PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه گوشت قلقلی مکزیکی



parnian 80
21st July 2013, 06:45 PM
دستور تهیه گوشت قلقلی مکزیکی



مواد لازم :
تخم مرغ زده شده=یک عدد
خرده نان نرم=سه چهارم فنجان
شیر=یک چهارم فنجان
نمک=نصف قاشق چای خوری
پونه=یک چهارم قاشق چای خوری
فلفل=یک چهارم قاشق چای خوری
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
زیتون=24 عدد
گوجه فرنگی خرد شده=نیم کیلو
آب=نصف فنجان
پیاز خرد شده=نصف فنجان
آب گوشت ( یا آب مرغ )=یک فنجان
سیر خرد شده=یک حبه
سس فلفلطرز تهیه :تخم مرغ ، خرده نان ، شیر ، نمک ، فلفل و پونه را با هم خوب مخلوط کنید . گوشت چرخ کرده را نیز به آن اضافه کنید . 24 عدد توپ گوشتی دور 24 زیتون درست کنید . در یک قابلمه ، گوجه فرنگی ، نصف فنجان آب ، پیاز ، آب مرغ ، سیر ، یک چهارم قاشق پونه و سس فلفل را با هم مخلوط کرده و آن را به جوش آورید و یک ربع آن را بپزید . توپ گوشت را داخل سس ریخته و نیم ساعت آن را بپزید . گوشت ها را از سس بیرون آورده کنار بگذارید . سس را دوباره بجوشانید ، چربی اضافه آن را بگیرید . پس از ده دقیقه سس آماده است و می توانید آن را روی گوشتهای قلقلی سرو کنید .
منبع:آشپز باشی

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد