parnian 80
21st July 2013, 05:46 PM
آشپزی - انواع غذا با مرغ - مرغ سرخ کرده با گوجه فرنگی
گوجه فرنگی ها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوه ای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید. حدود 3 دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگی ها نرم شوند. آنها... مواد لازم برای مرغ سرخ کرده با گوجه فرنگیگوجه فرنگی=1 پیمانه
شکر قهوه ای=1 قاشق سوپخوری
پولنتا (غذای خوراکی به سبک ایتالیایی تشکیل شده از آرد ذرت و یا آرد نرم در آب جوش)=3/4 فنجان
آرد=1/2 فنجان
آبدوغ (دوغ پس از گرفتن کره)=1/4 فنجان
سینه مرغ بدون پوست و استخوان=4 تکه
اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html)= 250 گرم
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوه ای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید. حدود 3 دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگی ها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.
در یک ماهی تابه 5/2 فنجان آب همراه با 1 قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید، سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن را هم بزندید و برای 5 دقیقه آن را بپزید.
در ظرف کم عمقی آرد را با 2/1 قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید، سپس مرغ ها را درون آن بغلتانید و سپس 3 قاشق سوپخوری روغن در یک ماهی تابه ریخته و با حرارت ملایم، آن ها را در 4 دقیقه و یا تا وقتی که صورتی شود سرخ کنید.
اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html) ها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده قرار دهید.
منبع: آشپزآنلاین
گوجه فرنگی ها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوه ای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید. حدود 3 دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگی ها نرم شوند. آنها... مواد لازم برای مرغ سرخ کرده با گوجه فرنگیگوجه فرنگی=1 پیمانه
شکر قهوه ای=1 قاشق سوپخوری
پولنتا (غذای خوراکی به سبک ایتالیایی تشکیل شده از آرد ذرت و یا آرد نرم در آب جوش)=3/4 فنجان
آرد=1/2 فنجان
آبدوغ (دوغ پس از گرفتن کره)=1/4 فنجان
سینه مرغ بدون پوست و استخوان=4 تکه
اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html)= 250 گرم
طرز تهیه:
گوجه فرنگی ها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوه ای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید. حدود 3 دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگی ها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.
در یک ماهی تابه 5/2 فنجان آب همراه با 1 قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید، سپس پولنتا را در آن قرار داده حرارت را کم کنید و گاهی اوقات آن را هم بزندید و برای 5 دقیقه آن را بپزید.
در ظرف کم عمقی آرد را با 2/1 قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید، سپس مرغ ها را درون آن بغلتانید و سپس 3 قاشق سوپخوری روغن در یک ماهی تابه ریخته و با حرارت ملایم، آن ها را در 4 دقیقه و یا تا وقتی که صورتی شود سرخ کنید.
اسفناج (http://cooking.akairan.com/ashpazi/vegetables/110818114957.html) ها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده قرار دهید.
منبع: آشپزآنلاین