parnian 80
21st July 2013, 06:37 PM
طرز تهیه كوفته كبابي با سس كنجد
http://www.pcparsi.com/uploaded/pcbb39110c50327f035acd9ca427760480_4074306.jpg
مواد لازم:
گوشت چرخكرده =500 گرم
سير خورد شده =2 حبه
پياز خورد شده 1= عدد متوسط
پودر فلفل سياه =1 قاشق چايخوري
پودر زيره سياه= يك و نيم قاشق چايخوري
پودر دارچين= يك و نيم قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز =نصف قاشق چايخوري
نمك= 1 قاشق چايخوري
نان تست= 2 عدد
تخم مرغ= 1 عدد
روغن زيتون= 2 قاشق سوپخوري
سيخ چوبي= به تعداد لازم
طرز تهيه:
اطراف نان تست را بگيريد همراه با گوشت و بقيه مواد در غذاساز ريخته به مدت 20 تا 30 ثانيه مواد را مخلوط كنيد تا مايه نرم و يكدستي درست شود
سپس از مخلوط گوشت به اندازه يك نارنگي برداشته انرا به شكل بيضي دراوريد و در ظرفي بگذاريد تا همه كبابها اماده شود سپس يك سيخ چوبي از وسط گوشت رد كنيد و اطراف محل ورود گوشت را به سمت سيخ جمع كنيد
كبابهاي اماده را حدودا دو ساعت در يخچال بگذاريد پس از اين مدت سيني كباب پز يا باربكيو را چرب كرده كبابها را روي ان قرار دهيد در صورت در دسترس نداشتن اين وسايل در يك ماهيتابه نچسب كبابها را با حرارت ملايم سرخكرده و با سس كنجد ميل كنيد.
طرز تهيه سس كنجد:
2 قاشق سوپخوري كنجد خام
2 قاشق چايخوري ابليمو
1 حبه سير له شده
2 قاشق سوپخوري خامه
1 قاشق سوپخوري جعفري ساطوري شده
نمك و فلفل
1 تا 2 قاشق سوپخوري اب
را باهم مخلوط كرده همرا با كباب سرو ميكنيم
(اين سس فوق العاده است)
منبع:گیگا پارس
http://www.pcparsi.com/uploaded/pcbb39110c50327f035acd9ca427760480_4074306.jpg
مواد لازم:
گوشت چرخكرده =500 گرم
سير خورد شده =2 حبه
پياز خورد شده 1= عدد متوسط
پودر فلفل سياه =1 قاشق چايخوري
پودر زيره سياه= يك و نيم قاشق چايخوري
پودر دارچين= يك و نيم قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز =نصف قاشق چايخوري
نمك= 1 قاشق چايخوري
نان تست= 2 عدد
تخم مرغ= 1 عدد
روغن زيتون= 2 قاشق سوپخوري
سيخ چوبي= به تعداد لازم
طرز تهيه:
اطراف نان تست را بگيريد همراه با گوشت و بقيه مواد در غذاساز ريخته به مدت 20 تا 30 ثانيه مواد را مخلوط كنيد تا مايه نرم و يكدستي درست شود
سپس از مخلوط گوشت به اندازه يك نارنگي برداشته انرا به شكل بيضي دراوريد و در ظرفي بگذاريد تا همه كبابها اماده شود سپس يك سيخ چوبي از وسط گوشت رد كنيد و اطراف محل ورود گوشت را به سمت سيخ جمع كنيد
كبابهاي اماده را حدودا دو ساعت در يخچال بگذاريد پس از اين مدت سيني كباب پز يا باربكيو را چرب كرده كبابها را روي ان قرار دهيد در صورت در دسترس نداشتن اين وسايل در يك ماهيتابه نچسب كبابها را با حرارت ملايم سرخكرده و با سس كنجد ميل كنيد.
طرز تهيه سس كنجد:
2 قاشق سوپخوري كنجد خام
2 قاشق چايخوري ابليمو
1 حبه سير له شده
2 قاشق سوپخوري خامه
1 قاشق سوپخوري جعفري ساطوري شده
نمك و فلفل
1 تا 2 قاشق سوپخوري اب
را باهم مخلوط كرده همرا با كباب سرو ميكنيم
(اين سس فوق العاده است)
منبع:گیگا پارس