PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فواید مصرف سوپ در ماه مبارک رمضان



آراگل
18th July 2013, 11:52 AM
http://www.meraatnews.com/sites/default/files/1334066_680.png?1374130987









مصرف سوپ، مايعات از دست رفته بدن در طول روز را جبران مي کند و سيستم گوارشي را براي هضم بقيه غذاها آماده مي کند.


در ماه مبارک رمضان يکي از غذاهايي که در سفره افطار ديده مي شود سوپ است. سوپ داراي خواص زيادي است. مصرف سوپ، مايعات از دست رفته بدن در طول روز را جبران مي کند و سيستم گوارشي را براي هضم بقيه غذاها آماده مي کند. سوپ منبع غني ويتامين، مواد معدني و مغذي است که براي بدن به ويژه در ماه مبارک لازم است.







خواص سوپ:
* مصرف سوپ پس از ساعت ها روزه داري، معده را گرم مي کند و مانع از نفخ يا هر نوع ناراحتي گوارشي مي شود.

* سوپ غني از آب است که براي سلول هاي بدن و شادابي و سلامت پوست مفيد است.

* سوپ از مواد مغذي مختلفي مانند سبزيجات، گوشت، مرغ، گياهان بنشني و برنج تهيه مي شود و غذاي مغذي به حساب مي آيد. روش پخت سالم سوپ، باعث حفظ ارزش غذايي آن و حفظ ويتامين ها، ماده مغذي و پروتئين ها مي شود.

* سوپ سرشار از فيبر است (ازجمله سوپ سبزيجات و غلات) که به عملکرد سيستم گوارشي کمک مي کند و ميزان نفخ و يبوست را نيز کاهش مي دهد.

* طعم خوبي دارد و به آساني جويده و قورت داده مي شود. ازاين رو غذاي مناسبي براي کودکان و سالمندان است.

* احساس سيري ايجاد مي کند. در نتيجه مي توانيد ميزان مصرف غذا را کنترل کنيد و هنگام افطار وعده هاي کوچک تر بخوريد.


منبع:باشگاه خبرنگاران

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد