parnian 80
21st July 2013, 05:57 PM
طرز تهیه مرغ کنتاکی (http://www.akairan.com/ashpazi/%D8%BA%D8%B0%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA/%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%A7%DA%A9%DB%8C.html)
ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر مزه دار کرده ، بعدتخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) ها را در ظرفی شکسته
http://aka.akairan.com/images2/gol3/fried-chicken-kentali.jpgمواد لازم برای آشپزی آکا (http://cooking.akairan.com/)برای (http://cooking.akairan.com/)آشپزی آکا (http://cooking.akairan.com/)مرغ 1 عدد
شیر 1 لیوان
پودر سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) 1 لیوان
پودر سیر و زنجبیل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) 2 عدد
نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز به میزان لازمطرز تهیه:ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر مزه دار کرده ، بعدتخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن افزوده سپس هر تکه از مرغ را در این مواد آغشته کرده و بعد در پودر سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) می غلطانیم و سپس در روغن داغ آن را سرخ می کنیم.
ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر مزه دار کرده ، بعدتخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) ها را در ظرفی شکسته
http://aka.akairan.com/images2/gol3/fried-chicken-kentali.jpgمواد لازم برای آشپزی آکا (http://cooking.akairan.com/)برای (http://cooking.akairan.com/)آشپزی آکا (http://cooking.akairan.com/)مرغ 1 عدد
شیر 1 لیوان
پودر سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) 1 لیوان
پودر سیر و زنجبیل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) 2 عدد
نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز به میزان لازمطرز تهیه:ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر مزه دار کرده ، بعدتخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن افزوده سپس هر تکه از مرغ را در این مواد آغشته کرده و بعد در پودر سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) می غلطانیم و سپس در روغن داغ آن را سرخ می کنیم.