parnian 80
21st July 2013, 05:35 PM
شپزی - انواع غذا با مرغ - واویشکای مرغ
سینه ی مرغ رو 2 سانتی خورد میکنیم. پیازهای خلالی رو توی روغن تفت میدیم ، سبک که شد مرغ رو اضافه میکنیم و میذاریم سرخ بشه ، فلفل قلمی رو اضافه میکنیم ...مواد لازم برای واویشکا
سینه ی مرغ=1 عدد ( حدود 300 گرم)
پیاز بزرگ خلالی شده=1 عدد
فلفل دلمه ای خورد شده=نصف یک عدد
گوجه فرنگی خورد شده=1 عدد
فلفل سبز قلمی خورد شده=3 عدد
زعفران= مقداری
آب لیمو ترش تازه =مقداری
نمک و فلفل و روغن= بمیزان لازم
طرز تهیه:
سینه ی مرغ رو 2 سانتی خورد میکنیم. پیازهای خلالی رو توی روغن تفت میدیم ، سبک که شد مرغ رو اضافه میکنیم و میذاریم سرخ بشه ، فلفل قلمی رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و بعد فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زعفران رو اضافه میکنیم و در آخر آب لیمو رو اضافه میکنیم.
بعد که حرارت رو خاموش کردیم و توی ظرف کشیدید سرو کنید .
منبع: آشپزآنلاین
سینه ی مرغ رو 2 سانتی خورد میکنیم. پیازهای خلالی رو توی روغن تفت میدیم ، سبک که شد مرغ رو اضافه میکنیم و میذاریم سرخ بشه ، فلفل قلمی رو اضافه میکنیم ...مواد لازم برای واویشکا
سینه ی مرغ=1 عدد ( حدود 300 گرم)
پیاز بزرگ خلالی شده=1 عدد
فلفل دلمه ای خورد شده=نصف یک عدد
گوجه فرنگی خورد شده=1 عدد
فلفل سبز قلمی خورد شده=3 عدد
زعفران= مقداری
آب لیمو ترش تازه =مقداری
نمک و فلفل و روغن= بمیزان لازم
طرز تهیه:
سینه ی مرغ رو 2 سانتی خورد میکنیم. پیازهای خلالی رو توی روغن تفت میدیم ، سبک که شد مرغ رو اضافه میکنیم و میذاریم سرخ بشه ، فلفل قلمی رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم و بعد فلفل دلمه ای ، گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زعفران رو اضافه میکنیم و در آخر آب لیمو رو اضافه میکنیم.
بعد که حرارت رو خاموش کردیم و توی ظرف کشیدید سرو کنید .
منبع: آشپزآنلاین