parnian 80
21st July 2013, 08:44 PM
شیرینی رولت گل سرخ (http://shirinipaz.akairan.com/shirinipazi/shirinitar1/20121291227.html)
http://www.akairan.com/img/all/shirini/2012129122140a.jpg (http://shirinipaz.akairan.com/shirinipazi/shirinitar1/20121291227.html)
مواد لازم :
زرده تخممرغ
دو عدد
شیر
یک پیمانه
روغن
دو قاشق سوپخوری
بیکینگپودر
یک قاشق مرباخوری
آرد
به میزان لازم
مواد لازم میانی خمیر :
گلسرخ پودر شده
یک پیمانه
گردوی خرد شده
یک پیمانه
دارچین
یک قاشق غذاخوری
خاکه قند
یک پپیمانه
مواد لازم برای شربت:
شکر و روغن از هر کدام یک پیمانه
آب به میزان لازم
طرز تهیه :
تمام مواد لازم برای خمیر را باهم مخلوط کرده و در یک کیسه نایلونی در حدود دو ساعت قرار میدهیم تا بماند. پس از گذشت این زمان خمیر را با وردنه باز کرده و از موادمان که شامل؛ گلسرخ، گردو، خاک قند و دارچین است وسط آن ریخته بعد مثل باقلوا روی آن را میبندیم و روی سینی میگذاریم با چاقو مثل رولت آن را میبریم. روغن را داغ کرده و روی آن میریزیم و درون فر با 300 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه میگذاریم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. سپس شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا کمی غلیظ شود. زمانی که سینی را از فر خارج کردیم و شیرینی سرد شد، روی آن شربت ریخته و میگذاریم تا کاملا سرد شود.
http://www.akairan.com/img/all/shirini/2012129122140a.jpg (http://shirinipaz.akairan.com/shirinipazi/shirinitar1/20121291227.html)
مواد لازم :
زرده تخممرغ
دو عدد
شیر
یک پیمانه
روغن
دو قاشق سوپخوری
بیکینگپودر
یک قاشق مرباخوری
آرد
به میزان لازم
مواد لازم میانی خمیر :
گلسرخ پودر شده
یک پیمانه
گردوی خرد شده
یک پیمانه
دارچین
یک قاشق غذاخوری
خاکه قند
یک پپیمانه
مواد لازم برای شربت:
شکر و روغن از هر کدام یک پیمانه
آب به میزان لازم
طرز تهیه :
تمام مواد لازم برای خمیر را باهم مخلوط کرده و در یک کیسه نایلونی در حدود دو ساعت قرار میدهیم تا بماند. پس از گذشت این زمان خمیر را با وردنه باز کرده و از موادمان که شامل؛ گلسرخ، گردو، خاک قند و دارچین است وسط آن ریخته بعد مثل باقلوا روی آن را میبندیم و روی سینی میگذاریم با چاقو مثل رولت آن را میبریم. روغن را داغ کرده و روی آن میریزیم و درون فر با 300 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه میگذاریم تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. سپس شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا کمی غلیظ شود. زمانی که سینی را از فر خارج کردیم و شیرینی سرد شد، روی آن شربت ریخته و میگذاریم تا کاملا سرد شود.