PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه سالاد اسفناج و توت فرنگی



parnian 80
25th July 2013, 03:02 PM
در سالاد اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html) و تو‌ت‌فرنگی از موادی استفاده شده که همگی در کمک به تقویت حافظه، بالا بردن قدرت تصمیم‌گیری و بالا بردن واکنش‌های عصبی و ذهنی موثر هستند.




خیلی‌ها معتقدند بیشتر توت‌فرنگی‌هایی که در بازار است گلخانه‌ای است و مزه ندارد. این تصور تا حد زیادی درست است. توت‌فرنگی‌های پرورشی، اندازه بزرگی دارند و خیلی هم خوش‌رنگ و معطر هستند، اما شیرین نیستند و برای سرو به‌عنوان میوه شاید بهتر باشد از کمی شکر، عسل یا سس شکلات استفاده کرد و راه‌حل بهتر و طبیعی‌تر این است که از توت‌فرنگی استفاده‌ای غیرمعمول کرد و در سالاد از آن استفاده کرد. این پیشنهاد با آنکه کمی عجیب به نظر می‌رسد، اما توت‌فرنگی در سالاد یک اتفاق خوشمزه و بی‌نظیر است، به‌خصوص برای کسانی که گوجه‌فرنگی دوست ندارند و به همین دلیل آنتی‌اکسیدان میوه‌های قرمز به بدن‌شان نمی‌رسد. در سالاد اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html)و تو‌ت‌فرنگی از موادی استفاده شده که همگی در کمک به تقویت حافظه، بالا بردن قدرت تصمیم‌گیری و بالا بردن واکنش‌های عصبی و ذهنی موثر هستند.


http://cooking.akairan.com/images/a-ar/20136172284950a.jpg.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/salad/201361722856.html)


مواد لازم برای 4 نفر:



اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html) تازه: 250 گرم
توت‌فرنگی: 150 گرم، خرد شده
خیار متوسط: 2عدد،‌ نگینی‌شده
پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) فتا: 200 گرم، خرد شده


سالاد اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html) و توت‌فرنگی را چگونه درست کنید؟

ساقه‌های اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html) را جدا کرده و برگ‌ها را به قطعات درشت خرد کنید. سس و همه مواد را مخلوط کرده و حداقل 30دقیقه صبر کنید تا طعم‌ها به خورد هم بروند.

نکته: تا آنجا که ممکن است از برگ‌های جوان و شاداب اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html) استفاده کنید.

احتیاط: توت‌فرنگی از میوه‌های آلوده است، قبل از استفاده آنها را حسابی بشویید.

پیشنهاد: اگر آووکادو در دسترس دارید، به جای خیار استفاده کنید.

سس کنجد:

اصطلاح نان سنگک خشخاشی از 50سال پیش تا امروز که روی نان‌ها کنجد می‌پاشند، همچنان سرزبان‌ها و در یادها مانده است. دانه خشخاش poppyseed در بسیاری از کشورهای دنیا مانندترکی (http://cooking.akairan.com/ashpazi/khoresh/gazaye-torky.html)ه و آلمان تولید و در انواع نان و شیرینی مصرف می‌شود. سسی که روش تهیه آن در ادامه می‌آید، یکی از مطبوع‌ترین و خوشمزه‌ترین سس‌هاست و در دستور اصلی آن از دانه خشخاش استفاده شده است،‌ اما به دلیل دردسترس نبودن، کنجد جای آن را گرفته است.

موادلازم برای سس کنجد:



روغن زیتون: یک‌دوم پیمانه
سرکه سفید: یک‌چهارم پیمانه
شکر:4 قاشق غذاخوری
پاپریکا: یک قاشق چای‌خوری
گردو: 25گرم، چرخ‌کرده
کنجد: 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم


سس کنجد را چگونه درست کنید؟

شکر را در سرکه حل و با بقیه مواد مخلوط کنید. همچنین یادتان باشد نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
مجله زندگی ایده آل

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد