PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چهار روش چیدن میز غذا



parnian 80
25th July 2013, 02:51 PM
همیشه می گویند برای چیدن بشقاب ها و وسایل دیگر روی میز از بیرون شروع کنید و به سمت داخل بیایید؛ بشقاب ها زیر باشند و کاسه ها رو و لیوان ها سمت راست بشقاب باشند که درست گفته اند. ولی در اینجا به چند نکته دیگر اشاره می کنیم.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/2013528940670a.jpg.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201352894027.html)
- صبحانه و میان وعده قبل از ناهاراگر طراحی و تزئینات میزتان درست و زیبا باشد، مهمترین وعده غذایی روز تبدیل به زیباترین وعده هم می شود.

http://cooking.akairan.com/images/a-ar/2013528940661a.jpg.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201352894027.html)
1. مبانی: بشقاب اصلی، بشقاب سالادخوری، کاسه، کاسه کوچک، لیوان آب، استکان نعلبکی یا فنجان و قاشق و چنگال و چاقو.2. با رنگ های مختلف برای ظروف و رومیزی و غیره به میز شادابی ببخشید. هیچ چیز برای اعضای خانواده خوشایندتر و جذابتر از رنگ های شاد و طرح گل و بوته برای دعوت آنها به صبحانه در اول روز نیست.3. نکته: اگر مهمان دارید می توانید نام هر یک را با چاقوی تیز روی پوست لیمو بکنید و روی بشقابش بگذارید.


http://cooking.akairan.com/images/a-ar/2013528940682a.jpg.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201352894027.html)
- ناهاروعده ناهار فرصتی عالی برای ترکی (http://cooking.akairan.com/ashpazi/khoresh/gazaye-torky.html)ب حالت رسمی میز با فضای راحت و عادی است.

http://cooking.akairan.com/images/a-ar/2013528940653a.jpg.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201352894027.html)
1. مبانی: با یک بشقاب اصلی، بشقاب سالادخوری، لیوان شیشه ای، دستمال و قاشق، چنگال و چاقو، میز نسبتاً ساده ای بچینید.2. با جنس های مختلف رومیزی های ظریف و ظروف چوبی و طرح های زیبا، ترکی (http://cooking.akairan.com/ashpazi/khoresh/gazaye-torky.html)ب متفاوتی ایجاد کنید.3. نکته: می توانید برای ایجاد تنوع، یک تکه پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) درجه یک و خوشمزه به عنوان دسر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/) سر میز بگذارید. در فرانسه این نوع دسر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/) بسیار مرسوم است.


http://cooking.akairan.com/images/a-ar/2013528940654a.jpg.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201352894027.html)
- شام گلچین شدهبا رنگ های گرم و بافت های متنوع و یک گلدان زیبا در وسط میز، محیطی دلپذیر ایجاد کنید.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/2013528940645a.jpg.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201352894027.html)
1. مبانی: بشقاب شام، بشقاب سالادخوری، زیربشقابی، دستمال و قاشق و چنگال و غیره. یکی دو لیوان مناسب در سمت راست بشقاب بگذارید تا مهمان خودش انتخاب کند.2. استفاده از شمع ها، شمعدان ها و چند گل کوچک در لیوان های شیشه ای یا گلدان های کوچک در وسط میز، نمای شیکی به میز می دهد که البته دید مهمان را نیز محدود نمی کند.3. نکته: دو یا سه رومیزی باریک با رنگ ها یا طرح های مختلف را روی هم روی میز بگذارید تا نمای منحصر بفردی ایجاد شود.


http://cooking.akairan.com/images/a-ar/2013528940616a.jpg.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201352894027.html)
- شام رسمی و شیکچه مناسبت خاصی باشد چه بخواهید برای خودتان و مهمانان ضیافت چشمگیری برپا کنید، این مدل میزآرایی با هر بودجه ای جور درمی آید.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/2013528940677a.jpg.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201352894027.html)
1. مبانی: بشقاب شام، بشقاب سالادخوری، کاسه، زیربشقابی، دستمال و قاشق چنگال و غیره (به علاوه قاشق دسر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/))، لیوان های شیشه ای زیبا.2. برای این مدل میزآرایی، ظروف شام باید مرکز توجه باشند. پس همه ظروف را با دقت و با فاصله های منظم بچینید.3. نکته: از اشکال هندسی برای جلب توجه استفاده کنید. مثلاً اگر بشقاب هایتان گرد است، دستمال را باز کنید و بین بشقاب ها بگذارید.bartarinha.ir

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد