PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو



Sa.n
22nd July 2013, 02:36 PM
بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو (http://www.bartarinha.ir/fa/news/60016/%D8%A8%D9%85%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%BA%D8%B2-%DA%AF%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D9%88-%D8%A2%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88)




اگر عاشق شکلات و گیلاس هستید، این بمب های خوشمزه را درست کنید و در مهمانی ها آنها را سرو کنید.





برترین ها: (http://www.bartarinha.ir/) اگر عاشق شکلات و گیلاس هستید، این بمب های خوشمزه را درست کنید و در مهمانی ها آنها را سرو کنید.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183817_412.jpg (http://bartarinha.ir/)


مواد لازم:

1 بسته پودر کیک

یک و نیم فنجان آب

نیم فنجان روغن نباتی

3 عدد تخم مرغ

1 قوطی خامه سفید

50 عدد گیلاس یا آلبالو با ساقه

شکلات معمولی یا تلخ به مقدار لازم جهت پوشاندن بمب ها


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183811_431.jpg (http://bartarinha.ir/)


طرز تهیه:

فر را از قبل بگذارید در دمای 50 درجه فارنهایت گرم شود. به ظرف فر اسپری نچسب بزنید. پودر کیک را با آب و روغن و تخم مرغ ها در کاسه بزرگی مخلوط کنید. با میکسر و درجه متوسط 2 دقیقه بزنید. خمیر را در ظرف آماده شده بریزید و 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید.

سپس ظرف را درآورده و بگذارید در کاسه بزرگی سرد شود. خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183818_622.jpg (http://bartarinha.ir/)




با قاشق غذاخوری مقداری از آن را برداشته و با دست آنها را گرد کنید.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183806_449.jpg (http://bartarinha.ir/)

http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183807_359.jpg (http://bartarinha.ir/)




سپس گیلاس ها را که شسته و آب آنها را گرفته اید، داخل هر کدام از آنها بگذارید و با دست گلوله خوبی درست کنید.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183808_547.jpg (http://bartarinha.ir/)




شکلات تلخ یا معمولی را آب کنید. سپس گلوله های گیلاس را داخل شکلات آب شده فرو کنید تا کاملاً به آن آغشته شود و درآورید و روی کاغذ روغنی بگذارید.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183819_635.jpg (http://bartarinha.ir/)




در صورت نیاز 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا شکلات آن سفت شود.


http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183810_568.jpg (http://bartarinha.ir/)


قبل از سرو کردن آنها را در دمای اتاق قرار دهید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد