PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه مرغ کنتاکی



parnian 80
21st July 2013, 05:57 PM
طرز تهیه مرغ کنتاکی (http://www.akairan.com/ashpazi/%D8%BA%D8%B0%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B1%D8%BA/%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%85%D8%B1%D8%BA-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%A7%DA%A9%DB%8C.html)

ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر مزه دار کرده ، بعدتخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) ها را در ظرفی شکسته

http://aka.akairan.com/images2/gol3/fried-chicken-kentali.jpgمواد لازم برای آشپزی آکا (http://cooking.akairan.com/)برای (http://cooking.akairan.com/)آشپزی آکا (http://cooking.akairan.com/)مرغ 1 عدد
شیر 1 لیوان
پودر سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) 1 لیوان
پودر سیر و زنجبیل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) 2 عدد
نمک،فلفل سیاه،فلفل قرمز به میزان لازمطرز تهیه:ابتدا مرغ ها را با پوست به چند قطعه تقسیم می کنیم. سپس آنها را با ادویه های مورد نظر مزه دار کرده ، بعدتخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) ها را در ظرفی شکسته و شیر را به آن افزوده سپس هر تکه از مرغ را در این مواد آغشته کرده و بعد در پودر سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) می غلطانیم و سپس در روغن داغ آن را سرخ می کنیم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد