PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تزئین‌های مختلف پلو



parnian 80
25th July 2013, 02:47 PM
با زعفران آب کرده کمی پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) زعفرانی تهیه کرده و با آب ترشی کلم قرمز کمی پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) بنفش رنگ تهیه می‌کنیم. با استفاده از یک لیوان، روی پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) سفید را تزئین می‌کنیم
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/201363010141670a.gif.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201363010150.html)با زعفران آب کرده کمی پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) زعفرانی تهیه می‌کنیم. روی یک کاغذ روغنی شکل یک گل را بریده، آن را روی پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/)سفید قرار می‌دهیم و دور آن پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) زعفرانی می‌ریزیم تا تزئین کامل شود.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/201363010141661a.gif.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201363010150.html)
با زعفران آب کرده کمی پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) زعفرانی تهیه کرده و با آب ترشی کلم قرمز کمی پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) بنفش رنگ تهیه می‌کنیم. با استفاده از یک لیوان، روی پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) سفید نیم دایره‌هایی با پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) زعفرانی در می‌آوریم و بعد با پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) بنفش تزئین را کامل می‌کنیم.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/201363010141662a.gif.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201363010150.html)
با زعفران آب کرده کمی پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) زعفرانی تهیه کرده و با آب ترشی کلم قرمز کمی پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) بنفش رنگ تهیه می‌کنیم. با استفاده از یک لیوان، روی پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) سفید نیم دایره‌هایی با پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) زعفرانی در می‌آوریم و بعد با پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) بنفش تزئین را کامل می‌کنیم.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/201363010141663a.gif.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201363010150.html)
با زعفران آب کرده کمی پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) زعفرانی تهیه کرده و با آب ترشی کلم قرمز کمی پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) بنفش رنگ تهیه می‌کنیم. روی یک کاغذ روغنی شکل یک برگ را بریده، آن را روی پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) سفید قرار می‌دهیم و دور آن پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) زعفرانی و بعد پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) بنفش می‌ریزیم تا تزئین کامل شود.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/201363010141624a.gif.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201363010150.html)
تزئین با پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) زعفرانی
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/201363010141665a.gif.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201363010150.html)


http://cooking.akairan.com/images/a-ar/201363010141626a.gif.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201363010150.html)

تزئین با ته چین (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/tahchin-ha.html) که به شکل توپ فوتبال برش خورده است.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/201363010141667a.gif.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201363010150.html)
تزئین با پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) زعفرانی و ته دیگ سیب زمینی به شکل سیب
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/201363010141668a.gif.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201363010150.html)
تزئین با پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) زعفرانی، زرشک و ته دیگ سیب زمینی به شکل برگ
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/201363010141639a.gif.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201363010150.html)


http://cooking.akairan.com/images/a-ar/2013630101416610a.gif.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201363010150.html)

تزئین با پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) زعفرانی، زرشک و ته دیگ سیب زمینی به شکل عدد هفت
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/2013630101416311a.gif.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201363010150.html)
تزئین با پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) زعفرانی، زرشک و ته دیگ سیب زمینی به شکل بوته جقه
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/2013630101416412a.gif.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201363010150.html)
تزئین با پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) زعفرانی و زرشک
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/201363010141670a.gif.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201363010150.html)
تزئین با پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) زعفرانی، ته دیگ سیب زمینی به شکل ماه و زرشک
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/2013630101416814a.gif.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201363010150.html)
تزئین با پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) زعفرانی، ته دیگ سیب زمینی و زرشک
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/2013630101416715a.gif.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201363010150.html)
تزئین با پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) زعفرانی، ته دیگ سیب زمینی به شکل ستاره و زرشک
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/2013630101416716a.gif.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201363010150.html)
تزئین با پلو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/) زعفرانی، ته چین (http://cooking.akairan.com/ashpazi/amoozesh-polo/tahchin-ha.html) و زرشک
http://cooking.akairan.com/images/a-ar/2013630101416317a.gif.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sofreharaii1/201363010150.html)
tebyan.net

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد