parnian 80
21st July 2013, 07:39 PM
آشپزی - انواع غذا با مرغ - مرغ پرتقالی با زنجفیل
قطعات مرغ را به مدت نیم ساعت در زنجفیل تازه و سس سویا بخوابانید و سپس آنها را در آرد ذرت بغلتانید و در کره سرخ کنید تا کاملاً طلایی...مواد لازم برای تهیه
سینه مرغ= 250 گرم
سس سویا= 2 قاشق غذا خوری
آب پرتقال=1 فنجان
سس کچاپ=3 قاشق غذا خوری
زنجفیل تازه ریز رنده شده=1 قاشق مربا خوری
آرد ذرت= 3 قاشق غذا خوری
کره=30 گرم
فیله ی پرتقال= 2 عدد
ساقه ی پیازچه= 4 عدد
طرز تهیه:
قطعات مرغ را به مدت نیم ساعت در زنجفیل تازه و سس سویا بخوابانید و سپس آنها را در آرد ذرت بغلتانید و در کره سرخ کنید تا کاملاً طلایی شود.
پس از سرخ شدن سس کچاپ و سس سویا را ضافه کنید.
یک قاشق مرباخوری آرد ذرت را در آب پرتقال حل کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید تا کاملاً غلیظ شود.
در پایان فیله های پرتقال را افزوده و روی آن ساقه ی پیازچه را اضافه کنید.
منبع: آشپزآنلاین
ویرایش و تلخیص: آکاایران
قطعات مرغ را به مدت نیم ساعت در زنجفیل تازه و سس سویا بخوابانید و سپس آنها را در آرد ذرت بغلتانید و در کره سرخ کنید تا کاملاً طلایی...مواد لازم برای تهیه
سینه مرغ= 250 گرم
سس سویا= 2 قاشق غذا خوری
آب پرتقال=1 فنجان
سس کچاپ=3 قاشق غذا خوری
زنجفیل تازه ریز رنده شده=1 قاشق مربا خوری
آرد ذرت= 3 قاشق غذا خوری
کره=30 گرم
فیله ی پرتقال= 2 عدد
ساقه ی پیازچه= 4 عدد
طرز تهیه:
قطعات مرغ را به مدت نیم ساعت در زنجفیل تازه و سس سویا بخوابانید و سپس آنها را در آرد ذرت بغلتانید و در کره سرخ کنید تا کاملاً طلایی شود.
پس از سرخ شدن سس کچاپ و سس سویا را ضافه کنید.
یک قاشق مرباخوری آرد ذرت را در آب پرتقال حل کرده و به مواد داخل تابه اضافه کنید تا کاملاً غلیظ شود.
در پایان فیله های پرتقال را افزوده و روی آن ساقه ی پیازچه را اضافه کنید.
منبع: آشپزآنلاین
ویرایش و تلخیص: آکاایران