parnian 80
21st July 2013, 08:31 PM
اگر میخواهید خانهداریتان را به رخ مهمانها بکشید بایدبیشتر خلاقیت بهخرج دهید. درست کردن چند پیشغذای خوشمزه هم میتواند سلیقه شما را نشان دهد هم وقت کمتری بگیرد و علاوهبر اینها هزینه کمتری روی دست خانواده بگذارد. پس تا دیر نشده دستبه کار شوید و درست کردن این پیشغذاهای خوشمزه را امتحان کنید.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211770a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
1- نان سیر و اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html)
چند حبه سیر را پاک کنید و با پوست کن یا چاقو به حلقههای نازک برش دهید. آنها را کمی در روغن زیتون تفت دهید تا سبک شوند. سپس روی یک تکه نان باگت که آن را از وسط باز کردهاید، مقداری پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) پیتزا (http://cooking.akairan.com/ashpazi/piza1/)، کمی اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html) پخته و سیرهای تفت داده شده را بریزید. نانها را در مایکروفر قرار دهید تا پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) آب شود و بعد از نان سیر خوشمزهای که پختید، لذت ببرید.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211781a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
2- ترد آجیلی
این یکی از متفاوتترین و خلاقانهترین پیشغذاهای دنیاست. میتوانید آن را به عنوان عصرانه هم سرو کنید. کافی است روی بیسکویتهای ترد مقداری پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) خامهای بمالید و کمی مغز آجیل مثل مغز پسته و کشمش روی آن بریزید. حالا میتوانید بیسکویتهای ترد را به هم بچسبانید، مکعبی که درست شده را با پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html)خامهای بپوشانید و در آجیل بغلتانید.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211752a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
3- گوجه کوچولو
برای درست کردن این پیشغذاهای خوشمزه که میتوانید آنها را به عنوان اردور کنار غذا هم سرو کنید کار سختی پیشرو ندارید، فقط کافی است درون چند گوجهفرنگی را به کمک چاقو و یک قاشق چایخوری کمی خالی کنید. درون هر کدام یک تکه پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) سفید کوچک بگذارید و آنها را با یک برگ جعفری تزئین کنید.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211763a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
4- قایقهای کاهویی
چند برگ کاهو را کاملا بشویید و خشک کنید. سپس مقداری پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) سفید را خرد کنید و با مقداری جعفری تازه، هویج رنده شده، کنسرو ذرت شیرین و کمی سریال صبحانه مخلوط کنید. کمی روغن زیتون و نمک و فلفل به موادتان اضافه کنید و یک قاشق از آن را درون هر برگ کاهو بریزید. این سالاد هم خوشمزه است هم زیبا.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211714a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
5- سیبزمینی توپی
برای درست کردن این پیشغذا نیاز به سیبزمینیهای کوچک پخته دارید. آنها را پوست بکنید، از وسط نصف کنید و در روغن سرخ کنید. در این فاصله سس را آماده کنید. برای درست کردن سس یک قاشق مایونز را به یک کاسه کوچک ماست کمچرب اضافه کنید، کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و مقداری شوید خرد شده به آن اضافه کنید. سیبزمینیها را با این سس میل کنید.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211715a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
6- سبزیجات مخلوط
برای درست کردن این پیشغذا لازم است مقداری سبزیجات مثل گلکلم، کلم بروکلی (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html)، تربچه، کرفس یا هویج را آماده کنید. کلمها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و هویج و کرفس را خلال کنید. سپس مقداری سبزی معطر مثل جعفری، نعناع و ترخون را خرد کرده، کمی هویج رنده شده به آن اضافه کنید و به همراه نمک و فلفل و ماست چکیده یک سس غلیظ برای همراهی با سبزیجات درست کنید.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211776a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
7- نان سیر و کره
برای درست کردن این پیشغذا به نان باگت کوچک نیاز دارید. نانها را به ارتفاع دو سانتیمتر برش بزنید و در سینی بچینید. روی هر نان مقداری پودر سیر بپاشید و کمی پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) رنده شده به آن اضافه کنید. یک ساقه پیازچه را هم حلقه حلقه کرده و روی پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) بریزید. حالا میتوانید نانها را در مایکروفر قرار دهید تا پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) آب شود.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211747a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
8- بروسکتا
چند گوجهفرنگی سفت را نگینی خرد کنید و با کمی پودر سیر یا سیر له شده، جعفری، ترخون و روغن زیتون مخلوط کنید. یک نان باگت را بردارید و آن را اریب به فاصله دو سانتیمتر برش بزنید تا تکههای بیضی بهدست آورید. روی هر تکه نان مخلوط گوجه و سبزیجات بریزید و روی آن کمی پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html)اضافه کنید. نانها را در فر قرار دهید تا برشته شوند.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211748a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
9- ساندویچ تخممرغی
چند تحممرغ را بپزید تا سفت شوند. در این فاصله مقداری پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) خامهای را با کمی جعفری و کشمش مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود. چند برگ ژامبون را هم به شکل نوار برش بزنید. تخممرغها را پوست بکنید و از طول به 6قسمت تقسیم کنید. زرده را درآورید و به جای آن مخلوطپنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) بریزید. بعد یک برگ نعناع روی آن قرار دهید و با یک نوار ژامبون نازک مواد را روی هم بپیچید.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211769a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
10- ساسا و لوبیا
دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی را در روغن زیتون تفت دهید تا از هم باز شود. 4قاشق لوبیای پخته یا کنسرو لوبیا را به همراه رب گوجه، نصف فلفل دلمهای تازه، یک پیاز کوچک، دو حبه سیر، نمک، فلفل سیاه و آب نصف یک لیموترش تازه در مخلوطکن بریزید تا یکدست شود. نان باگت را حلقه حلقه کنید، در فر یا توستر برشته کنید و با این سس سرو کنید.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//201322502117710a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
11- ساندویچ سیبزمینی
یک سیبزمینی متوسط را بپزید و در این فاصله میان دو نان صبحانه را خالی کنید. وقتی سیبزمینی پخت آن را نگینی خرد کنید و با یک قاشق جعفری و یک قاشق شوید خرد شده، مقداری نمک و فلفل، یک قاشق سس مایونز و یک قاشق ماست مخلوط کنید. این مواد را درون نانها بریزید و روی آن کمی پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) پارمزان بپاشید.
مجله سیب سبز
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211770a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
1- نان سیر و اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html)
چند حبه سیر را پاک کنید و با پوست کن یا چاقو به حلقههای نازک برش دهید. آنها را کمی در روغن زیتون تفت دهید تا سبک شوند. سپس روی یک تکه نان باگت که آن را از وسط باز کردهاید، مقداری پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) پیتزا (http://cooking.akairan.com/ashpazi/piza1/)، کمی اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html) پخته و سیرهای تفت داده شده را بریزید. نانها را در مایکروفر قرار دهید تا پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) آب شود و بعد از نان سیر خوشمزهای که پختید، لذت ببرید.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211781a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
2- ترد آجیلی
این یکی از متفاوتترین و خلاقانهترین پیشغذاهای دنیاست. میتوانید آن را به عنوان عصرانه هم سرو کنید. کافی است روی بیسکویتهای ترد مقداری پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) خامهای بمالید و کمی مغز آجیل مثل مغز پسته و کشمش روی آن بریزید. حالا میتوانید بیسکویتهای ترد را به هم بچسبانید، مکعبی که درست شده را با پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html)خامهای بپوشانید و در آجیل بغلتانید.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211752a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
3- گوجه کوچولو
برای درست کردن این پیشغذاهای خوشمزه که میتوانید آنها را به عنوان اردور کنار غذا هم سرو کنید کار سختی پیشرو ندارید، فقط کافی است درون چند گوجهفرنگی را به کمک چاقو و یک قاشق چایخوری کمی خالی کنید. درون هر کدام یک تکه پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) سفید کوچک بگذارید و آنها را با یک برگ جعفری تزئین کنید.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211763a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
4- قایقهای کاهویی
چند برگ کاهو را کاملا بشویید و خشک کنید. سپس مقداری پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) سفید را خرد کنید و با مقداری جعفری تازه، هویج رنده شده، کنسرو ذرت شیرین و کمی سریال صبحانه مخلوط کنید. کمی روغن زیتون و نمک و فلفل به موادتان اضافه کنید و یک قاشق از آن را درون هر برگ کاهو بریزید. این سالاد هم خوشمزه است هم زیبا.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211714a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
5- سیبزمینی توپی
برای درست کردن این پیشغذا نیاز به سیبزمینیهای کوچک پخته دارید. آنها را پوست بکنید، از وسط نصف کنید و در روغن سرخ کنید. در این فاصله سس را آماده کنید. برای درست کردن سس یک قاشق مایونز را به یک کاسه کوچک ماست کمچرب اضافه کنید، کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و مقداری شوید خرد شده به آن اضافه کنید. سیبزمینیها را با این سس میل کنید.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211715a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
6- سبزیجات مخلوط
برای درست کردن این پیشغذا لازم است مقداری سبزیجات مثل گلکلم، کلم بروکلی (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html)، تربچه، کرفس یا هویج را آماده کنید. کلمها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و هویج و کرفس را خلال کنید. سپس مقداری سبزی معطر مثل جعفری، نعناع و ترخون را خرد کرده، کمی هویج رنده شده به آن اضافه کنید و به همراه نمک و فلفل و ماست چکیده یک سس غلیظ برای همراهی با سبزیجات درست کنید.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211776a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
7- نان سیر و کره
برای درست کردن این پیشغذا به نان باگت کوچک نیاز دارید. نانها را به ارتفاع دو سانتیمتر برش بزنید و در سینی بچینید. روی هر نان مقداری پودر سیر بپاشید و کمی پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) رنده شده به آن اضافه کنید. یک ساقه پیازچه را هم حلقه حلقه کرده و روی پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) بریزید. حالا میتوانید نانها را در مایکروفر قرار دهید تا پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) آب شود.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211747a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
8- بروسکتا
چند گوجهفرنگی سفت را نگینی خرد کنید و با کمی پودر سیر یا سیر له شده، جعفری، ترخون و روغن زیتون مخلوط کنید. یک نان باگت را بردارید و آن را اریب به فاصله دو سانتیمتر برش بزنید تا تکههای بیضی بهدست آورید. روی هر تکه نان مخلوط گوجه و سبزیجات بریزید و روی آن کمی پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html)اضافه کنید. نانها را در فر قرار دهید تا برشته شوند.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211748a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
9- ساندویچ تخممرغی
چند تحممرغ را بپزید تا سفت شوند. در این فاصله مقداری پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) خامهای را با کمی جعفری و کشمش مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود. چند برگ ژامبون را هم به شکل نوار برش بزنید. تخممرغها را پوست بکنید و از طول به 6قسمت تقسیم کنید. زرده را درآورید و به جای آن مخلوطپنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) بریزید. بعد یک برگ نعناع روی آن قرار دهید و با یک نوار ژامبون نازک مواد را روی هم بپیچید.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//20132250211769a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
10- ساسا و لوبیا
دو قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی را در روغن زیتون تفت دهید تا از هم باز شود. 4قاشق لوبیای پخته یا کنسرو لوبیا را به همراه رب گوجه، نصف فلفل دلمهای تازه، یک پیاز کوچک، دو حبه سیر، نمک، فلفل سیاه و آب نصف یک لیموترش تازه در مخلوطکن بریزید تا یکدست شود. نان باگت را حلقه حلقه کنید، در فر یا توستر برشته کنید و با این سس سرو کنید.
http://cooking.akairan.com/images/a-ar//201322502117710a.jpg (http://cooking.akairan.com/ashpazi/deser-sos/201322502220.html)
11- ساندویچ سیبزمینی
یک سیبزمینی متوسط را بپزید و در این فاصله میان دو نان صبحانه را خالی کنید. وقتی سیبزمینی پخت آن را نگینی خرد کنید و با یک قاشق جعفری و یک قاشق شوید خرد شده، مقداری نمک و فلفل، یک قاشق سس مایونز و یک قاشق ماست مخلوط کنید. این مواد را درون نانها بریزید و روی آن کمی پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) پارمزان بپاشید.
مجله سیب سبز