توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تزیین انواع تخم مرغ
nedasoltani
17th July 2013, 05:24 PM
تزیین تخم مرغ
http://ihedieh.com/home/wp-content/uploads/2012/05/Decorated-eggs-1.jpg
تزئین تخم مرغ
http://ihedieh.com/home/wp-content/uploads/2012/05/Decorated-eggs-2.jpg
http://ihedieh.com/home/wp-content/uploads/2012/05/Decorated-eggs-3.jpg
http://ihedieh.com/home/wp-content/uploads/2012/05/Decorated-eggs-4.jpg
http://ihedieh.com/home/wp-content/uploads/2012/07/b9e7baef4.gif
nedasoltani
17th July 2013, 05:26 PM
تزیین خیار به شکل سبدhttp://ihedieh.com/home/wp-content/uploads/2012/07/Design-cucumber-basket.jpgبرای تزیین خیار به شکل صدف کافی است به طریقی که شکل به شما نمایش می دهد عمل کنید ، شما نیز می توانید در صورتی که تمایل دارید مطلبی یا عکس از این کار برای خود دارید یا در مهمانی از این کار استفاده کردید در فروم آکا قرار داده تا دوستان دیگر نیز از آن بهره ببرند
http://ihedieh.com/home/wp-content/uploads/2012/07/Design-cucumber-basket-1.gifhttp://ihedieh.com/home/wp-content/uploads/2012/07/b9e7baef4.gif
nedasoltani
17th July 2013, 05:28 PM
http://irancook.ir/upload/tazin/cake/tazin-cake-gharch.jpg اموزش تزیین کیک به شکل قارچ خمیر تزیینی + رنگ خوراکی + قهوه ( مخلوط 1 قاشق قهوه فوری + 1 فنجان آب جوش + 5 قاشق شکر ) برای تزیین کیک (http://irancook.ir/12/10/tazin-cake-gharch/4943/) ابتدا باید خمیر تزیینی مارسیپان (http://irancook.ir/02/14/marzipan-tazin-keik/1109/#) را تهیه سپس خمیر را رنگ کنید ، برای تزیین کیک قارچی به دو کیک ( سر قارچ + بدنه قارچ ) نیاز دارید ، میتوانید از انواع کیک یا کیک ساده اسفنجی (http://irancook.ir/08/24/cake-sade-esfanji/2895/) استفاده کنید.
http://irancook.ir/upload/tazin/cake/tazin-cake-gharch-1.jpg روی سطح کار پودر قند بپاشید سپس خمیر مارسیپان را با وردنه به ارامی و به قطر 1-2 سانتیمتر پهن کنید.
http://irancook.ir/upload/tazin/cake/tazin-cake-gharch-2.jpg کیک شماره 1 ( کیک سر قارچ ) را به شکل نیم دایره قالب بزنید سپس با قلمو تمام سطح کیک را قهوه شیرین بمالید ( قهوه (http://irancook.ir/12/10/tazin-cake-gharch/4943/)شیرین موجب چسبیدن خمیر به کیک میشود ).
http://irancook.ir/upload/tazin/cake/tazin-cake-gharch-3.jpg خمیر را که با وردنه پهن کرده بودید روی کیک قرار دهید سپس قسمت های اضافی را با چاقو ببرید ، لبه های خمیر (http://irancook.ir/12/10/tazin-cake-gharch/4943/)را به زیر کیک ببرید و با فشار دست بچسبانید تا کارتان تمیز باشد.
http://irancook.ir/upload/tazin/cake/tazin-cake-gharch-4.jpg همانند روش قبلی خمیر را روی سطحی که پودر قند پاشیده اید باز کنید و به شکل مستطیلی بزرگ برش بزنید.
http://irancook.ir/upload/tazin/cake/tazin-cake-gharch-5.jpg سطح کیک شماره 2 را به قهوه شیرین (http://irancook.ir/12/10/tazin-cake-gharch/4943/) اغشته کنید سپس خمیر مستطیلی را دور کیک شماره 2 بپیچید و اضافه هایخمیر را بچینید ؛ برای ادامه کار کیک شماره 1 را روی کیک شماره 2 سوار کنید سپس با استفاده از خلاقیت و سلیقه شخصی کیک قارچی را تزئین کنید. نکته ها : این تزیین برای نمونه بود و شما میتوانید کیک شماره 1 را از همان ابتدا به رنگ قرمز رنگ امیزی کنید ، با استفاده از خمیر مارسیپان و رنگ های خوراکی متنوع شکل های مختلفی برای تزیین قارچ آماده کنید.
banooye irani
18th July 2013, 04:41 PM
سلام
اینم سه تا مدل دیگه
http://uc-njavan.ir/images/68tlozje952so80s3jjm.jpg (http://uc-njavan.ir/)
http://uc-njavan.ir/images/l9gn7cbo8d3zhkmcakyp.jpg (http://uc-njavan.ir/)
http://uc-njavan.ir/images/97rih722lzayuqp1gqmv.jpg (http://uc-njavan.ir/)
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.