PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه بال مرغ اسپایسی



parnian 80
21st July 2013, 05:39 PM
آشپزی - انواع غذا با مرغ - بال مرغ اسپایسی

ابتدا روی بال های تمیز و شسته شده را با چاقو چند برش طولی زده تا وقتی مواد را روی آن ریخته شد مزه ها را خوب به خود بگیرد. سس تند، سویا سس، روغن هسته انگور، نمک، فلفل و پودر... مواد لازم برای بال مرغ اسپایسیبال مرغ =10 عدد
تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html)= دو عدد
آرد سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html)= به میزان لازم
سس تند یا هات سس و سویا سس =از هر کدام دو قاشق غذاخوری
روغن هسته انگور =یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و پودر سیر =به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن= به میزان لازم

طرز تهیه:
ابتدا روی بال های تمیز و شسته شده را با چاقو چند برش طولی زده تا وقتی مواد را روی آن ریخته شد مزه ها را خوب به خود بگیرد. سس تند، سویا سس، روغن هسته انگور، نمک، فلفل و پودر سیر را مخلوط کرده و بال ها را 30 دقیقه در این مخلوط قرار دهید. تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) ها را زده، در تابه چدنی روغن ریخته داغ که شد بال ها را ابتدا در تخم مرغ (http://cooking.akairan.com/ashpazi/omlet/gazabatokhmemorgh.html) و بعد در پودر سوخاری (http://cooking.akairan.com/ashpazi/kabab-gosht/gazaye-sokhari.html) غلتانده و در روغن داغ سرخ کنید.

منبع: آشپزآنلاین

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد