parnian 80
21st July 2013, 08:42 PM
http://www.akairan.com/img/all/shirini/2012125113101.jpg (http://shirinipaz.akairan.com/shirinipazi/shirinitar1/2012125112915.html)
رولت خامه ای با توت فرنگی مواد لازمآرد سفید 120 گرم
آرد ذرت 30 گرم
آبجوش دو قاشق غذاخوری
شکر 150 گرم
تخممرغ شش عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیکینگپودر یک قاشق چایخوری
طرز تهیهزرده و سفیده تخممرغها را جدا کرده و هم میزنیم به زرده، شکر و وانیل اضافه میکنیم تا کرم رنگ شود، بعد آب جوش را اضافه کرده هم میزنیم در این هنگام سفیده زده شده را افزوده و آرام میزنیم. آرد و بیکینگپودر را مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم و آرام با همزن میزنیم.فر را با حرارت180 درجه سانتیگراد گرم کرده، قالبی را که کف آن کاغذ پهن کردهایم آماده میکنیم. (قالب به شکل مربع یا مستطیل باشد و مواد کیک باید به اندازه یک سانتیمتر قالب را پر کند) مواد را در قالب ریخته و به مدت 15 دقیقه در فر میگذاریم تا بپزد توجه داشته باشید کیک خشک نشود. بعد کیک را از فر خارج و آن را از طول لوله میکنیم (میتوانید از پارچه نمدار برای لوله کردن کیک استفاده کنید) و میگذاریم تا خنک شود. بعد خامه زدهشده را روی کیک ریخته و صاف کرده و آن را باز لوله میکنیم. بعد روی رولت را با خامه و توتفرنگی تزئین میکنیم.برای تهیه خامه زده شده، 200 گرم خامه ساده را با دو قاشق پودر شکر و 200 گرم خامه قنادی هم میزنیم تا فرم بگیرد.
رولت خامه ای با توت فرنگی مواد لازمآرد سفید 120 گرم
آرد ذرت 30 گرم
آبجوش دو قاشق غذاخوری
شکر 150 گرم
تخممرغ شش عدد
وانیل نصف قاشق چایخوری
بیکینگپودر یک قاشق چایخوری
طرز تهیهزرده و سفیده تخممرغها را جدا کرده و هم میزنیم به زرده، شکر و وانیل اضافه میکنیم تا کرم رنگ شود، بعد آب جوش را اضافه کرده هم میزنیم در این هنگام سفیده زده شده را افزوده و آرام میزنیم. آرد و بیکینگپودر را مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم و آرام با همزن میزنیم.فر را با حرارت180 درجه سانتیگراد گرم کرده، قالبی را که کف آن کاغذ پهن کردهایم آماده میکنیم. (قالب به شکل مربع یا مستطیل باشد و مواد کیک باید به اندازه یک سانتیمتر قالب را پر کند) مواد را در قالب ریخته و به مدت 15 دقیقه در فر میگذاریم تا بپزد توجه داشته باشید کیک خشک نشود. بعد کیک را از فر خارج و آن را از طول لوله میکنیم (میتوانید از پارچه نمدار برای لوله کردن کیک استفاده کنید) و میگذاریم تا خنک شود. بعد خامه زدهشده را روی کیک ریخته و صاف کرده و آن را باز لوله میکنیم. بعد روی رولت را با خامه و توتفرنگی تزئین میکنیم.برای تهیه خامه زده شده، 200 گرم خامه ساده را با دو قاشق پودر شکر و 200 گرم خامه قنادی هم میزنیم تا فرم بگیرد.