Sa.n
22nd July 2013, 02:36 PM
بمب های شکلاتی با مغز گیلاس و آلبالو (http://www.bartarinha.ir/fa/news/60016/%D8%A8%D9%85%D8%A8-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%DA%A9%D9%84%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%BA%D8%B2-%DA%AF%DB%8C%D9%84%D8%A7%D8%B3-%D9%88-%D8%A2%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88)
اگر عاشق شکلات و گیلاس هستید، این بمب های خوشمزه را درست کنید و در مهمانی ها آنها را سرو کنید.
برترین ها: (http://www.bartarinha.ir/) اگر عاشق شکلات و گیلاس هستید، این بمب های خوشمزه را درست کنید و در مهمانی ها آنها را سرو کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183817_412.jpg (http://bartarinha.ir/)
مواد لازم:
1 بسته پودر کیک
یک و نیم فنجان آب
نیم فنجان روغن نباتی
3 عدد تخم مرغ
1 قوطی خامه سفید
50 عدد گیلاس یا آلبالو با ساقه
شکلات معمولی یا تلخ به مقدار لازم جهت پوشاندن بمب ها
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183811_431.jpg (http://bartarinha.ir/)
طرز تهیه:
فر را از قبل بگذارید در دمای 50 درجه فارنهایت گرم شود. به ظرف فر اسپری نچسب بزنید. پودر کیک را با آب و روغن و تخم مرغ ها در کاسه بزرگی مخلوط کنید. با میکسر و درجه متوسط 2 دقیقه بزنید. خمیر را در ظرف آماده شده بریزید و 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید.
سپس ظرف را درآورده و بگذارید در کاسه بزرگی سرد شود. خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183818_622.jpg (http://bartarinha.ir/)
با قاشق غذاخوری مقداری از آن را برداشته و با دست آنها را گرد کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183806_449.jpg (http://bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183807_359.jpg (http://bartarinha.ir/)
سپس گیلاس ها را که شسته و آب آنها را گرفته اید، داخل هر کدام از آنها بگذارید و با دست گلوله خوبی درست کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183808_547.jpg (http://bartarinha.ir/)
شکلات تلخ یا معمولی را آب کنید. سپس گلوله های گیلاس را داخل شکلات آب شده فرو کنید تا کاملاً به آن آغشته شود و درآورید و روی کاغذ روغنی بگذارید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183819_635.jpg (http://bartarinha.ir/)
در صورت نیاز 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا شکلات آن سفت شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183810_568.jpg (http://bartarinha.ir/)
قبل از سرو کردن آنها را در دمای اتاق قرار دهید.
اگر عاشق شکلات و گیلاس هستید، این بمب های خوشمزه را درست کنید و در مهمانی ها آنها را سرو کنید.
برترین ها: (http://www.bartarinha.ir/) اگر عاشق شکلات و گیلاس هستید، این بمب های خوشمزه را درست کنید و در مهمانی ها آنها را سرو کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183817_412.jpg (http://bartarinha.ir/)
مواد لازم:
1 بسته پودر کیک
یک و نیم فنجان آب
نیم فنجان روغن نباتی
3 عدد تخم مرغ
1 قوطی خامه سفید
50 عدد گیلاس یا آلبالو با ساقه
شکلات معمولی یا تلخ به مقدار لازم جهت پوشاندن بمب ها
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183811_431.jpg (http://bartarinha.ir/)
طرز تهیه:
فر را از قبل بگذارید در دمای 50 درجه فارنهایت گرم شود. به ظرف فر اسپری نچسب بزنید. پودر کیک را با آب و روغن و تخم مرغ ها در کاسه بزرگی مخلوط کنید. با میکسر و درجه متوسط 2 دقیقه بزنید. خمیر را در ظرف آماده شده بریزید و 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید.
سپس ظرف را درآورده و بگذارید در کاسه بزرگی سرد شود. خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183818_622.jpg (http://bartarinha.ir/)
با قاشق غذاخوری مقداری از آن را برداشته و با دست آنها را گرد کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183806_449.jpg (http://bartarinha.ir/)
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183807_359.jpg (http://bartarinha.ir/)
سپس گیلاس ها را که شسته و آب آنها را گرفته اید، داخل هر کدام از آنها بگذارید و با دست گلوله خوبی درست کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183808_547.jpg (http://bartarinha.ir/)
شکلات تلخ یا معمولی را آب کنید. سپس گلوله های گیلاس را داخل شکلات آب شده فرو کنید تا کاملاً به آن آغشته شود و درآورید و روی کاغذ روغنی بگذارید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183819_635.jpg (http://bartarinha.ir/)
در صورت نیاز 10 دقیقه در یخچال بگذارید تا شکلات آن سفت شود.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1392/4/30/183810_568.jpg (http://bartarinha.ir/)
قبل از سرو کردن آنها را در دمای اتاق قرار دهید.