توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فراخوان همکاری در مجله "طلوع دانش " ؛ ویژه سایت علمی نخبگان جوان
مدیر هیات تحریریه
20th July 2013, 09:48 PM
بسمــه تعــالی
فراخوان همکاری در مجله "طلوع دانش " ؛ ویژه نامه سایت علمی نخبگان جوان در هفتمین نمایشگاه رسانه های دیجیتال ، واقع در مصلی بزرگ تهران
با سلام و احترام
طی این فراخوان ، از تمامی مدیران ، همکاران و کاربران محترم خواستاریم ، مقاله یا مطالبی علمی و کاربردی در حوزه تخصصی خودشان را جمع آوری کرده و برای ما ارسال کنند ،
تا این مطالب در مجله ای تحت عنوان "طلوع دانش " با نام خود شما گردآوری شود .
این مجله در نمایشگاه رسانه های دیجیتال در غرفه سایت علمی نخبگان جوان به صورت ویژه نامه ارائه می گردد.
لازم به یادآوری و تاکید است ، از کپی پیس مطالب اینترنت خودداری فرمایید
در پایان از تمامی مدیران بخش و مدیران تالارهای سایت خواهشمندیم جهت سهولت کار ، به جمع آوری مطالب از جانب اعضا و همکاران
تالار خود همت گمارند .
امید است با مساعدت و همکاری شما عزیزان ، این کارعلمی و فرهنگی به بهترین شکل ارائه گردد.
باتشکـــر از همراهی شما عزیزان
[golrooz][golrooz][golrooz]
معمار حانیه
20th July 2013, 09:55 PM
سلام. ببخشید. من دوست دارم همکاری کنم... اما میشه بیشتر تو ضیح بدید.. که باید در چه رابطه ای مطلب بفرستیم؟
مدیر تالار ادبیات
20th July 2013, 10:25 PM
ممنون از این حرکتی که پایه گذاری شده
انشاء الله تالار متبوع بنده بتونه نقش مثبتی تو این مجله داشته باشه
مدیر هیات تحریریه
20th July 2013, 10:36 PM
سلام. ببخشید. من دوست دارم همکاری کنم... اما میشه بیشتر تو ضیح بدید.. که باید در چه رابطه ای مطلب بفرستیم؟
باتشکر از شما دوست عزیز
مطالبی در حوزه تخصصی خودتان ارائه بدهید ، به طور مثال : شما در زمینه معماری فعال هستید و متخصص ، در همان زمینه اقدام کنید
هدف ما ایجاد یک مجله جامع در سایت می باشد که تمامی بخشها و تالارها و علوم را دربرمیگیرد
امیدوارم با یاری شما عزیزان به این مهم دست پیدا کنیم
موفق باشید
مدیر گروه صفحه آرایی
20th July 2013, 10:36 PM
با سلام خدمت تمامی عزیزان
انشاءالله که مدیران تالار های سایت با بسیج تمامی امکانات تالارشون بهترین عملکرد رو در مجله طلوع دانش داشته باشند
معمار حانیه
21st July 2013, 12:23 AM
سلام باشه. ممنون. به دوستامم هم میگم. اگر بتونیم. کمک میکنیم. ممنون
sevda_sj
21st July 2013, 12:59 AM
میخواستم بدونم شرایط خاصی داره
در مورد فونت و چگونگی مطالب
که بصورت مقاله باشه یا فصل بندی که دنباله دار باشه؟؟
اخبار روز دنیا در مورد اون رشته چی یا فقط تحقیقات خودمون
با تشکر
Majid_GC
21st July 2013, 01:03 AM
مطالبی در حوزه تخصصی خودتان ارائه بدهید ،
ببخشید منظور شما این هست که مثلا فلان کس در مورد ادبیات یه مقاله نوشت شما انتظار دارید که فرد مورد نظر داری مدارک دانشگاهی اون رشته باشه ؟[tafakor]
سونای
21st July 2013, 11:29 AM
سلام
وقت بخیر
میشه آخرین مهلت ارسال مطالب رو اعلام کنید؟!
ممنون[golrooz]
mehdikhanmohamadi
21st July 2013, 01:20 PM
برا معماری رو منم حساب کن...البت اگه کاری از دستم بر اومد[nishkhand]
یاسمین5454
21st July 2013, 01:32 PM
سلام[shaad]
ممنون از همه ی مسولین سایت و کسانی ک این ایده رو دادند [esteghbal]
ایده ی خیلی جالب و مفیدیه ولی اینطوری فقط کسانی که مقاله دارند میتونند توی این مجله همکاری داشته باشند
به نظر من بهتر بود این ایده رو طوری طرح میکردید ک همه همکاری داشته باشند
مثلا اگه توی تالارهای مختلف تاپیک ها و بحث های مفیدی ( برای مجله) ایجاد میشد و از تمام پستها یک مقاله بیرون میومد بهتر بود
اینطوری بیشتر اعظا همکاری داشتند
بازم ممنون از شما[golrooz]
مدیر هیات تحریریه
21st July 2013, 01:46 PM
میخواستم بدونم شرایط خاصی داره
در مورد فونت و چگونگی مطالب
که بصورت مقاله باشه یا فصل بندی که دنباله دار باشه؟؟
اخبار روز دنیا در مورد اون رشته چی یا فقط تحقیقات خودمون
با تشکر
سلام
شما مطلب رو تایپ شده بفرستین ، فونت و سایر موارد رو مدیران گروه صفحه آرایی به شکل مناسب درست میکنن
مقاله ، ترجمه ، اخبار روز ، هرنوع مطلب علمی مرتبط رو شامل میشه
ممنون.....موفق باشید
مدیر هیات تحریریه
21st July 2013, 01:53 PM
ببخشید منظور شما این هست که مثلا فلان کس در مورد ادبیات یه مقاله نوشت شما انتظار دارید که فرد مورد نظر داری مدارک دانشگاهی اون رشته باشه ؟[tafakor]
سلام
نه ،ما میخواهیم مطلب علمی و مستند باشد
به طور مثال رشته شما ادبیات هست ولی در زمینه تاریخ ، مطالعه دارین و علاقمند و فعال هستین
مسلما امکان داره شما در این موارد مطالب و مقالاتی رو بتونین ارائه بدین
سوالی دارین درخدمتیم ..... موفق باشید
مدیر هیات تحریریه
21st July 2013, 01:57 PM
سلام[shaad]
ممنون از همه ی مسولین سایت و کسانی ک این ایده رو دادند [esteghbal]
ایده ی خیلی جالب و مفیدیه ولی اینطوری فقط کسانی که مقاله دارند میتونند توی این مجله همکاری داشته باشند
به نظر من بهتر بود این ایده رو طوری طرح میکردید ک همه همکاری داشته باشند
مثلا اگه توی تالارهای مختلف تاپیک ها و بحث های مفیدی ( برای مجله) ایجاد میشد و از تمام پستها یک مقاله بیرون میومد بهتر بود
اینطوری بیشتر اعظا همکاری داشتند
بازم ممنون از شما[golrooz]
سلام
مسلما همینطور هست که شما میگین ، قررار نیست فقط افرادی که مقاله دارن تو این زمینه همکاری کنن بلکه گفته شده :
مقاله یا مطالبی علمی و کاربردی در حوزه تخصصی خودشان را جمع آوری کرده و برای ما ارسال کنند
نظر پایانی شما خیلی هم خوب و مفید هست و ما استقبال میکنیم
ممنون ..... موفق باشید
Capitan Totti
21st July 2013, 02:11 PM
درود
راستش در زمینه ی نظامی و تاریخی
و همچنین طنز انتقادی و انتقاد شدید اللحن!! که البته فکر نکنم به درد شما بخوره!
منم هستم!
BaAaHaR
21st July 2013, 02:14 PM
از طرف بخش نظامی مقاله نوشته شده.برای کی ارسال کنیم؟ همین اکانت مدیریت صفحه ارایی؟
مدیر هیات تحریریه
21st July 2013, 02:22 PM
درود
راستش در زمینه ی نظامی و تاریخی
و همچنین طنز انتقادی و انتقاد شدید اللحن!! که البته فکر نکنم به درد شما بخوره!
منم هستم!
از طرف بخش نظامی مقاله نوشته شده.برای کی ارسال کنیم؟ همین اکانت مدیریت صفحه ارایی؟
سلام
ممنون از شما عزیزان
حتما مطالبتون در زمینه نظامی ، تاریخی و طنز برامون ارسال کنید
بله ، شما میتونین مطالب رو به مدیرهیات تحریریه به صورت پیام خصوصی ارسال کنید
منتظر مطالب شما هستیم ..... موفق باشید
BaAaHaR
21st July 2013, 02:26 PM
سلام
ممنون از شما عزیزان
حتما مطالبتون در زمینه نظامی ، تاریخی و طنز برامون ارسال کنید
بله ، شما میتونین مطالب رو به مدیرهیات تحریریه به صورت پیام خصوصی ارسال کنید
منتظر مطالب شما هستیم ..... موفق باشید
بعد نویسنده هم اسمش چاپ میشه؟ چون داداشم مقاله رونوشته و خب من فقط براتون ارسالش میکنم. میخواد بدونه الان اسم ایشون چاپ میشه یاخیر ؟
shiny7
21st July 2013, 02:27 PM
سلام.ببخشید در زمینه شعر و ادبیات و داستان کوتاه چطور؟
برای مجله تون قابل استفاده هست؟
مدیر هیات تحریریه
21st July 2013, 02:28 PM
بعد نویسنده هم اسمش چاپ میشه؟ چون داداشم مقاله رونوشته و خب من فقط براتون ارسالش میکنم. میخواد بدونه الان اسم ایشون چاپ میشه یاخیر ؟
بله حتما ...... در پست ابتدایی تایپیک هم عنوان کردیم که مطالب به نام خودتون گذاشته میشه
مدیر هیات تحریریه
21st July 2013, 02:30 PM
سلام.ببخشید در زمینه شعر و ادبیات و داستان کوتاه چطور؟
برای مجله تون قابل استفاده هست؟
سلام
بله ، صدردرصد
خوشبختانه ، مدیر تالار ادبیات همکاریشون رو اعلام کردن
میتونین هماهنگ باایشون مطالب برای ما ارسال بشه
دبستان
21st July 2013, 02:34 PM
سلام کاری هست من انجام بدم
BaAaHaR
21st July 2013, 03:45 PM
مقاله بخش نظامی به قلم مهدی MAHDI42 فرستاده شد.[golrooz]
گرچه ایشون در حال حاظر فعالیتی در سایت ندارند اما حاظر شدن مقاله ای اختصاصی برای سایت نخبگان تالیف کنن که بخش نظامی راکد نمونه.
مدیر هیات تحریریه
21st July 2013, 04:08 PM
مقاله بخش نظامی به قلم مهدی MAHDI42 فرستاده شد.[golrooz]
گرچه ایشون در حال حاظر فعالیتی در سایت ندارند اما حاظر شدن مقاله ای اختصاصی برای سایت نخبگان تالیف کنن که بخش نظامی راکد نمونه.
سلام
مقاله ارسالی شما دریافت شد
از آقای mahdi42 و شما بسیار سپاسگزاریم
ممنون........موفق باشید
مدیر هیات تحریریه
21st July 2013, 04:56 PM
>>> به اطلاع دوستان عزیز می رسانیم<<<
آخرین مهلت ارسال مطالب شما 31 مـــردادماه می باشد
امیدواریم تا زمان مقرر ، مطالب مورد نظر خود را برای ما ارسال نمایید
باتشکر از توجه و همراهی شما
میلاد صفری
22nd July 2013, 10:02 AM
خوب شما چرا خودتون از تالارها یه مطلب انتخاب نمیکنید و به اسم نویسنده اش تایپ کنین و بزارید
معاون بخش پزشکی
22nd July 2013, 06:23 PM
هرکاری از دستم بر بیاد انجام خواهم داد
مدیر تالار بیماریها
22nd July 2013, 09:07 PM
سلام
با تشکر از مدیر هیات تحریریه و دیگر دوستانی که در تلاش اند و آرزوی موفقیت برای همه ...[golrooz]
دوستانی که تمایل به همکاری دراین مجله دارند و مقالات و مطالبشان مرتبط با تالار بیماریهاست لطفا به تاپیک زیر مراجعه و اعلام آمادگی کنند
فراخوان همکاری در مجله "طلوع دانش " ؛ (( مرتبط با تالار بیماریها )) (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?179443-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D9%84%D9%87-quot-%D8%B7%D9%84%D9%88%D8%B9-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4-quot-%D8%9B-((-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%A7-)))
با سپاس[golrooz]
مدیر گروه صفحه آرایی
22nd July 2013, 09:07 PM
برای فایل نهایی مجله دو فرمت pdf و exe در نظر گرفته شده است اما اگر دوستان فرمت های پیشنهادی دیگه ای مد نظر دارند اعلام کرده تا پس از بررسی نمونه کار نسبت به پیاده سازی اون روی مجله اقدام بشه.ممنون از همراهی عزیزان.
مدیر بخش زبان خارجی
22nd July 2013, 11:39 PM
سلام
توي بخش انگليسي نميشه يك موضوع واحد گفت.
دو چيز مد نظرم هست، يا يه مقاله زبانشناسي به زبان انگليسي بنويسم و بدم و يا اينكه يه مقاله به زبان انگليسي بنويسم با عنوان (نخبه كيست؟).
خودم نظرم روي دوميه.
نظر شما چيه؟
فقط بگيد چند صفحه بشه.(با فونت 14)
مدیر گروه صفحه آرایی
23rd July 2013, 07:33 PM
سلام
توي بخش انگليسي نميشه يك موضوع واحد گفت.
دو چيز مد نظرم هست، يا يه مقاله زبانشناسي به زبان انگليسي بنويسم و بدم و يا اينكه يه مقاله به زبان انگليسي بنويسم با عنوان (نخبه كيست؟).
خودم نظرم روي دوميه.
نظر شما چيه؟
فقط بگيد چند صفحه بشه.(با فونت 14)
سلام
اگر مقاله به زبان انگلیسی خواهد بود فکر کنم بهتره ترجمه فارسی هم داشته باشه[tafakor] ...از طرف دیگه برای اینکه بشه یه مطلب تخصصی در حیطه زبان نیازی نیست حتما زبان انگلیسی باشه میتونه یه مطلب تخصصی درمورد مثلا به گفته خودتون زبان شناسی باشه و ...
صفحات هم بهتره دیگه بیشتر از 3 یا 4 صفحه نباشن چون ممکنه مخاطب خودش رو از دست بده نه؟؟
زینب بانو
24th July 2013, 02:57 PM
سلام
طاعاتتون قبول
یه سوال: من دو سه تا تحقیق در زمینه های مردم شناسی و روان شناسی دارم که واسه درس های مردم شناسی و روان شناسی انجام داده بودم. حدود 15 الی 20 صفحه است . می تونم اونا را بفرستم؟
مدیر تالار زیست شناسی
24th July 2013, 03:19 PM
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان و فعالین این بخش[golrooz]
لطفا برای هماهنگی و آمادگی بخش زیست شناسی به این قسمت مراجعه کنید:
فراخوان همکاری در مجله "طلوع دانش " ؛ (( مرتبط با تالار زیست شناسی )) (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?179794-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D9%84%D9%87-quot-%D8%B7%D9%84%D9%88%D8%B9-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4-quot-%D8%9B-((-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%B2%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-)))
با تشکر[golrooz]
مدیر تالار سایر موضوعات
24th July 2013, 08:27 PM
سلام بر شما
طبق فرمایشات خودتون
اینجانب نیز این تاپیک را ایجاد کردم :
فراخوان همکاری در مجله "طلوع دانش " ؛** مرتبط باتالار سایر موضوعات ** (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?179842-%D9%81%D8%B1%D8%A7%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%AC%D9%84%D9%87-quot-%D8%B7%D9%84%D9%88%D8%B9-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4-quot-%D8%9B**-%D9%85%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%B7-%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B6%D9%88%D8%B9%D8%A7%D8%AA-**)با آرزو موفیت برای شما
مدیر هیات تحریریه
24th July 2013, 10:30 PM
سلام
طاعاتتون قبول
یه سوال: من دو سه تا تحقیق در زمینه های مردم شناسی و روان شناسی دارم که واسه درس های مردم شناسی و روان شناسی انجام داده بودم. حدود 15 الی 20 صفحه است . می تونم اونا را بفرستم؟
سلام خدمت شما
ممنون ، طاعات و عبادات شما قبول
بله ، شما تحقیقاتتون رو در حدود 3-4 صفحه خلاصه و ارسال کنین تا مورد برری قرار گیرد
نام کامل خود را ددر تحقیق خود قید کنید تا با نام خود شما در مجله قرار بگیرد
البته در این خصوص مدیران عزیز در گروه صفحه آرا نظری کاملتر خواهند داشت
باتشکر .... موفق باشید
masoume.a.92
27th July 2013, 04:46 PM
سلام. منم اعلام همکاری در تالار بیماری ها میکنم. توضیحاتم رو واسه سونای عزیز گفتم. انشا... کمک میکنم. مرسی. [golrooz]
مدیر تالار سایر موضوعات علوم انسانی
28th July 2013, 12:03 AM
باسلام
این تاپیک هم برای همکاران گروه سایر موضوعات علوم انسانی در جهت همکاری در مجله طلوع دانش ایجاد شده است
با امید موفقیت برای همه عزیزان
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?180469
مدیر هیات تحریریه
29th July 2013, 05:41 PM
با سلام خدمت تمامی عزیزان
به اطلاع میرسانیم ، تا بدینجا این کاربران محترم مطالب خود را ارسال کرده اند :
تالار نظامی ( mahdi42 و sa.n )
تالار روانشناسی ( نارون1 و محمد نظری گندشمین )
منتظر مطالب دیگر کاربران در تالارهای مختلف سایت که توسط مدیران محترم هریک از تالارها جمع آوری می شود ، هستیم
باتشکر ..... موفق و سربلند باشید
حسين17
30th July 2013, 01:37 PM
ميخواستم بگم شما گفتيد كه بايد از طريق ارسال پيام خصوصي اين مجله را ارسال كنيم ؟[soal]
با تشكر
مدیر هیات تحریریه
30th July 2013, 02:06 PM
ميخواستم بگم شما گفتيد كه بايد از طريق ارسال پيام خصوصي اين مجله را ارسال كنيم ؟[soal]
با تشكر
سلام
موارد خواسته شده را به صورت پیام خصوصی به مدیر هیات تحریریه یا اگر مدیر تالار مربوطه فراخوان زدن به ایشان ، پیام خصوصی کنین
باتشکر از شما
dr doctor
5th August 2013, 05:28 PM
راستش من خیلی رفتم به فکر.این مجله قراره به چه کسانی کمک کنه؟جمع اوری این اطلاعات به کی کمک میکنه؟هدف چیه؟و اینکه علاقه دارم یک نمونه از این نوع مقالاتو ببینم.ممنون میشم منو اگاه کنید
مدیر هیات تحریریه
6th August 2013, 03:24 PM
راستش من خیلی رفتم به فکر.این مجله قراره به چه کسانی کمک کنه؟جمع اوری این اطلاعات به کی کمک میکنه؟هدف چیه؟و اینکه علاقه دارم یک نمونه از این نوع مقالاتو ببینم.ممنون میشم منو اگاه کنید
سلام
این مجله همانند دیگر مجلات تخصصی و علمی ، برای ارائه به عموم مردم که شامل دانشجویان ، متخصصان و ... هست می باشد ، که جهت ترویج و تبادل علوم می باشد . مسلما
اطلاعات هریک از شاخه های علوم هدف و رسالتی را بردوش خواهد داشت.
متاسفانه نمیتوانیم مقالات رو در اختیار شما قرار بدیم ، مقالات برای ارائه در مجله " طلوع دانش " که قرار است در نمایشگاه رسانه های دیجیتال در اختیار همگان قرار گیرد ، آماده می شوند .
خوشحال میشیم شما هم چنانچه مقاله ای در حوزه تخصصی خودتان داشته باشید در اختیار ما قرار دهید .
باتشکر .... موفق باشید
مدیر هیات تحریریه
9th August 2013, 01:46 PM
سلام
[golrooz]قابل توجه کاربران ، همکاران و مدیران گرامی و محترم[golrooz]
لازم به ذکر است تا پایان مهلت اعلام شده ، تنها 13روز باقی مانده است
لطفا در ارائه و ارسال مطالب و مقالات خود هرچه سریعتر اقدام فرمایید
باتشکر از همراهی شما [golrooz]
hadi elec
9th August 2013, 02:24 PM
سلام
این مقالات حتما باید برای اولین منتشر بشن؟
چون مقالاتی دارم که قبلا در مجله های مجازی و حقیقی چاپ شدن
خواستم ببینم اونا رو میتونم بفرستم؟
بعد اینکه شعر هم میشه چاپ بشه تو مجله؟
و اگر اره چه شرایطی باید داشته باشه؟
9th August 2013, 05:26 PM
سلام
این مقالات حتما باید برای اولین منتشر بشن؟
چون مقالاتی دارم که قبلا در مجله های مجازی و حقیقی چاپ شدن
خواستم ببینم اونا رو میتونم بفرستم؟
شما میتونین مقالاتتون رو ارسال کنین ، حتی اگر در مجلات حقیقی چاپ شده است .
بله ، ما در قسمت ادبیات مجله هم اشعاری قرار خواهیم داد به نام خود شاعران گرامی .
شما میتونین در مورد چگونگی این موارد و ارسال آن با مدیر تالار ادبیات هماهنگ عمل کنید .
ممنون......موفق باشید[golrooz]
"VICTOR"
9th August 2013, 09:25 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ، روزتون به خیر :
می خواستم بدونم میشه از یک کتاب با اجازه ی نویسنده ی اون مطلب تهیه کرد و در اختیار شما قرار داد ؟
اګر امکان داره مدیر مسئول و سردبیر این مجله رو هم معرفی کنید و یه توضیح مختصری راجع بهشون بدید.
متشکرم.
عرفان سلیم زاده
10th August 2013, 08:58 AM
سلام منم مقاله کامل راکتور هم جوشی حالت جامدم رو می فرستم تو کنفرانس قبولش نکردند متاسفانه. سپاس.
hossien
10th August 2013, 09:08 AM
ببخشید یک پیشنهاد دارم
می تونید پیش بینی کنید چه درصدی از جامعه (خردسال،کودکان و نوجوان،دانش آموز ، دانشجو ، نخبه ، بازاری و.....) از غرفه بازدید می کنه؟
چون شما اطلاعات مجله را در سن و نیاز اونا باید تهیه کنید من بیام یک مقاله خیلی عالی با نمایه isi براتون بفرستم براتون کاربردی نیستاما یک تصویر یا یک جمله شاید تاثیر بیشتری داره.
در ضمن شما اسم سایت هم فراموش نکنید نخبگان هست اگر چیزی که مربوط زیاد نمیشه چاپ کنید اعتبار و هزینه از دست می دیناااااا.
میشه رنج را انتخاب کنید تا بتونیم بهتر کمک کنیم مثلا فقط دانش آموزان و تا سطح نوجوان یا جوان یا بزرگسالان با خودتان هست فقط بگین در چه سنی.
مدیر تالار ادبیات
10th August 2013, 10:36 AM
صفحات مربوط به تالار ادبیات در مجله طلوع دانش شامل چند قسمت از جمله اشعار سروده شده توسط کاربران عزیز سایت می باشد
در مورد موضوع اشعار هم در یک پست فراخوانی یرای ارسال اشعار عزیزان با موضوع "24 ساعت از جنگ" (http://www.njavan.com/forum/showthread.php?180741-quot-24-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%AC%D9%86%DA%AF-quot&p=499311#post499311) داده شد ولی در کل موضوعات آزاد می باشد
ممنون از همراهی عزیزان
مدیر هیات تحریریه
11th August 2013, 12:43 PM
ببخشید یک پیشنهاد دارم
می تونید پیش بینی کنید چه درصدی از جامعه (خردسال،کودکان و نوجوان،دانش آموز ، دانشجو ، نخبه ، بازاری و.....) از غرفه بازدید می کنه؟
چون شما اطلاعات مجله را در سن و نیاز اونا باید تهیه کنید من بیام یک مقاله خیلی عالی با نمایه isi براتون بفرستم براتون کاربردی نیستاما یک تصویر یا یک جمله شاید تاثیر بیشتری داره.
در ضمن شما اسم سایت هم فراموش نکنید نخبگان هست اگر چیزی که مربوط زیاد نمیشه چاپ کنید اعتبار و هزینه از دست می دیناااااا.
میشه رنج را انتخاب کنید تا بتونیم بهتر کمک کنیم مثلا فقط دانش آموزان و تا سطح نوجوان یا جوان یا بزرگسالان با خودتان هست فقط بگین در چه سنی.
سلام
ما بیشتر گروه سنی جوانان رو مدنظر داریم ، چون هم اسم سایت مرتبط هست و هم بیشتر افراد شرکت کننده جوانان ( در هر سطحی ) هستند .
درسته اسم سایت نخبگان هست و این رو هم مدنظر قرار دادیم ، مطمئنا تمامی این مطالب و مقالات کاربردی و از سطح خوبی برخوردار هستند .
باتوجه به اینکه گروه سنی مشخص شد ، در این مورد چه پیشنهادی دارین ؟
ممنونم از اینکه مطرح کردین [golrooz] موفق باشید
hossien
11th August 2013, 04:11 PM
سلام
ما بیشتر گروه سنی جوانان رو مدنظر داریم ، چون هم اسم سایت مرتبط هست و هم بیشتر افراد شرکت کننده جوانان ( در هر سطحی ) هستند .
درسته اسم سایت نخبگان هست و این رو هم مدنظر قرار دادیم ، مطمئنا تمامی این مطالب و مقالات کاربردی و از سطح خوبی برخوردار هستند .
باتوجه به اینکه گروه سنی مشخص شد ، در این مورد چه پیشنهادی دارین ؟
ممنونم از اینکه مطرح کردین [golrooz] موفق باشید
راه حل خیلی ساده مشکلاتی که اکثر جوانان با اونا برخورد کردن را می دم مثل این در هنگام رنگ کردن همه یک بار تست کردن و با مشکل دستمون رنگی بشه ، در قوطی رنگ باز نشه، زمین رنگی بشه و ... مواجه شدن این طرح بسادگی این مشکلات را حل می کنه و به فرد خواننده کمک می کنه و ایده بهش میده و طرز فکرش را عوض می کنه و در انتهای متن براش می نویسم برای اطلاعات بیشتر به صفحه اختراعات خارجی سر بزنه.با یک تیر چند تا نشون می زنم.
Designers: Yin-Kai Lee, Fu-Yu Cai and Shuo-Ren Shy http://www.yankodesign.com/images/design_news/2012/07/17/wave_paint_bucket.jpg
http://www.yankodesign.com/images/design_news/2012/07/17/wave_paint_bucket2.jpg
http://www.yankodesign.com/images/design_news/2012/07/17/wave_paint_bucket3.jpg
http://www.yankodesign.com/images/design_news/2012/07/17/wave_paint_bucket4.jpg
مدیر هیات تحریریه
11th August 2013, 08:01 PM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ، روزتون به خیر :
می خواستم بدونم میشه از یک کتاب با اجازه ی نویسنده ی اون مطلب تهیه کرد و در اختیار شما قرار داد ؟
اګر امکان داره مدیر مسئول و سردبیر این مجله رو هم معرفی کنید و یه توضیح مختصری راجع بهشون بدید.
متشکرم.
سلام
شما میتونین به این شکل عمل کنین که از منابع مختلف مطلب بگیرین و یه نتیجه هم از خودتون بنویسین آخرش، اینطوری تالیفیش کنین
ممنون...موفق باشید
hadi elec
12th August 2013, 01:54 AM
سلام خدمت شما
شما میتونین مقالاتتون رو ارسال کنین ، حتی اگر در مجلات حقیقی چاپ شده است .
بله ، ما در قسمت ادبیات مجله هم اشعاری قرار خواهیم داد به نام خود شاعران گرامی .
شما میتونین در مورد چگونگی این موارد و ارسال آن با مدیر تالار ادبیات هماهنگ عمل کنید .
ممنون......موفق باشید[golrooz]
با توجه به اینکه مقاله ها بصورت فایل ورد هستن
من امکانی برای پیوست کردن این فایلها توی پیام خصوصی پیدا نکردم
در صورتی که خیلی راحت میشه بصورت ایمیل ارسال کرد
الان من نمیدونم چطور میتونم فایل ورد رو ارسال کنم
ppm
14th August 2013, 08:18 AM
سلام ببخشیدمیخواستم بدونم این مطالب روچطورباید براتون ارسال کنم من دانشجوی شیمی گرایش آفت کشها هستم ودرزمینه ی علوم شیمی ومهندسی کشاورزی وگیاه پزشکی ونانو میتونم کمک کنم اگه راهنماییم کنید خیلی ممنون میشم.
مدیر هیات تحریریه
22nd August 2013, 10:17 AM
باسلام خدمت تمامی دوستان گرامی و محترم
>> مهلت ارسال مقالات به پایان رسید <<
از مدیران گرامی خواهشمندیم ، مقالات دریافتی را هرچه سریعتر برای ما ارسال فرمایند
[golrooz] باتشکــــر از همگی عزیزانی که همراهی کردند [golrooz]
مدیر هیات تحریریه
2nd September 2013, 12:42 PM
با سلام
از همه کاربران ، همکاران و مدیران عزیزی که مقالات و مطالب خود را برای مجله ارسال و ما را یاری کردند، کمال تشکر را داریم
امیدواریم مجله " طلوع دانش " در نمایشگاه رسانه های دیجیتال مورد توجه و استفاده بازدیدکنندگان قرار گیرد
http://phow.ir/wp-content/uploads/2013/03/behtarin-rahe-tashakor.jpg
کاوه سفری
25th October 2013, 09:11 PM
سلام، مطمئنا نشریه مذکور با یه فرمت خاصی مطالب رو به چاپ میرسونه!
لطفا فرمت و موضوع رو مشخص کنید و این که چطور باید مطلب رو در اختیار مسئولین اجرایی و صفحه آرا قرار بدیم
امیدوارم بتونم کمکتون کنم و عضو کوچکی در این نشریه باشم.
با تشکر
hadi elec
29th December 2013, 11:58 AM
سلام
با توجه به اجرایی نشدن نمایشگاه امسال
میخواستم ببینم سرنوشت مجله چی میشه؟
و چه زمانی و به چه صورتی منتشر میشه
ممنون
مدیر هیات تحریریه
31st December 2013, 11:53 AM
سلام
با توجه به اجرایی نشدن نمایشگاه امسال
میخواستم ببینم سرنوشت مجله چی میشه؟
و چه زمانی و به چه صورتی منتشر میشه
ممنون
سلام
انشاالله
برای سال آینده مجله رو بصورت الکترونیکی منتشر خواهیم کرد و در نمایشگاه هم آرشیو کل مجلات ماهیانه بر روی لوح فشرده به میهمانان غرفه عرضه خواهد شد .
موفق باشید
agriculture
29th March 2014, 11:30 PM
[golrooz]
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.