parnian 80
21st July 2013, 06:15 PM
مواد لازم برای 4 نفر:
سینه مرغ بدون استخوان: یک عدد، حبهای
بادمجان (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/ghazabademjan.html) کوچک: 3 عدد، حلقهحلقه
کدو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/ghazakadoo.html)ی متوسط: یک عدد، حلقهحلقه
فلفل دلمهای قرمز: یک عدد، خرد کرده
قارچ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/ghazagharch.html): 100 گرم، ورقهورقه
سیر: دو حبه، رنده شده
گوجه فرنگی متوسط: 2 عدد، خرد کرده
روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
1 - روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. تکه های مرغ را نمک و فلفل پاشیده و 10 دقیقه در روغن سرخ کنید تا کاملا برشته و طلایی شود، سپس آن را از قابلمه خارج کنید.
2 - هر کدام از سبزیجات را 4 تا 5 دقیقه در روغن سرخ کنید. در صورت نیاز کمی روغن به غذا اضافه کنید.
3 - مرغ و سبزیجات تفتداده شده را به تابه برگر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sondewich1/hamberger-berger.html)دانده و با یک دوم پیمانه آب جوش روی شعله ملایم و با در بسته نیمساعت بپزید تا سبزیجات کاملا نرم شود. نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و آن را سرو کنید.
نکات:
این غذا را میتوانید با مرغ پخته شده باقیمانده از یک غذای دیگر تهیه کنید.
برای طعم بهتر، مرغ را قبل از سرخ کردن ادویه لمونپپر، بپاشید.
مجله ایده ال
سینه مرغ بدون استخوان: یک عدد، حبهای
بادمجان (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/ghazabademjan.html) کوچک: 3 عدد، حلقهحلقه
کدو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/ghazakadoo.html)ی متوسط: یک عدد، حلقهحلقه
فلفل دلمهای قرمز: یک عدد، خرد کرده
قارچ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/ghazagharch.html): 100 گرم، ورقهورقه
سیر: دو حبه، رنده شده
گوجه فرنگی متوسط: 2 عدد، خرد کرده
روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
1 - روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. تکه های مرغ را نمک و فلفل پاشیده و 10 دقیقه در روغن سرخ کنید تا کاملا برشته و طلایی شود، سپس آن را از قابلمه خارج کنید.
2 - هر کدام از سبزیجات را 4 تا 5 دقیقه در روغن سرخ کنید. در صورت نیاز کمی روغن به غذا اضافه کنید.
3 - مرغ و سبزیجات تفتداده شده را به تابه برگر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sondewich1/hamberger-berger.html)دانده و با یک دوم پیمانه آب جوش روی شعله ملایم و با در بسته نیمساعت بپزید تا سبزیجات کاملا نرم شود. نمک و فلفل غذا را اندازه کرده و آن را سرو کنید.
نکات:
این غذا را میتوانید با مرغ پخته شده باقیمانده از یک غذای دیگر تهیه کنید.
برای طعم بهتر، مرغ را قبل از سرخ کردن ادویه لمونپپر، بپاشید.
مجله ایده ال