PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه ماهی فیله سوخاری



parnian 80
21st July 2013, 06:04 PM
طرز تهیه ماهی فیله سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html)
2 عدد تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) را در یک کاسه بشکنید و با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی آردی را در تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) بزنید. سپس در آرد سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) بزنید...
http://aka.akairan.com/images2/sofreh-araii/gol/mahifileh.jpg مواد لازم برای ماهی فیله سوخاریماهی فیله شده 400گرم
آرد گندم یک پیمانه
تخم‌مرغ 2عدد
آرد سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) 2عدد
سویا سس 4قاشق‌غذاخوری
آب لیمو 4قاشق‌غذاخوری
سرکه 3قاشق غذاخوری
زردچوبه نصف قاشق مرباخوری
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
ماهی را با آبلیمو، زردچوبه، سویا سس و سرکه خوب مزه‌دار کنید (به مدت 15 تا 20دقیقه). سویا سس برای مزه دار کردن انواع گوشت بسیار مناسب است.ماهی را در آرد سفید گندم بغلطانید تا وقتی ماهی در تخم‌مرغ زده می‌شود، تخم‌مرغ به ماهی بچسبد. در ضمن با غلطاندن ماهی در آرد گندم، مواد مزه‌دار شده از ماهی خارج نمی‌شود.2 عدد تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) را در یک کاسه بشکنید و با هم مخلوط کنید. فیله های ماهی آردی را در تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) بزنید. سپس در آرد سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) بزنید. ماهی را در روغن سرخ کنید.ماهی‌های سرخ شده را می‌توانید روی توری قرار دهید تا روغن آنها خارج شود.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد