PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال ما دنیا را با افکار خود می بینیم نه با چشمهای خود

محمد نظری گندشمین
16th July 2013, 05:07 PM
16059 جهان هر کس به اندازه وسعت ذهن اوست

اندیشیدن ، نبضِ حیات ذهن ماست .(محمد نظری گندشمین)
ما دنیا را با افکار خود می بینیم نه با چشمهای خود

[golrooz]
[golrooz] [golrooz]
[golrooz][golrooz] [golrooz]
[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

محمد نظری گندشمین
17th July 2013, 10:19 AM
به قول سهراب سپهری : چشمها را باید شست و طوری (جور ) دیگر دید

به قول محمد نظری گندشمین : ذهن را باید شست و طوری دیگر اندیشید

طور دیگر دیدن = طور دیگر اندیشیدن

[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]

1=1+1
17th July 2013, 10:50 AM
اینجوری نگاه ما با بقیه فرق میکنه

و مشکل میشه برامون ؟

محمد نظری گندشمین
17th July 2013, 10:59 AM
ما می بینیم و می اندیشیم

حیوانات می بینند ولی نمی اندیشند !!!!!

نارون1
17th July 2013, 11:06 AM
خیلی جالبه ، وقتی به طور مثال من به یه چیزی نگاه میکنم و اون رو توصیف میکنم ، همون رو اگه شما یا فرد دیگه ای ببینه ممکنه توصیفش با من فرق کنه

این مشخص میکنه که ادراکات و توجهات افراد به مسائل ، متفاوت هست و بالطبع در کنارش افکار و ذهنیات و زاویه دید افراد نسبت به اموری که باهاش روبرو میشن هم متفاوت هست

ما احساس میکنیم و سپس ادراک ، پس میتونیم با تقویت حواس و تمرکز ذهنی ، زاویه دیدمون رو گسترش بدیم و بهبود ببخشیم

این میشه تغییر و تغییر میشه شروعی دوباره

mamadshumakher
17th July 2013, 11:23 AM
وقتی یک پدر همیشه سعی میکنه حمایت کننده باشه مهربون باشه رو حساب حرف بزنه ..یا حتی بهتر 4تا کتاب روانشناسی مربوط به تربیت فرزندانش میخونه رو بزارید در کنار پدری که همش میگه من اعصاب ندارم و زورگو هست ....

برخورد این 2پدر موقعی که بچه سعی میکنه دیس برنج رو بیاره سر سفره اما میخوره زمین و همش میریزه دیدنیه

هر 2تا پدر یک چیز رو دیدن ....اما هر کدوم کار متفاوتی کردن...

.................................................. .......

چندتا جوون که اخر شب سوار موتور هاشون میشن و کمی تکچرخ میزنند و در جاهای شلوغ یک هووووووووووی بلند میکشن و ازونور میرن توی قهوه خونه به ارامش میرسن رو بزارید در کنار 4تا جوون که دارن زحمت میکشن که بدرد 400تا جوون بخورن......و از این 2 گروه درباره دنیا و خواسته ها و اتفاقات این جهان بپرسید جواب های متفاوتی میگیریم مگه این 2 گروه چیز متفاوتی میبینند؟نه متفاوت می اندیشند...[golrooz]

"VICTOR"
17th July 2013, 11:23 AM
بسم الله الرحمن الرحیم
ببخشید جسارت می کنم ولی فقط خواستم بګم جمله اول از امام علی (ع) است ، ګفتم شاید یادتون رفته باشد بنویسید و با نوشته هاتون موافقم .[shaad]

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد