PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه مرغ برشته



parnian 80
21st July 2013, 05:44 PM
مرغ برشتهچهار قاشق روغن زیتون را در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید، سپس سیر و موسیر را اضافه کرده و برای چهار دقیقه صبر کنید تا کاملاً نرم شود. سپس گوجه فرنگی خرد شده،.... اگر کودک یا اعضای خانواده تان امکان روزه داری ندارند با این ایده، ناهاری مقوی و سریع برای آنان تهیه کنید.مواد لازم برای مرغ برشتهبرای ۶ نفر
▪ هشت قاشق مرباخوری روغن زیتون
▪ چهار حبه سیر خرد شده
▪ سه عدد موسیر خرد شده
▪ ۶۰۰ گرم گوجه فرنگی
▪ دو قاشق مرباخوری پونه خشک
▪ یک چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز
▪ نصف فنجان ریحان تازه
▪ سه چهارم فنجان نان خشک خرد شده
▪ سه چهارم فنجان پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) پارمسان
▪ نصف فنجان آرد
▪ دو عدد تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) بزرگ
▪ ۹ تکه گوشت سینه مرغ بدون استخوان و پوست
▪ سه چهارم فنجان پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) مازارولا


● طرز تهیه
چهار قاشق روغن زیتون را در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید، سپس سیر و موسیر را اضافه کرده و برای چهار دقیقه صبر کنید تا کاملاً نرم شود. سپس گوجه فرنگی خرد شده، پونه و فلفل قرمز را اضافه کنید و برای چند دقیقه آنها را حرارت داده و هم بزنید. در این مرحله ریحان، نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
نان خرد شده را با پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) پارمسان در ظرفی ریخته و هم بزنید. سپس آرد را اضافه کنید. تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) ها را در ظرف دیگری هم زده و مرغ ها را در آن بغلتانید.بقیه روغن را در تابه ای ریخته و سینه مرغ را سرخ کنید، برای سرخ شدن هر طرف مرغ چهار دقیقه زمان لازم است. مواد درون پیاله (خرده نان و پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html)) را روی مرغ ها بریزید. سپس سس آماده شده را اضافه کنید و روی آن پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) مازارولا قرار دهید. این مخلوط باید برای ۱۰ تا ۲۰ دقیقه در فر یا ماکروفر قرار گیرد تا پنیر (http://cooking.akairan.com/ashpazi/europefood1/110818011246.html) آن برشته شده و مواد جا بیفتند.
[ماهرخ جواهری]
روزنامه ایران

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد