PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان



parnian 80
21st July 2013, 06:28 PM
http://chefgilda.com/wp-content/themes/mimbo/scripts/timthumb.php?zc=1&w=271&h=180&src=/wp-content/uploads/2012/11/IMG_4233-300x225.jpg
مواد لازم:‬‎برنج ۳ و نیم پیمانه‬/ ‎‫بادمجان ۷۰۰ گرم‬/ ‎‫گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم/‬ ‎‫ماست ۴ تا ۶ قاشق سوپخوری/‬ ‎‫تخم مرغ ۲ عدد/‬ ‎‫پیاز۱ عدد‬/ ‎‫نمک و فلفل و روغن و زعفران و زردچوبه به میزان لازم‬‎طرز تهیه:بادمجان ها رو حلقه ای کنید و نمک بپاشید و بذارید ۱ ساعت بمونه تا تلخی اونا گرفته بشه‫.‬ بعد اونا رو بشویید و خشک کنید و سرخ کنید و روی دستمال آشپزخانه بذارید تا روغن اضافی اون گرفته بشه‫.‬ ‎پیاز رو خرد کنید و با کمی روغن تفت بدید‫،‬ گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید‫ و تفت بدید، وقتی گوشت حسابی تفت خورد، نمک و فلفل و کمی زعفران دم کشیده بزنید و بذارید تا مواد به خورد گوشت بره و شعله رو خاموش کنید.‬ ‎‫برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید. در یک کاسه جداگانه، ماست رو کمی بزنید تا صاف و یکدست بشه، تخم مرغ ها رو به اون اضافه کنید و با چنگال بزنید تا تخم مرغ ها باز بشن. حالا زعفران دم کشیده رو اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط بشن.‬ ‎‫برنج رو با مخلوط بالا کاملا آغشته کنید.‬ ‎‫کف قابلمه مورد نظر، روغن بریزید. نیمی از برنج رو بریزید و خوب صاف کنید. حالا بادمجان ها رو روی برنج بچینید. بعد هم گوشت چرخ کرده رو بریزید و صاف کنید، سپس مابقی برنج رو بریزید و خوب صاف کنید.‬ ‎‫اجازه بدید تا ته چین برای حداقل ۱ ساعت دم بکشه و بعد اونو در ظرف مورد نظر برگردونید و سرو کنید.‬
منبع: سایت سرآشپز

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد