parnian 80
21st July 2013, 05:54 PM
استیک (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif-staek5.html) سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) مرغ استیک (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif-staek5.html) سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) مرغ، غذایی است ساده که به راحتی میتوان آن را تهیه کرد...مواد لازم برای استیک سوخاری مرغ:
▪ ران مرغ: ۱ عدد
▪ تخممرغ: ۱ عدد
▪ خمیرخشک نان باگت: ۱ پیمانه
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم
▪ زردچوبه و زعفران: به مقدار بسیار کم
● نکته ضروری
استیک (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif-staek5.html) سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) مرغ با ران مرغ بسیار خوشمزهتر از سینه مرغ است.
● طرز تهیه:
ران مرغ را ابتدا از پوست درمیآوریم و سپس با استیک (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif-staek5.html)کوب روی آن میکوبیم.کمی نمک، فلفل، زعفران و زردچوبه به آن میزنیم و میگذاریم تا ده دقیقه به همان شکل بماند، پس از این مدت، ران را در خمیر نان خشک میغلتانیم و سپس به آن تخممرغ میزنیم (توجه کنید که آن را به تخممرغ آغشته میکنیم)
خانواده سبز
▪ ران مرغ: ۱ عدد
▪ تخممرغ: ۱ عدد
▪ خمیرخشک نان باگت: ۱ پیمانه
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم
▪ زردچوبه و زعفران: به مقدار بسیار کم
● نکته ضروری
استیک (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif-staek5.html) سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) مرغ با ران مرغ بسیار خوشمزهتر از سینه مرغ است.
● طرز تهیه:
ران مرغ را ابتدا از پوست درمیآوریم و سپس با استیک (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif-staek5.html)کوب روی آن میکوبیم.کمی نمک، فلفل، زعفران و زردچوبه به آن میزنیم و میگذاریم تا ده دقیقه به همان شکل بماند، پس از این مدت، ران را در خمیر نان خشک میغلتانیم و سپس به آن تخممرغ میزنیم (توجه کنید که آن را به تخممرغ آغشته میکنیم)
خانواده سبز