PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه همبرگر سوخاری



parnian 80
21st July 2013, 06:12 PM
همبرگر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sondewich1/hamberger-berger.html) سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html)

پیاز را ده دقیقه در روغن تفت دهید ، تا کمی طلایی شود ، یک برش نان تست را نیز در شیر خرد کنید ، گوشت چرخ کرده را با نان خیس خورده و پیاز تفت داده و یک عدد تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) ، جعفری ، نمک...مواد لازم برای همبرگر سوخاری
پیاز کوچک= 1 عدد
نان تست=یک برش
شیر= یک قاشق سوپخوری
گوشت گوساله چرخ کرده= 500 گرم
تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html)= 3 عدد
جعفری خرد شده = 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل= به مقدار کافی
روغن زیتون= 4 قاشق غذاخوری
آرد= 4 قاشق سوپخوری
برای پودر سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) :
نان تست پودر کرده= 150 گرم
پودر بادام= 50 گرم
جوز هندی= یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:
پیاز را ده دقیقه در روغن تفت دهید ، تا کمی طلایی شود ، یک برش نان تست را نیز در شیر خرد کنید ، گوشت چرخ کرده را با نان خیس خورده و پیاز تفت داده و یک عدد تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) ، جعفری ، نمک و فلفل مخلوط نمایید .
دو عدد تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) را با یک قاشق سوپخوری آب و کمی روغن زیتون بزنید .مواد لازم برای آشپزی آکا (http://cooking.akairan.com/)
برای سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) کردن را نیزجداگانه با هم مخلوط نمایید .
ابتدا گوشت را به شکل همبرگر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sondewich1/hamberger-berger.html) درآورید و سپس آن را در آرد و به ترتیب در مخلوط تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) و بعد در پودرسوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) بغلتانید و این کار را دوبار انجام دهید و خوب فشار داده تا کاملا منسجم شود ، سپس همبرگر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sondewich1/hamberger-berger.html)ها را در یک سینی چیده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید و در نهایت همبرگر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sondewich1/hamberger-berger.html)ها را در تابه سرخ کنید .

منبع: آشپزآنلاین

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد