PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی گروه علمی آموزشی هواپیماهای مدل صدرا

sayed mojtaba
16th July 2013, 06:04 PM
گروه علمی آموزشی هواپیماهای مدل صدرا وابسته به آکادمی هواپیماهای مدل دانشگاه صنعتی شریف می باشد که در استان اصفهان مستقر می باشد.

هدف اصلی تشکیل این گروه غنی سازی سطح فرهنگ عمومی هموطنان عزیز در راستای فرهنگ هوافضا و هوانوردی عمومی می باشد که در این راستا کار خود را با آموزش هواپیماهای مدل مینیاتوری و سازه ای شروع نموده است و انشاا... در آینده ای نه چندان دور کار خود را گسترش خواهد داد.
کلاس های تابستانه این گروه به صورت ترم های فشرده در مردادماه و شهریور برگزار خواهد شد.

شرکت در این دوره ها برای عموم علاقمندان از دانش آموزان دبستانی تا دانشجویان و سایر عزیزان آزاد می باشد.
موسسات و شرکت های دولتی و غیر دولتی برای رزرو کلاس و همچنین علاقمندان به شرکت در این آزمون ها و کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و ثبت نام در کلاس ها می توانند به دو روش اقدام نمایند:

1. تماس با شماره تلفن : 09301156816
2. ارسال ایمیل به آدرس این گروه : sadra.edu.group@mihammail.ir

ضمنا علاقمندان میتوانند به سایت آکادمی هواپیماهای مدل دانشگاه صنعتی شریف به آدرس www.modelaerospace.ir نیز مراجعه فرمایند.

sayed mojtaba
8th December 2013, 11:27 AM
سلام
این امکان فراهم آمد تا دوستان بتونن به صورت آزاد هم در کلاس های ما شرکت کنند
برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید
arashhero75
14th December 2013, 08:22 PM
با سلام من در ضمینه آموزش خلبانی به جوانتر ها کمی کار کردم و با استفاده از Microsoft Flight Simulator X - Persian Edition و تصاویر اون درخصوص یادگیری و آموزش فایلهای زیادی تهیه کردم ولی خوب الان گوشه خونه نشستم خوشحال میشم بتونم انتقال اطلاعات بدم به کسانی که علاقه به این موضوع دارند.متشکرم
09126175843 دلاور

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد