parnian 80
21st July 2013, 08:23 PM
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:آب 3 لیتر (12 پیمانه)ماهیچه 4 عددپیاز خرد شده 1 عدددانه فلفل سیاه 4 عددبرگ بو 2 عددگوجه فرنگی متوسط خرد شده 4 عددرب گوجه فرنگی یک چهارم پیمانه (60 میلی لیتر) شکر یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم ورمیشل رشته ای 100 گرم روش تهیه:* ابتدا آب را در قابلمه ای بریزید.* ماهیچه، پیاز، دانه های فلفل و برگ بو را به آن بیف (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif5.html)زایید و آن را به مدت 5/1ساعت بپزید.* سپس آب آن را در ظرفی بریزید و به مدت 1 شب در یخچال بگذارید تا این که خوب به حالتژلاتینی در بیاید سپس آب گوشت را در قابلمه بریزید و گوجه فرهنگی، رب گوجه فرنگی، شکر، نمک و فلفل را به آن را اضافه کنید و تفاله ها را کنار بگذارید.* حالا سوپ را دوباره در قابلمه بریزید و بجوشانید.* در این مرحله ورمیشل را بیف (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif5.html)زایید و در قابلمه بجوشانید تا نرم شود. اینک سوپ را برای پذیرایی، در کاسه مناسبی بریزید.انرژی کل 1200 کیلوکالریماهنامه ی دنیای تغذیه