Sa.n
25th July 2013, 06:59 PM
خوراک میگو با بلغور جو (http://www.bartarinha.ir/fa/news/58537/%D8%AE%D9%88%D8%B1%D8%A7%DA%A9-%D9%85%DB%8C%DA%AF%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D8%A8%D9%84%D8%BA%D9%88%D8%B1-%D8%AC%D9%88)
تحقیقات نشان داده که نهتنها مصرف میگو، که مصرف جو و ذرت هم برای کاهش فشارخون بسیار مفید هستند.
مجله سیب سبز: (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/19/180939_742.jpg (http://bartarinha.ir/)
مواد لازم
برای 4 نفر
شیر کمچرب: یک پیمانه
آب: یک و یکسوم پیمانه
نمک: مقداری
بلغور جو: نصف پیمانه
روغن گیاهی: یک قاشق سوپخوری
سوسیس گیاهی: 85 گرم، خرد شده
پیاز: 280 تا 340 گرم ساطوری شده
فلفل قرمز: یک عدد خرد شده
میگوی درشت: 450 گرم پوست کنده و تمیز شده
ادویه مخلوط: یک قاشق سوپخوری
دانه ذرت: 4 فنجان
روش تهیه
در یک قابلمه 4 لیتری، شیر را گرم کرده، یک پیمانه آب و مقدار کمی نمک هم بریزید تا بجوشد. بلغور جو را داخل آب ریخته و در قابلمه را 10 دقیقه ببندید تا به آرامي بجوشد و گهگاه آن را بههم بزنید. همزمان در یک تابه گود، روغن را با دمای متوسط رو به بالا گرم کنید و سوسیسهای گیاهی را 2 دقیقه در روغن بپزید تا برشته شوند. پیاز و فلفل قرمز را هم اضافه کنید. 5دقیقه این مواد را بپزید تا ترد شوند. حالا میگوها را همراه با ادویه داخل تابه بریزید و یکسوم باقیمانده آب را هم اضافه کنید؛ 2 دقیقه دیگر مواد را بپزید تا کمی رنگشان برگردد. حالا ذرت را به بلغور جو اضافه کنید و یک دقیقه بپزید. در نهایت مخلوط میگو را بین 4 بشقاب تقسیم کرده و سس بلغور و ذرت را هم رویشان بریزید.
نکته سلامت: تحقیقات نشان داده که نهتنها مصرف میگو، که مصرف جو و ذرت هم برای کاهش فشارخون بسیار مفید هستند.
تحقیقات نشان داده که نهتنها مصرف میگو، که مصرف جو و ذرت هم برای کاهش فشارخون بسیار مفید هستند.
مجله سیب سبز: (http://www.bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/19/180939_742.jpg (http://bartarinha.ir/)
مواد لازم
برای 4 نفر
شیر کمچرب: یک پیمانه
آب: یک و یکسوم پیمانه
نمک: مقداری
بلغور جو: نصف پیمانه
روغن گیاهی: یک قاشق سوپخوری
سوسیس گیاهی: 85 گرم، خرد شده
پیاز: 280 تا 340 گرم ساطوری شده
فلفل قرمز: یک عدد خرد شده
میگوی درشت: 450 گرم پوست کنده و تمیز شده
ادویه مخلوط: یک قاشق سوپخوری
دانه ذرت: 4 فنجان
روش تهیه
در یک قابلمه 4 لیتری، شیر را گرم کرده، یک پیمانه آب و مقدار کمی نمک هم بریزید تا بجوشد. بلغور جو را داخل آب ریخته و در قابلمه را 10 دقیقه ببندید تا به آرامي بجوشد و گهگاه آن را بههم بزنید. همزمان در یک تابه گود، روغن را با دمای متوسط رو به بالا گرم کنید و سوسیسهای گیاهی را 2 دقیقه در روغن بپزید تا برشته شوند. پیاز و فلفل قرمز را هم اضافه کنید. 5دقیقه این مواد را بپزید تا ترد شوند. حالا میگوها را همراه با ادویه داخل تابه بریزید و یکسوم باقیمانده آب را هم اضافه کنید؛ 2 دقیقه دیگر مواد را بپزید تا کمی رنگشان برگردد. حالا ذرت را به بلغور جو اضافه کنید و یک دقیقه بپزید. در نهایت مخلوط میگو را بین 4 بشقاب تقسیم کرده و سس بلغور و ذرت را هم رویشان بریزید.
نکته سلامت: تحقیقات نشان داده که نهتنها مصرف میگو، که مصرف جو و ذرت هم برای کاهش فشارخون بسیار مفید هستند.