parnian 80
21st July 2013, 06:22 PM
http://www.afghanpaper.com/info/ghaza/pekavre/image011.jpg
مواد لازم :آرد نخود 1 لیوان و نیم/ خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری/ سیر رنده شده 4 حبه/ پیاز متوسط (یا پیازچه) ریز خورد شده 2 عدد / کلم سفید خورد شده اختياری/ نمک، فلفل و زرد چوبه به اندازه نياز/ فلفل سبز قلمی خورد شده تند (به دلخواه)طرز تهیه:آرد نخود و پودر خمیر مایه را مخلوط کرده آب را اضافه می کنیم و هم میزنیم تا حدی که مایه نسبتا رقیقی بدست بیاد (نباید خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ باشد) طوری که با استکان یا ملاقه گرد بتونیم بریزیم توی روغن. این مایه رو میگذاریم تا حدود 1 ساعت در هوای گرم ور بیاد. سپس پیاز خورد شده و سیر رنده شده؛ فلفل، نمک، فلفل سبز خوردشده و در صورت تمایل کلم خورد شده را اضافه کرده و هم میزنیم. توسط فنجان کوچک یا ملاقه گرد از مواد داخل روغن داغ میریزیم و سرخ می کنیم تا دو طرف آن طلایی شود...
نکته:طبق معمول غذاهای هندی باید کمی تند باشد
با سس انبه و یا سس قرمز تند و یا کچاپ بیشتر میچسبد
منظور از آرد نخود آرد نخودچی نیست بلکه آرد نخود خام میباشد (نخودها را چند ساعت درآب می خیسانیم و بعد اجازه میدهیم کمی خشک شود سپس با آسیاب حسابی پودر میکنیم)
در بسته های آماده هم این آرد بفروش میرسد هم از نوع وطنی و هم خارجی.
منبع:یک میز با چند آشپز
مواد لازم :آرد نخود 1 لیوان و نیم/ خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری/ سیر رنده شده 4 حبه/ پیاز متوسط (یا پیازچه) ریز خورد شده 2 عدد / کلم سفید خورد شده اختياری/ نمک، فلفل و زرد چوبه به اندازه نياز/ فلفل سبز قلمی خورد شده تند (به دلخواه)طرز تهیه:آرد نخود و پودر خمیر مایه را مخلوط کرده آب را اضافه می کنیم و هم میزنیم تا حدی که مایه نسبتا رقیقی بدست بیاد (نباید خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ باشد) طوری که با استکان یا ملاقه گرد بتونیم بریزیم توی روغن. این مایه رو میگذاریم تا حدود 1 ساعت در هوای گرم ور بیاد. سپس پیاز خورد شده و سیر رنده شده؛ فلفل، نمک، فلفل سبز خوردشده و در صورت تمایل کلم خورد شده را اضافه کرده و هم میزنیم. توسط فنجان کوچک یا ملاقه گرد از مواد داخل روغن داغ میریزیم و سرخ می کنیم تا دو طرف آن طلایی شود...
نکته:طبق معمول غذاهای هندی باید کمی تند باشد
با سس انبه و یا سس قرمز تند و یا کچاپ بیشتر میچسبد
منظور از آرد نخود آرد نخودچی نیست بلکه آرد نخود خام میباشد (نخودها را چند ساعت درآب می خیسانیم و بعد اجازه میدهیم کمی خشک شود سپس با آسیاب حسابی پودر میکنیم)
در بسته های آماده هم این آرد بفروش میرسد هم از نوع وطنی و هم خارجی.
منبع:یک میز با چند آشپز