PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه هات داگ مارپیچی



parnian 80
21st July 2013, 06:58 PM
هات داگ مارپیجی

مواد لازم:
هات داگ =شش عدد
آرد= به ميزان لازم
مايه خمير =نصف قاشق سوپخوري
شير ولرم =نصف پيمانه
روغن جامد= 60 گرم
تخممرغ= دو عدد
شكر =نصف قاشق سوپخوري
نمك =يك قاشق چايخوري
طرز تهیه:
شير را با شكر و مايه خمير مخلوط كرده و 10 دقيقه صبر مي كنيم تا مايه خمير فعال شود. در كاسه‌اي تخم مرغ، نمك و روغن را با چنگال زده تا مخلوط شوند، سپس مايه خمير را اضافه كرده و مخلوط مي كنيم، حالا كم كم آرد را افزوده تا خميري حاصل شود كه به دست نچسبد. روي خمير را پوشانده و در جاي گرم 45 دقيقه استراحت مي دهيم. فر را با حرارت 180 درجه سانتي گراد روشن كرده و سيني فر را چرب مي نماييم. خمير را روي سطح آرد پاشي شده با وردنه به قطر نيم سانتي متر باز كرده و از آن نوارهاي باريكي مي‌بريم. نوارها را روي‌ هات‌داگ‌ها پيچيده و سر و دم آن را با قيچي برش داده تا تيز شود. از فلفل دلمه اي قرمز و ميخك براي زبان و چشم هاي مارهااستفاده كرده و آنها را براي 20 دقيقه در فر مي‌پزيم تا روي آنها طلايي شود
منبع:آشپز باشی

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد