parnian 80
21st July 2013, 06:07 PM
http://aka.akairan.com/images2/ashpazi_2/aaf65a4fad379669924ba78dced.jpg
پیاز سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) مکزیک
مواد لازم برای پیاز سوخاری مکزیک
:
•پیاز متوسط ۳ عدد
•بیسکویت شور ۳۰ عدد
•چیپس سیب زمینی چند عدد
•آرد ۲/۱ فنجان
•دوغ ۲/۱ فنجان
•تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) ۱عدد
•فلفل قرمز ۴/۱ قاشق چایخوری
•فلفل سیاه ۴/۱ قاشق چایخوری
•نمک ۲/۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
•پیاز ها را پوست کنده و با ضخامت حدود ۱ سانتیمتر حلقه حلقه کنید.
•چیپس سیب زمینی و بیسکویت شور را با هم بصورت پودر درآورید.
•دوغ را با نصف آرد و تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) و فلفل خوب هم زده تا یک دست شود، سپس نمک را بیف (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif5.html)زایید.
•پیازها را در نصف مابقی آرد قرار داده سپس در تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) فرو برده و بعد در پودر بیسکویت بزنید.
•فر را با ۴۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۳۰ درجه سانتیگراد از پیش گرم کنید.
•کف سینی فر را چرب کرده و پیازها را با فاصله در آن بچینید.
•حدود ۱۰-۱۵ دقیقه برای سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) شدن پیازها کافی است.
می توان به جای بیسکویت از نان خشک استفاده کرد.
پیاز سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) مکزیک
مواد لازم برای پیاز سوخاری مکزیک
:
•پیاز متوسط ۳ عدد
•بیسکویت شور ۳۰ عدد
•چیپس سیب زمینی چند عدد
•آرد ۲/۱ فنجان
•دوغ ۲/۱ فنجان
•تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) ۱عدد
•فلفل قرمز ۴/۱ قاشق چایخوری
•فلفل سیاه ۴/۱ قاشق چایخوری
•نمک ۲/۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
•پیاز ها را پوست کنده و با ضخامت حدود ۱ سانتیمتر حلقه حلقه کنید.
•چیپس سیب زمینی و بیسکویت شور را با هم بصورت پودر درآورید.
•دوغ را با نصف آرد و تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) و فلفل خوب هم زده تا یک دست شود، سپس نمک را بیف (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif5.html)زایید.
•پیازها را در نصف مابقی آرد قرار داده سپس در تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) فرو برده و بعد در پودر بیسکویت بزنید.
•فر را با ۴۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۳۰ درجه سانتیگراد از پیش گرم کنید.
•کف سینی فر را چرب کرده و پیازها را با فاصله در آن بچینید.
•حدود ۱۰-۱۵ دقیقه برای سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) شدن پیازها کافی است.
می توان به جای بیسکویت از نان خشک استفاده کرد.