PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه قارچ و پنیر سوخاری



parnian 80
21st July 2013, 06:02 PM
قارچ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/ghazagharch.html) و پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html)
مواد لازم برای قارچ و پنیر سوخاری
قارچ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/ghazagharch.html) 200 گرم
پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) پیتزا (http://cooking.akairan.com/ashpazi/piza1/) 100 گرم
سیب‌زمینی دو عدد
پودر سیر به میزان لازم
http://aka.akairan.com/images2/ashpazi_3/gharch-panir.jpg طرز تهیه :
ابتدا سیب‌زمینی‌ها را خلال کرده و در روغن سرخ می‌‌کنیم، قارچ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/ghazagharch.html)‌های ورقه شده را هم تفت می‌‌دهیم. سپس سیب‌زمینی و قارچ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/ghazagharch.html) را در ظرف پیرکس ریخته و پودر سیر و پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) پیتزا (http://cooking.akairan.com/ashpazi/piza1/) را روی آن می‌‌ریزیم و به مدت پنج دقیقه در فر یا مایکروفر قرار می‌‌دهیم تا پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) آب شود.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد