PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه رول مرغ و اسفناج



parnian 80
21st July 2013, 07:08 PM
آشپزی - انواع غذا با مرغ - رول مرغ و اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html)

سینه مرغ را از پهنا به دو قسمت تقسیم کنید و حسابی بکوبید تا نازک بشه نمک و فلفل بزنید و از یک طرف شروع کنید و کمی اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html) و پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) روی سینه مرغ بگذارید و آرام و با احتیاط رول... مواد لازم برای رول مرغ و اسفناج
سینه مرغ= ۲ عدد
اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html)= نصف پیمانه
پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) چدار= نصف پیمانه
نمک،فلفل
آرد=۳ قاشق سوپخوری
برای سس:
گوجه خورد شده= ۱ پیمانه
سیر خورد شده= ۲ تا ۳ حبه
رب گوجه= ۲ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل
پودر ریحان یا پودر ایتالیایی= ۱ قاشق غذاخوری
قارچ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/ghazagharch.html) خورد شده= ۱/۳ پیمانه
پیاز خورد شده= ۱/۳ پیمانه
اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html)= نصف پیمانه

طرز تهیه:
سینه مرغ را از پهنا به دو قسمت تقسیم کنید و حسابی بکوبید تا نازک بشه نمک و فلفل بزنید و از یک طرف شروع کنید و کمی اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html) و پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) روی سینه مرغ بگذارید و آرام و با احتیاط رول کنید تا مواد بیرون نزنه. یک خلال دندون داخل مرغ رول شده فرو کنید تا باز نشه. وقتی همه رو رول کردید. داخل آرد بغلتانید و با حرارت ملایم بگذارید تا سرخ بشه. آرد کمک میکنه تا مرغ طلایی و برشته بشه. خلال دندون رو آرام حین سرخ شدن در بیارید. حالا مرغ ها رو کنار بگذارید و داخل همون ماهیتابه سس درست کنید. سیر و پیاز رو تفت بدید و رب را اضافه کنید و دوباره کمی تفت بدید. گوجه رو اضافه کنید و بگزارید تا کامل بپزه و له بشه. قارچ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/ghazagharch.html) رو اضافه کنید و نمک و فلفل و اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html) رو هم اضافه کنید. کمی که سس جا افتاد مرغ ها رو اضافه کنید و در تابه رو بگذارید تا سس به خورد مرغ ها بره و بپزه. حالا روی مرغ و سس کمی پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) چدار بریزید و سرو کنید.

منبع: آشپزآنلاین

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد