یه هیولا میشه نه یک فردی که برمیگرده و ادعای عشق میکنه و نکات مثبتی داره. یه مثال اینچنینی در اجتماع میتونیم بیاریم؟ غیرممکنه.
حرف منم اینه که چنین فردی رو مثبت جلوه میدن در حالی که نمیشه.غیرممکنه. ذهن مغشوش نویسنده نمیدونم این موضوع رو از کجا آورده. یه خائن رو دوباره آورده عاشق دل رحم جا داده.
میبینی کسی که با یکی دیگه ازدواج کرده با دیدن فیلم این آقا برمیگرده به یاد عشق بازی با یه نفر دیگه میفته و اینو برا خودش زنده میکنه و ... این نتیجۀ فیلم های ایرانی است. جز بدبختی و فلاکت اجتماعی چیزی برا گفتن ندارن.
zoh_reh
30th July 2013, 06:31 AM
حرف منم اینه که چنین فردی رو مثبت جلوه میدن در حالی که نمیشه.غیرممکنه. ذهن مغشوش نویسنده نمیدونم این موضوع رو از کجا آورده. یه خائن رو دوباره آورده عاشق دل رحم جا داده.
میبینی کسی که با یکی دیگه ازدواج کرده با دیدن فیلم این آقا برمیگرده به یاد عشق بازی با یه نفر دیگه میفته و اینو برا خودش زنده میکنه و ... این نتیجۀ فیلم های ایرانی است. جز بدبختی و فلاکت اجتماعی چیزی برا گفتن ندارن.
حق با شماست هر واقعیتی نمیتونه درست باشه.
ممنون از شما
عبدالله91
30th July 2013, 06:50 AM
هر واقعیتی نمیتونه درست باشه.
هر واقعیتی نمیتونه درست باشه؟ چرا؟
فکر کنم ریشۀ دید ما به موضوع فرق داره. بنده از یک بعد و شما از یک بعد دیگه به موضوع نگاه میکنین. البته تمومی حرفای بنده نظر شخصیم هستن که از آدمایی برداشتم که در اطراف بودن و لزوما درست نیستن.
zoh_reh
30th July 2013, 06:57 AM
هر واقعیتی نمیتونه درست باشه؟ چرا؟
یعنی طبق نظر من که گفتم این یه واقعیته که بعضی تو جامعه دچارشن،یه واقعیت درست یا مثبت که نیست بخوان به تصویر بکشن.
فکر کنم ریشۀ دید ما به موضوع فرق داره. بنده از یک بعد و شما از یک بعد دیگه به موضوع نگاه میکنین. البته تمومی حرفای بنده نظر شخصیم هستن که از آدمایی برداشتم که در اطراف بودن و لزوما درست نیستن.
اولش بعد رابطه پدر و دختری رو دیدم، ولی بعد که توضیح دادین به بعدی که یه خائن نمیتونه دل رحم باشه توجه کردم که نظرم اینه که در این خصوص (عشق) میتونه باشه ولی به تصویر کشیدنش بدآموزی داره .
عبدالله91
30th July 2013, 07:07 AM
یه خائن نمیتونه دل رحم باشه
یه خائن تنها نه. یه خائنی که پول براش از هر چیزی حتی از دل و سرنوشت آدمها مهمتره. حب به دنیا منشأ تمامی صفات زشت است. این که حدیث است. بنده تمامی صفاتی که برا این آقا در نظر گرفته بودن رو در نظر گرفتم و معتقدم که اگه در وجود کسی چنین صفاتی جمع بشه دیگه فطرت انسانی براش باقی نمی مونه . حب بیش از اندازه به پول آدمو نابود میکنه. نمیذاره چیزی براش بمونه. گذشتن از پول براش راحت نیست. بخاطر پول هر کاری میکنه.
اینا نظر شخصی بنده هستن باز میگم لزوما درست نیستن
آن شرلی
30th July 2013, 09:09 AM
مادرانه رو دوس دارم اما اصلا سریالا بنظرم خوب نیست...
برنامه های بیخود تلوزیون باعث شده علاقمو از دست بدم و الان کمتر پیش میاد تلوزیون نگاه کنم.
با حرفای آقا عبدالله هم شدیدا موافقم[golrooz]
آن شرلی
30th July 2013, 09:18 AM
سلام.به قول آقای عبدالله نکات منفی مادرانه بیشتر از مثبتشه!!
خروسم که اصلا هیچی...از آقای رضویان بعید بود تو همچین سریالی بازی کنن!!
دودکشم دیگه همه چیزش تکراریه...نمی دونم چه اصراریه تو سریالا یه تیکه کلام تو دهن مردم بندازن؟؟
اتفاقا آقای جواد رضویان انقدر توی فیلم های جلف و بی مزه بازی کردند از چشم بیشتر طرفداراشون افتادن...
یک نکته منفی فیلم دودکش هم همینه اما باز هم چون خنده داره طرفدار داره!
*parysima*
30th July 2013, 10:45 AM
اول دودکش
بعدش مادرانه
"VICTOR"
30th July 2013, 02:40 PM
هههههههههیچ کدوم ، همشون پر از نکات منفین .[hoshdar]
به فکر بچه ها نیستن؟! اونا هم تقریباً اګه والدین نګاه کنن ، نګاه می کنن و این همه بد آموزی ؟! از بچګی ؟! بعد میګن چرا فرهنګ سازی نمیشه .
واسه صدا و سیما که نه واسه جامعه تأسف باره .
parisa niakan
30th July 2013, 06:09 PM
دودکشhttp://night-skin.com/blogcode/tasvir-zibasazi/upimg/uploads/1370281356.png (http://night-skin.com/)
maryam kia
30th July 2013, 08:18 PM
من خودم خواهر و برادر
کوچیک دارم ک هر وقت مادرانه شروع میشه میشینن و نگاه میکنن.صد در صد نکاته بدشو بیشتر از خوبش یاد میگیرن چون خاصیته انسان اینجوریه!!!خب سریاله مادرانه هم سرتاسر پر از چیزایه منفیه!!!!حالا دیگه پسرایه مواد فروش یا چه فرقی میکنه دخترایه موادفروش میوفتن دنباله بچه پولدارا ازشون پول بچاپن!!! شاید هم موادفروشی علنی بشه!!![nadanestan]اخه این سریاله!!![tafakor]اونم تو ماه رمضون!!![taajob]
omitis
30th July 2013, 08:34 PM
به نظرم فیلم مادرانه انقدر هام بد نیست به نظرم حقیقت جامعه رو نشون میده یکی از دوستان گفت چه ربطی داره به اسم مادرانه بنظرم خیلی ربط داره اگه خوب دقت کنید این فیلم چنتا مادرو نشون میده مثلا مادری که بخاطره خودش از بچه هاش گذشت و از ایران رفت و یه مادره دیگه ای که با توجه به فقر ی که داره تموم تلاش شو میکنه که بچه هاش راه درستی واسه زندگیشون انتخاب کنن و زنی دیگه ای رو نشون میده که میتونه مادر بشه اما بخاطر مشکل نازایی شوهرش بهش وفادار مونده و از حس قشنگ مادر شدن صرفه نظر کرده .کاش همه مون قدر مادرامونو بدونیم....
ساناز فرهیدوش
30th July 2013, 08:41 PM
من از نظر دادن خود داری می کنم بمونید تو امپاس !!!
اما به ضرص قاطع می تونم بگم .... مادرانه رو قشنگ بازی کردن با موضوع تکراری !! دود کش هم که قشنگ بازی شده بود ....لبخند و داستان خاصی نداشت !!
mozhgan.s
30th July 2013, 10:24 PM
مادرانه با بازی زیبای مهدی سلطانی واقعا محشره
atosa0101
30th July 2013, 10:59 PM
به نظرم برره
مهندس نوجوان
31st July 2013, 01:14 AM
بیچاره خروس
فکر کنم هیچکس بهش رای نداده باشه
واسه من فرق نمیکنه
هر سه تاشونو نگاه میکنم
تهش هم خاموش میکنم میگیرم میخوابم
تاثیرم روم نمیگذاره
راستی یکی از دوستا گفته بود مادرانه حقیقت جامعه رو نشون میده ولی به نظر شما آخه چند نفر تو جامعه شبیه رها هستن ؟ نه واقعا
آدم داریم که خیابونی باشه
که معتاد باشه
ولی نه دیگه اینقدر پررو و وقیح
مگه نه ؟
maryam kia
31st July 2013, 04:29 AM
شما بگید چند نفراینقد پولدارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه 20نفرم نمیشن ک اینطوری زندگی میکنن[nadanestan]
ص-جلالی
4th August 2013, 07:13 PM
هیچکدام بدرد نمیخورند بدآموزی هم دارند. اینها سریال های آبکی مثل فیلم های ترکیه ای هستند.که سیمای ما پول بیت المال را دور میریزه.سریال های سال های پیش بهتر بودند.
javad@
8th August 2013, 12:53 PM
[golrooz]دودکش!
با توجه به عقبش چون با دست خالی کمک دیگران می کردند هم غریبه ، هم فامیل وچون زندگی بیشتر ما توایران زندگی مرفحی نیست و این فیلم درد ما وجامعه الان رو بیشتر وپر رنگ تر و همراه با ظنز جالب بیان می کرد من با دیدن این فیلم فهمیدم که ما انسان ها اگه از پول بگذریم (هر که از پول بگذرد خندان بود) وحریس مال دنیا نشویم میشه بی انقولت وبی قیف و قپی در نکردن بیش هم به یک زندگی سالم وهمراه با ارامش رسید نه اینکه اشنایان ما در دوره ی امروز حتی با اون همه پول وخدم وحشم یا کاری انجام نمیدن یا منت سر ادم می گذارن من طرف صحبتم با بیشتر جامعه است خصوصا اونایی که مادر بزرگ وپدر بزرگ از دست دادند انشا الله به امید بهروزی وجامعه سرشار از شادی وشعف ومهربانی وبه دور از کینه وعداوت به توان مشگلات هم خود وهم دیگران وخصوصا گره از کار جوانانی مانند من وشما باز بشه اللهی امین...................
parnian 80
8th August 2013, 12:57 PM
راستش من از هیچکدوم خوشم نمیاد ولی خوب مادرانه باز بهتره...
javad@
8th August 2013, 12:58 PM
مارو می گذاری تو امپاس...........................دودکش جالب بود با دستای خالی کارهایی کردند که ادم پول دار اون کار هارو نمی کرد............به ضرص قاطع می گم بلدی نظر جالب بدی!!!
نظرت؟؟؟؟
اسپوتنیک
11th August 2013, 04:21 PM
دودکش یه چیز دیگه بود.
! (l- l l \-/ \/\/
11th August 2013, 04:30 PM
دودكش
razb
11th August 2013, 04:33 PM
هیچکدوم[tafakor]
maryam kia
20th August 2013, 05:27 PM
خب به هر حال سریالا تموم شدن.و مشخص شد کدوم اول شده کدوم دوم و سوم[shaad]
1_دودکش[shaad]
2_خروس[bamazegi]
3_مادرانه[cheshmak]
ممنون از نظراتتون[tashvigh][golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.