parnian 80
21st July 2013, 07:06 PM
میتوانیم در این غذای محلی استان گیلان به جای گوشت مرغ از گوشت اردک استفاده کنیم.
مواد اولیه:پیاز متوسط دو عددمرغ یک عددشوید 250 گرمگشنیز و جعفری خرد شده دو قاشق سوپخوریتخممرغ سه عددآلوچه خشک 100 گرمروغن به میزان لازمنمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: * ابتدا گوشت مرغ را با یک عدد پیاز که خلالی خرد کردهایم سرخ کرده و وقتی که پیاز طلایی شد سبزی خرد شده را نیز در تابه ریخته و با مواد تفت میدهیم.* پس از این که سبزی کاملاً نرم شد، تخممرغها را در یک ظرف به حدی میزنیم تا سفیده و زرده با هم مخلوط و یک رنگ شوند.* سپس تخممرغها را روی مواد در حال سرخ شدن ریخته و وقتی که تخممرغها کمی بسته شدند آلوچه خشک شسته را (بدون این که از قبل خیسانده باشیم) در مخلوط ریخته و با بقیه مواد سرخ میکنیم.* پس از پنج دقیقه مواد را به همراه دو لیوان آب جوش در قابلمه ریخته و زمانی که مرغ پخته شد نمک، فلفل و زردچوبه را به غذا اضافه میکنیم. نکتـه:* میتوانیم به جای گوشت مرغ از گوشت اردک در این غذا استفاده کنیم.* همیشه تخممرغها را قبل از مصرف به صورت جداگانه در ظرفی شکسته وقتی که از سلامت آنها مطمئن شدیم از آن استفاده میکنیم.منبع: آشپز ایرانی
مواد اولیه:پیاز متوسط دو عددمرغ یک عددشوید 250 گرمگشنیز و جعفری خرد شده دو قاشق سوپخوریتخممرغ سه عددآلوچه خشک 100 گرمروغن به میزان لازمنمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه: * ابتدا گوشت مرغ را با یک عدد پیاز که خلالی خرد کردهایم سرخ کرده و وقتی که پیاز طلایی شد سبزی خرد شده را نیز در تابه ریخته و با مواد تفت میدهیم.* پس از این که سبزی کاملاً نرم شد، تخممرغها را در یک ظرف به حدی میزنیم تا سفیده و زرده با هم مخلوط و یک رنگ شوند.* سپس تخممرغها را روی مواد در حال سرخ شدن ریخته و وقتی که تخممرغها کمی بسته شدند آلوچه خشک شسته را (بدون این که از قبل خیسانده باشیم) در مخلوط ریخته و با بقیه مواد سرخ میکنیم.* پس از پنج دقیقه مواد را به همراه دو لیوان آب جوش در قابلمه ریخته و زمانی که مرغ پخته شد نمک، فلفل و زردچوبه را به غذا اضافه میکنیم. نکتـه:* میتوانیم به جای گوشت مرغ از گوشت اردک در این غذا استفاده کنیم.* همیشه تخممرغها را قبل از مصرف به صورت جداگانه در ظرفی شکسته وقتی که از سلامت آنها مطمئن شدیم از آن استفاده میکنیم.منبع: آشپز ایرانی