PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه استیک سوخاری مرغ



parnian 80
21st July 2013, 05:54 PM
استیک (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif-staek5.html)‌ سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html)‌ مرغ‌ استیک (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif-staek5.html)‌ سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html)‌ مرغ‌، غذایی‌ است‌ ساده‌ که‌ به‌ راحتی‌ می‌توان‌ آن‌ را تهیه‌ کرد...مواد لازم برای استیک سوخاری مرغ‌:
▪ ران‌ مرغ‌: ۱ عدد
▪ تخم‌مرغ‌: ۱ عدد
▪ خمیرخشک‌ نان‌ باگت‌: ۱ پیمانه‌
▪ نمک‌ و فلفل‌: به‌ میزان‌ لازم‌
▪ زردچوبه‌ و زعفران‌: به‌ مقدار بسیار کم‌
● نکته‌ ضروری‌
استیک (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif-staek5.html)‌ سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html)‌ مرغ‌ با ران‌ مرغ‌ بسیار خوشمزه‌تر از سینه‌ مرغ‌ است‌.


● طرز تهیه‌:
ران‌ مرغ‌ را ابتدا از پوست‌ درمی‌آوریم‌ و سپس‌ با استیک (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif-staek5.html)‌کوب‌ روی‌ آن‌ می‌کوبیم‌.کمی‌ نمک‌، فلفل‌، زعفران‌ و زردچوبه‌ به‌ آن‌ می‌زنیم‌ و می‌گذاریم‌ تا ده‌ دقیقه‌ به‌ همان‌ شکل‌ بماند، پس‌ از این‌ مدت‌، ران‌ را در خمیر نان‌ خشک‌ می‌غلتانیم‌ و سپس‌ به‌ آن‌ تخم‌مرغ‌ می‌زنیم‌ (توجه‌ کنید که‌ آن‌ را به‌ تخم‌مرغ‌ آغشته‌ می‌کنیم‌)
خانواده سبز

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد