parnian 80
21st July 2013, 06:09 PM
چند سالی است که مرغ سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) بهصورتهای مختلف در فهرست غذاهای فوری خانوادهها – بهخصوص رستورانهای غذاهای سریع (فست فود) – قرار گرفته و در بین بچهها نیز طرفداران زیادی دارد ولی ماهیسوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) با خواص بسیار و تنوع موجود در میان ماهیها در این فهرست جایی ندارد.
درحالی که شما میتوانید آن را به عنوان غذای فوری در خانه طبخ کرده و از خوردناش لذت ببرید. این روش پخت ماهی برای تشویق بچههایی که میانه خوبی با طعم و مزه ماهی ندارند، بسیار کاربردی است.
http://aka.akairan.com/images/daryae/mahi-sokhari-balemon.jpg (http://aka.akairan.com/images/daryae/mahi-sokhari-balemon.jpg)مواد لازم برای این دستور!
برای 4 نفر:
- یک پیمانه سس مایونز
- یک حبه سیر (رنده شود)
- نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- پوست نصف لیموترش (رنده شود)
- 2 قاشق چایخوری آب لیموترش
- یک قاشق سوپخوری گشنیز تازه (خرد شود)
- 675 گرم فیله ماهی (هر نوع ماهی دلخواه)
- 2 عدد تخممرغ (زده شود)
- 115 گرم یا 2 پیمانه آرد سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html)
- مقداری روغن مخصوص سرخکردنی
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- تعدادی لیموترش برای سرو
طرز تهیه:
1 – برای درستکردن سس این ماهی سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html)، سس مایونز، سیر رنده شده، پودر فلفل قرمز، پوست رندهشده لیموترش، آب لیموترش و گشنیز خردشده را خوب با هم مخلوط کرده، سپس با نمک و فلفل سیاه طعمدار کنید. پس از آنکه مواد خوب با هم مخلوط شدند، کاسه محتوای سس را به یخچال منتقل کنید.
2 - فیله ماهیها را شسته و پس از خشکشدن، بهصورت تکههای نواری 4 تا 5 سانتیمتری خرد کنید.
سپس هریک از فیلههای نواری را در تخممرغ زده شده فرو ببرید و پس از آن، در آرد سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) بغلتانید. وقتی که مقداری از فیلهها را به همین صورت آماده کردید، آنها را سرخ کنید.
3 – برای سرخکردن فیله ماهیها، قابلمه گودی آماده کرده و مقداری روغن در آن بریزید. قابلمه را روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا روغن خوب داغ شود.
سپس آن تعداد از فیله ماهیها را که آماده کرده بودید، داخل روغن بریزید و بگذارید سرخ شود. هنگامی که فیله ماهیها به رنگ طلایی متمایل به قهوهای درآمد، آنها را از روغن خارج کرده و داخل صافی بریزید تا روغن اضافیشان خارج شود.
4 – در فاصله سرخشدن فیله ماهیها، بقیه را آماده کرده و پس از خارجکردن هریک از فیلهها از داخل روغن، یکی دیگر را جایگزین کنید. در پایان، فیلهها را در ظرفی چیده و سس مایونز با طعم لیموترش را به صورت جداگانه همراه چند برش لیموترش سرو کنید.
نکته: به جای آرد سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) میتوانید از پودر خمیر داخل نانهای فانتزی هم استفاده کنید.
برگر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sondewich1/hamberger-berger.html)فته از آشپز ایرانی
درحالی که شما میتوانید آن را به عنوان غذای فوری در خانه طبخ کرده و از خوردناش لذت ببرید. این روش پخت ماهی برای تشویق بچههایی که میانه خوبی با طعم و مزه ماهی ندارند، بسیار کاربردی است.
http://aka.akairan.com/images/daryae/mahi-sokhari-balemon.jpg (http://aka.akairan.com/images/daryae/mahi-sokhari-balemon.jpg)مواد لازم برای این دستور!
برای 4 نفر:
- یک پیمانه سس مایونز
- یک حبه سیر (رنده شود)
- نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- پوست نصف لیموترش (رنده شود)
- 2 قاشق چایخوری آب لیموترش
- یک قاشق سوپخوری گشنیز تازه (خرد شود)
- 675 گرم فیله ماهی (هر نوع ماهی دلخواه)
- 2 عدد تخممرغ (زده شود)
- 115 گرم یا 2 پیمانه آرد سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html)
- مقداری روغن مخصوص سرخکردنی
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- تعدادی لیموترش برای سرو
طرز تهیه:
1 – برای درستکردن سس این ماهی سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html)، سس مایونز، سیر رنده شده، پودر فلفل قرمز، پوست رندهشده لیموترش، آب لیموترش و گشنیز خردشده را خوب با هم مخلوط کرده، سپس با نمک و فلفل سیاه طعمدار کنید. پس از آنکه مواد خوب با هم مخلوط شدند، کاسه محتوای سس را به یخچال منتقل کنید.
2 - فیله ماهیها را شسته و پس از خشکشدن، بهصورت تکههای نواری 4 تا 5 سانتیمتری خرد کنید.
سپس هریک از فیلههای نواری را در تخممرغ زده شده فرو ببرید و پس از آن، در آرد سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) بغلتانید. وقتی که مقداری از فیلهها را به همین صورت آماده کردید، آنها را سرخ کنید.
3 – برای سرخکردن فیله ماهیها، قابلمه گودی آماده کرده و مقداری روغن در آن بریزید. قابلمه را روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا روغن خوب داغ شود.
سپس آن تعداد از فیله ماهیها را که آماده کرده بودید، داخل روغن بریزید و بگذارید سرخ شود. هنگامی که فیله ماهیها به رنگ طلایی متمایل به قهوهای درآمد، آنها را از روغن خارج کرده و داخل صافی بریزید تا روغن اضافیشان خارج شود.
4 – در فاصله سرخشدن فیله ماهیها، بقیه را آماده کرده و پس از خارجکردن هریک از فیلهها از داخل روغن، یکی دیگر را جایگزین کنید. در پایان، فیلهها را در ظرفی چیده و سس مایونز با طعم لیموترش را به صورت جداگانه همراه چند برش لیموترش سرو کنید.
نکته: به جای آرد سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) میتوانید از پودر خمیر داخل نانهای فانتزی هم استفاده کنید.
برگر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/sondewich1/hamberger-berger.html)فته از آشپز ایرانی