PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه پاستا با سس قارچ و پنیر



parnian 80
21st July 2013, 06:26 PM
http://chefgilda.com/wp-content/themes/mimbo/scripts/timthumb.php?zc=1&w=271&h=180&src=/wp-content/uploads/2012/05/302180_266430240046764_161518633871259_898901_1359 29571_n-300x300.png
مواد لازم:برای ۶ نفر: قارچ ورقه‌ای خرد شده ۳۰۰ گرم/ پیاز بزرگ رنده شده ۱ عدد/ ماکارونی فرمی ۱ بسته (یا اسپاگتی یا تالیاتلی، بسته به ذائقه خودتون)/ خامه ۲۰۰ گرم/ سیر له شده ۲ حبه/ کره ۵۰ گرم/ آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری/ شیرنصف پیمانه/ جعفری ریز شده ۴ قاشق غذاخوری/ روغن ۲ قاشق غذاخوری/ نمک و فلفل به مقدار لازم/ پنیر پارمسانبه میزان دلخواهطرز تهیه:پیاز را در روغن تفت داده و بذارید تا یه کم نرم بشه. بعد سیر را به اون اضافه کنید و بلافاصله قارچ را همراه آبلیمو، نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و تفت بدید. (شعله گاز زیاد باشه تا قارچ آب نندازه). خامه را با نصف پیمانه شیر مخلوط کنید و به‌هم بزنید تا یک‌دست بشه. بعد آن را به مخلوط قارچ و پیاز اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. جعفری خرد شده و کره را به مخلوط اضافه کنید و مواد را از روی حرارت بردارید. ماکارونی را درون آب در حال جوش که به آن نمک و روغن زدید، بریزید. پس از پخته شدن ماکارونی را آبکش کنید و بلافاصله با سس و قارچ مخلوط کرده و پنیر رو روش بریزید و سرو کنید. منبع: سایت سرآشپز

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد