توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال نظر شما در مورد آنتی ویروس شید
Alpha110
23rd July 2013, 05:36 PM
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
میخواستم ببینم شما تا چه اندازه از آنتی ویروس شید میدونید
آیا این آنتیس ویروس نسبت به آنی ویروسای دیگه بهتره
چون من از دو تا از دوستانم تعریف این انتی ویروس رو شنیدم میخواستم برای سیستم خودم بگیرم
گفتم اول یه پرسجو بکنم ببینم کسی از دوستان از این آنتی ویروس استفاده میکنه و اگر استفاده میکنه این آنتی ویروس رو نسبت به نود و کسپر چطور دیدن ممنون میشم راهنماییم کنید
ارگان
23rd July 2013, 06:18 PM
سلام خدمت دوسته عزیزمون
من جستوجویی که کردم اینا دستگیرم شد امیدوارم به درده شمام بخوره
معرفی
این آنتی ویروس ، از تلفیق ۲ موتور قدرتمند (NODE32+Avira) برای اسکن نمودن و پاکسازی سیستم استفاده می کند. محیط آنتی ویروس شید، با ترکیبی از سادگی و ظرافت، رابط کاربری بسیار مطلوبی را برای کاربران فراهم می کند. در عین حال استفاده و تلفیق موتورهای آویرا و ناد 32، امنیتی بیشتر از هر آنتی ویروس تک موتوره را فراهم می کند. همچنین استفاده از دو سیستم هوشمند در آن، سرعت و قدرت خوبی را برای سیستم کاربران به ارمغان می آورد. این آنتی ویروس در تستهای انجام گرفته توسط معتبرترین شرکت تست آنتی ویروس (AV-Comparatives) جهان در کشور اتریش نتایج قابل قبولی کسب کرده است (برای مشاهده نتایج به سایت شید (http://www.sheedantivirus.com/) بروید).
مزایا
از ویژگی های این آنتی ویروس می توان به سادگی و فارسی بودن آن اشاره کرد که بهترین محیط را در دسترس کاربران فارسی زبان قرار می دهد. همچنین بروز رسانی کم حجم و بدون دردسر که به صورت خودکار از بانک اطلاعاتی آنتی ویروس در صورت اتصال سیستم به اینترنت، به راحتی بارگذاری می گردد را می توان مهم ترین مزیت آن دانست.
سرعت و سبکی شید با استفاده از تکنولوژی جدید هوشمند ارتا و سامتا باعث می گردد تا نرم افزار اغلب در زمان بیکاری سیستم شروع به اسکن و بررسی داده ها نماید. همچنین محافظت ویژه از اتصالات پورهای USB، یکی دیگر از مزیت های این آنتی ویروس است.
معایب
می توان به جرات گفت که آنتی ویروس شید نمی تواند یک امنیت کاملا اطمینان برانگیز را برای کاربران خود به ارمغان اورد، چرا که دارای برخی از ایرادات و باگ های کوچک می باشد. یکی از مشکلاتی که مشخصا در این آنتی ویروس به چشم می خورد، اسکن ناقص درایورهایی است که از طریق پورت USB به سیستم متصل می گردند. برای نمونه، فلش معماری آلوده ای را به سیستم متصل کردیم و با این که آنتی ویروس به صورت خودکار شروع به اسکن درایور نمود و آن را عاری از هرگونه فایل مخربی دانست، اما وقتی به صورت دستی توسط همین آنتی ویروس دوباره درایور را اسکن نمودیم، متوجه وجود چند ویروس در آن شدیم !
یکی دیگر از نقاط ضعف این آنتی ویروس، پاکسازی ناقص ویروس ها است که به صورت کامل انجام نمی گیرد و اما شاید بزرگترین عیب این برنامه را این مسئله بتوان شمرد که متاسفانه به عنوان نرم افزاری امن و کامل برای کسانی که به صورت مداوم از طریق ADSL و یا WiMAX به اینترنت متصل هستند، محسوب نمی شود و بیشتر برای کاربرانی مناسب است که به صورت خانگی و Dail UP و به دور از اتصال دانم به اینترنت، از سیستم خود استفاده می کننند.
تجزیه و تحلیل
این آنتی ویروس با وجود اینکه خود را یک آنتی ویروس بومی و مستقل قلمداد می کند، اما از دو موتور آنتی ویروس خارجی به نام های آویرا و ناد32 استفاده می کند که این باعث می شود در بومی بودن آن دچار شک شویم. البته می توان شید را بیشتر به عنوان برنامه ای که هسته آن خارجی و پوسته ایرانی دارد نامید.
elinaaa
23rd July 2013, 09:55 PM
میخواستم ببینم شما تا چه اندازه از آنتی ویروس شید میدونید
آیا این آنتیس ویروس نسبت به آنی ویروسای دیگه بهتره
چون من از دو تا از دوستانم تعریف این انتی ویروس رو شنیدم میخواستم برای سیستم خودم بگیرم
گفتم اول یه پرسجو بکنم ببینم کسی از دوستان از این آنتی ویروس استفاده میکنه و اگر استفاده میکنه این آنتی ویروس رو نسبت به نود و کسپر چطور دیدن ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
من خودم از شید استفاده میکنم و راضی هستم چون کار باهاش راحته و محیطشم که فارسیه و خیلی راحت آپدیت میشه ولی چند وقت پیش یه ویروسی تو سیستمم افتاد که متاسفانه نتونست تشخیص بده که البته بعید میدونم نود هم میتونست پیدا کنه چون قبلا از نود هم استفاده کردم ولی با این حال بازم راضی ام...شما هم برای اطلاعات بیشتر به خود سایت شید مراجعه کنید
http://www.sheedantivirus.com/
Alpha110
24th July 2013, 01:13 AM
ممنونم از لطف دوستان امید وارم بتونم این لطف دوستان رو جبران کنم
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.