توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بحث بزرگ ترین شخصیت تاریخ ایران
Capitan Totti
22nd July 2013, 12:16 AM
درود بر شما!
تاریخ پرشکوه ایران بوم
مردان و زنان بزرگی رو به دنیا شناسانیده
مردانی که در راه عزت و شرف و گسترش عدل و داد و نیک خویی بسیار بر جهان کوشش نمودند
از نظر شما تاثیرگذارترین و بزرگ ترین شخصیت این کشور کیست
و چرا
کوروش بزرگ
شاهدخت آتوسا
داریوش بزرگ
خشایارشاه
آریوبرزن
مهرداد بزرگ
سورنا
شاپور بزرگ
خسرو انوشیروان
حکیم فردوسی
بابک خرمدین
شاه عباس بزرگ
نادر شاه افشار
امیر کبیر
محمد مصدق
امام خمینی
Capitan Totti
22nd July 2013, 12:34 AM
همه خوبن!
nkhoshdel
22nd July 2013, 02:11 PM
کوروش برزگ....[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
کاساندان
22nd July 2013, 04:56 PM
درود بر شما!
تاریخ پرشکوه ایران بوم
مردان و زنان بزرگی رو به دنیا شناسانیده
مردانی که در راه عزت و شرف و گسترش عدل و داد و نیک خویی بسیار بر جهان کوشش نمودند
از نظر شما تاثیرگذارترین و بزرگ ترین شخصیت این کشور کیست
و چرا
کوروش بزرگ
شاهدخت آتوسا
داریوش بزرگ
خشایارشاه
آریوبرزن
مهرداد بزرگ
سورنا
شاپور بزرگ
خسرو انوشیروان
حکیم فردوسی
بابک خرمدین
شاه عباس بزرگ
نادر شاه افشار
امیر کبیر
محمد مصدق
امام خمینی
درود.
من یک سوال دارم! چرا فقط نام مرد ها را نوشتید؟؟!!مگر نمیدانید که بعضی زن ها حتی از مرد ها هم بهترند؟؟!!
Capitan Totti
22nd July 2013, 05:14 PM
درود.
من یک سوال دارم! چرا فقط نام مرد ها را نوشتید؟؟!!مگر نمیدانید که بعضی زن ها حتی از مرد ها هم بهترند؟؟!!
درود
در تاریخ این مرز و بوم زنان بزرگی داشتیم
اما فقط خب تاثیر گذاری آتوسا از سایرین خیلی بیشتر بوده!
درسته زنانی مثل شیرین عبادی و... داریم! ولی نمیشه اسمشو بنویسی(بنا به دلایل 30یا30)
بعدشم توقع دارین مثلا اسم آرتیسونه و پوراندخت و شیرین رو برد؟ و مثلا اسم اردشیر و فرهاد و ... رو نبرد! اگه تعداد گزینه ها 100 تا بود! و 20تا نبود! حتمااااا!!!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـ
راستش بنظر من یگانه مرد تاریخ این کشور
کسی نیست جز نادرشاه افشار
بنظرم داریوش و خشایار و... حکومتی رو تحویل گرفتند که قدرتمند بود و قدرتمند ترش کردند
منتها نادرشاه کشوری رو بدست گرفت که سرشار از بدبختی و شکست پذیری و جهل مطلق و...... بود
و اوست که روس و انگلیس و ازبک و عثمانی و عرب و.... رو به تعظیم ایـــــران بوم در آورد
کاساندان
22nd July 2013, 05:26 PM
آهان یادم رفته بود که هنوز در فرهنگ ما هنوز این جا نیفتاده است که (کاملا) زنان را برتر از مردان بدانند حتی با این که کارهایشان زیاد تر و بهتر و تاثیر گذار تر هم بوده وهست!!!!!!!
حالا من نمیخواهم شخصیت افراد را پایین آورم و از این نظرسنجی کوچک ایراد بگیرم، اما این دیگر خیلی نامردی است که نام شهبانو کاساندان را ننوشته اید!!!!
Capitan Totti
22nd July 2013, 05:34 PM
آهان یادم رفته بود که هنوز در فرهنگ ما هنوز این جا نیفتاده است که (کاملا) زنان را برتر از مردان بدانند حتی با این که کارهایشان زیاد تر و بهتر و تاثیر گذار تر هم بوده وهست!!!!!!!
حالا من نمیخواهم شخصیت افراد را پایین آورم و از این نظرسنجی کوچک ایراد بگیرم، اما این دیگر خیلی نامردی است که نام شهبانو کاساندان را ننوشته اید!!!!
شهبانو کاسان دان بزرگ بودن خیلی هم بزرگ بودن!
اصلا کوروش بزرگ پس از مرگ وی تا ابد به وی وفادار بوده و همین ثابت میکنه خیلی بزرگ بودن
منتها نقش سیاسی در کشور به اونصورت نداشتن
تنها زنی که واقعا قدرتمندانه در سیاست داخلی و خارجی ایران دخالت داشته آتوسا بودن!
کاساندان
22nd July 2013, 05:38 PM
خواهر آریو برزن؟!!بانو یوتاب
Capitan Totti
22nd July 2013, 05:57 PM
خواهر آریو برزن؟!!بانو یوتاب
در کتاب تاریخ نظامی ایران
درجه ی یوتاب سرهنگ بوده
در حالی که ما هزاران سرتیپ و سرلشکر و سپهبد و ارتشبد مرد داشتیم
کاساندان
23rd July 2013, 11:20 AM
در کتاب تاریخ نظامی ایران
درجه ی یوتاب سرهنگ بوده
در حالی که ما هزاران سرتیپ و سرلشکر و سپهبد و ارتشبد مرد داشتیم
آرتا دخت چطور؟ملکه هلاله و ملکه آذرناهید؟
Capitan Totti
23rd July 2013, 01:18 PM
آرتا دخت چطور؟ملکه هلاله و ملکه آذرناهید؟
ببخشیدا اگه دقت کنید ملکه فرح دیبا نفوذ و قدرت سیاسی بیشتر تری ازین بزرگواران داشته!
ولی چطور در تاریخ پهلوی پس از شخص محمدرضا شاه پهلوی
هیچقت اسم فرح پهلوی رو نمیبرن؟ و مثلا میگن شخص دوم ارتشبد فردوست! یا ارتشبد طوفانیان یا ارتشبد قره باغی است!!؟
کاساندان
24th July 2013, 11:59 AM
ببخشیدا اگه دقت کنید ملکه فرح دیبا نفوذ و قدرت سیاسی بیشتر تری ازین بزرگواران داشته!
ولی چطور در تاریخ پهلوی پس از شخص محمدرضا شاه پهلوی
هیچقت اسم فرح پهلوی رو نمیبرن؟ و مثلا میگن شخص دوم ارتشبد فردوست! یا ارتشبد طوفانیان یا ارتشبد قره باغی است!!؟
راستش من زیاد با تاریخ پهلوی آشنایی ندارم فقط در حد مدرسه که خیلی از مطالب هایش را میدانم که راست نیستند!اما حرفتان چه ربطی داشت .ما سه ملکه ی زن داشتیم که خیلی خیلی هم خوب بودند!
Capitan Totti
24th July 2013, 02:28 PM
راستش من زیاد با تاریخ پهلوی آشنایی ندارم فقط در حد مدرسه که خیلی از مطالب هایش را میدانم که راست نیستند!اما حرفتان چه ربطی داشت .ما سه ملکه ی زن داشتیم که خیلی خیلی هم خوب بودند!
بله!
شما میگید 3ملکه زن داشتیم که خیلی خیلی خوب بودند!
و منم میگم ملکه فرح دیبا حداقل در 1400سال اخیر بزرگترین و پر نفوذ ترین و مهم تریم ملکه ی این سرزمین بوده
ولی هیچوقت در تاریخ پهلوی هم اول اسم افرادی چون ارتشبد فردوست و هویدا و ...! بعد ایشونه!
یعنی همون فردوست از لحاظ بزرگی و قدرت از فرح خیلی بالاتر بوده دیگه!
پس همون 3 ملکه در عین بزرگی
قطعا نسبت به افرادی چون امیر کبیر و خسرو انوشیروان بزرگ تر نبودن!
و طبیعتا ابتدا باید نام بزرگ تر ها رو نوشت!
کاساندان
24th July 2013, 05:32 PM
بله!
شما میگید 3ملکه زن داشتیم که خیلی خیلی خوب بودند!
و منم میگم ملکه فرح دیبا حداقل در 1400سال اخیر بزرگترین و پر نفوذ ترین و مهم تریم ملکه ی این سرزمین بوده
ولی هیچوقت در تاریخ پهلوی هم اول اسم افرادی چون ارتشبد فردوست و هویدا و ...! بعد ایشونه!
یعنی همون فردوست از لحاظ بزرگی و قدرت از فرح خیلی بالاتر بوده دیگه!
پس همون 3 ملکه در عین بزرگی
قطعا نسبت به افرادی چون امیر کبیر و خسرو انوشیروان بزرگ تر نبودن!
و طبیعتا ابتدا باید نام بزرگ تر ها رو نوشت!
ببخشید یک پرسش دیگر:شما که خودتان میگویید ملکه فرح دیبا حداقل در 1400سال اخیر بزرگترین و پر نفوذ ترین و مهم تریم ملکه ی این سرزمین بوده
پس چرا نام این بانو را ننوشتید؟!
Capitan Totti
24th July 2013, 05:44 PM
ببخشید یک پرسش دیگر:شما که خودتان میگویید ملکه فرح دیبا حداقل در 1400سال اخیر بزرگترین و پر نفوذ ترین و مهم تریم ملکه ی این سرزمین بوده پس چرا نام این بانو را ننوشتید؟!نخست تو این 1400سال نقطه های تاریخ ما همیشه تاریک بودند (جز چند دوره ی محدود)دوم میگم همین فرح تو تاریخ پهلوی بعد از افراد زیادی جای داره-سوم 30یا30 است!
کاساندان
24th July 2013, 05:55 PM
باشد، با این که عدالت رعایت نشده من رای میدهم به نفر دوم یعنی:شاهدخت آتوسا چون یک شیر زن شجاع است و من از طرفداران ایشان هستم و...
راستی خواهر سورنا یعنی بانو سارینا چطور؟فقط یک پرسش تاریخی کردم!
Capitan Totti
24th July 2013, 06:21 PM
باشد، با این که عدالت رعایت نشده من رای میدهم به نفر دوم یعنی:شاهدخت آتوسا چون یک شیر زن شجاع است و من از طرفداران ایشان هستم و...
راستی خواهر سورنا یعنی بانو سارینا چطور؟فقط یک پرسش تاریخی کردم!
[shaad]
خوبه خوبه!
منم به نادر شاه رای دادم[shaad]
[khande]
کاساندان
24th July 2013, 06:24 PM
[shaad]
خوبه خوبه!
منم به نادر شاه رای دادم[shaad]
[khande]
چرا میخندید؟پاسخ مرا نمیدهید؟من درباره ی بانو سارینا اطلاعات میخواهم،لطفا!
Majid_GC
3rd August 2013, 05:31 PM
شما دو بزرگوار فکر نمی کنید یکم بین واژه های بزرگ بودن و تاثیر گذار بودن تفاوت قایل نشده اید ؟!
کاساندان
3rd August 2013, 05:56 PM
شما دو بزرگوار فکر نمی کنید یکم بین واژه های بزرگ بودن و تاثیر گذار بودن تفاوت قایل نشده اید ؟!
منظورتان چیست؟!من راست نمیگویم؟
Capitan Totti
3rd August 2013, 06:24 PM
منظورتان چیست؟!من راست نمیگویم؟
منظورشان این است
بانوان بزرگ بسیار بوده اند
و بانوان تاثیر گذار اندک
کاساندان
3rd August 2013, 06:29 PM
منظورشان این است
بانوان بزرگ بسیار بوده اند
و بانوان تاثیر گذار اندک
آهان!حالا من باید سکوت کنم چون اطلاعاتم زیاد نیست اما نگران نباشید حتی اگر هم بانوان تاثیر گذار کم بوده از این نسل به بعد (با وجود محدودیت های فراوان) زیاد میشود!
parastoo zare
3rd August 2013, 11:07 PM
فقط کوروووووووووووووووووووووش کبیر[alaghemand][alaghemand]
parisa niakan
4th August 2013, 12:56 AM
امیر کبیر و کوروش بزرگ
کاساندان
5th August 2013, 01:28 PM
امیر کبیر و کوروش بزرگ
مگر به دونفر میشود رای داد؟!
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.