parnian 80
21st July 2013, 05:49 PM
رولت سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) گوساله
ابتدا تمام سبزیجات را باریک و بلند خرد کرده و کمی بخار پز کنید به طوری که له نشود ، هر یک از اسکالوپ ها را با طرف صاف بیف (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif5.html)تک کوب بکوبید تا نازک شود ، و به آن نمک و فلفل زده... مواد لازم برای رولت سوخاری گوسالهفلفل دلمه ای زرد= 2 عدد
هویج = 2 عدد
کدو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/ghazakadoo.html) = 2 عدد
اسکالوپ فیله گوساله= 6 عدد
تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) = 2 عدد
آرد=4 قاشق سوپخوری
روغن= به مقدار کافی
نمک و فلفل= به مقدار کافی
برای پودر سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) :
آرد سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html)= 100 گرم
پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) پارمزان= 50 گرم
سیاه دانه = 50 گرم
طرز تهیه:
ابتدا تمام سبزیجات را باریک و بلند خرد کرده و کمی بخار پز کنید به طوری که له نشود ، هر یک از اسکالوپ ها را با طرف صاف بیف (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif5.html)تک کوب بکوبید تا نازک شود ، و به آن نمک و فلفل زده سبزیجات را میانش گذشته و رول کنید و با یک خلال دندان ببندید ، رول ها را ابتدا در آرد و بعد در مخلوط مواد پودرسوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) زده و در تابه سرخ کنید . ین رولت را می توان با مقدار کمتری روغن آغشته کرد و آن را در ظرف چرب شده به مدت نیم ساعت در فر 180 درجه سانتیگراد قرار داد تا طلایی شود ، سپس خلال های دندان را بیرون آورده و با اسلاد سرو نمایید .
نکته :
1 ـ اسکالوپ به ورقه های گوشت گفته می شود که بهص ورت ورقه بریده شده و با کوبیدن نازک می شود .
2ـ برای مزه دار کردن گوشت می توان کمی سس خردل روی آن مالید و برای مزه دار کردن سبزیجات می توان از پودر قرص عصاره مرغ استفاده کرد .
منبع: آشپزآنلاین
ابتدا تمام سبزیجات را باریک و بلند خرد کرده و کمی بخار پز کنید به طوری که له نشود ، هر یک از اسکالوپ ها را با طرف صاف بیف (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif5.html)تک کوب بکوبید تا نازک شود ، و به آن نمک و فلفل زده... مواد لازم برای رولت سوخاری گوسالهفلفل دلمه ای زرد= 2 عدد
هویج = 2 عدد
کدو (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/ghazakadoo.html) = 2 عدد
اسکالوپ فیله گوساله= 6 عدد
تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) = 2 عدد
آرد=4 قاشق سوپخوری
روغن= به مقدار کافی
نمک و فلفل= به مقدار کافی
برای پودر سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) :
آرد سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html)= 100 گرم
پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) پارمزان= 50 گرم
سیاه دانه = 50 گرم
طرز تهیه:
ابتدا تمام سبزیجات را باریک و بلند خرد کرده و کمی بخار پز کنید به طوری که له نشود ، هر یک از اسکالوپ ها را با طرف صاف بیف (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/bif5.html)تک کوب بکوبید تا نازک شود ، و به آن نمک و فلفل زده سبزیجات را میانش گذشته و رول کنید و با یک خلال دندان ببندید ، رول ها را ابتدا در آرد و بعد در مخلوط مواد پودرسوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) زده و در تابه سرخ کنید . ین رولت را می توان با مقدار کمتری روغن آغشته کرد و آن را در ظرف چرب شده به مدت نیم ساعت در فر 180 درجه سانتیگراد قرار داد تا طلایی شود ، سپس خلال های دندان را بیرون آورده و با اسلاد سرو نمایید .
نکته :
1 ـ اسکالوپ به ورقه های گوشت گفته می شود که بهص ورت ورقه بریده شده و با کوبیدن نازک می شود .
2ـ برای مزه دار کردن گوشت می توان کمی سس خردل روی آن مالید و برای مزه دار کردن سبزیجات می توان از پودر قرص عصاره مرغ استفاده کرد .
منبع: آشپزآنلاین