توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نقش پدر در تربیت دختر چقدر است؟
zoh_reh
16th July 2013, 03:05 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز
مطلبی که قراره راجع به اون بحث بشه ، رابطه ای است که همه درگیر این ارتباط هستیم(مثبت یا منفی)
همه ما به گوشمون خورده که "دختر خوب رو از مادرش بشناسین" چرا اینطور گفته میشود و چقدر این جمله درست است؟ اگر جمله درستیه تکلیف خانه ای که از نعمت مادر محروم است چیست؟اگر نادرست است پدر چقدر نقش خواهد داشت؟
دوستان لطفا با یک نگاه عمیق تو زندگی خودتون و اطرافیانتون و قضاوت منصفانه نه متعصبانه بحث رو تحلیل کنیم، انشاله نتیجه خوبی بگیریم.[/quote]
1=1+1
16th July 2013, 03:53 PM
من خودم شخصا شجاعت و اعتماد به نفسو پدرم بهم دادم
برا بعضی کارا مادرم محدودم میکرد . میگفت دختره نه .انجام ندی بهتره
ولی پدرم میگفت بزار دخترم انجام بده
مثلا شب خونه موندن یا کارای برقی اتاقمو خودم انجام بدم یا چیزای سنگین جا به جا کنم یا حتی رانندگی و تنها جایی رفتن
یا مثلا کارای اداری و کارای بانکیمو خودم انجام بدم
همین کارای که پدرم اونموقع اصرار کرد انجام بدم الن باعث راحتیم شده
zoh_reh
16th July 2013, 04:35 PM
من خودم شخصا شجاعت و اعتماد به نفسو پدرم بهم دادم
برا بعضی کارا مادرم محدودم میکرد . میگفت دختره نه .انجام ندی بهتره
ولی پدرم میگفت بزار دخترم انجام بده
مثلا شب خونه موندن یا کارای برقی اتاقمو خودم انجام بدم یا چیزای سنگین جا به جا کنم یا حتی رانندگی و تنها جایی رفتن
یا مثلا کارای اداری و کارای بانکیمو خودم انجام بدم
همین کارای که پدرم اونموقع اصرار کرد انجام بدم الن باعث راحتیم شده
ممنون از حضورتون
یه سوال : زمانیکه پدرتون اصرار کرد خودتون اون لحظه مشتاق بودین؟یا از سر اجبار انجام دادین؟ممنون
1=1+1
16th July 2013, 04:44 PM
ممنون از حضورتون
یه سوال : زمانیکه پدرتون اصرار کرد خودتون اون لحظه مشتاق بودین؟یا از سر اجبار انجان دادین؟ممنون
من خواهر ندارم و توی جو پسرانه بزرگ شدم
ولی از اون طرف توی مدرسه جو دخترانه بود
همیشه دقیقا نمیدونستم باید چکار کنم
مثلا سوسک دیدم مث دوستام بترسم یا مثل داداشام بکشمش[nishkhand]
برا بعضی کارا مشتاق بودم مثل داداشام بشم یا ثابت کنم چیزی ازشون کم ندارم . پس اونکارو انجام میدادم
معمولا خیلی مشتاق بودم
ولی ترس بعضی وقتا داشتم
مخصوصا شب تو خونه موندن و رانندگی
ولی ترسمو ابراز نمیکردم
ولی خداروشکر پدرم قدرتی بهم داد که باهاش کنار اومدم
- - - به روز رسانی شده - - -
نارون1
17th July 2013, 01:31 AM
سلام
ممنون بابت بحث مفید و کاربردی
همانطور که مادر نقش کلیدی در تربیت فرزند و در اینجا فرزند دختر ، نقش پدر هم به همان اندازه مفید و حیاتی هست
عواطف و لطافت روحی رو مادر منتقل میکند ، از طریق پدر دختر میتونه با رفتارهای فردی غیر همجنسش آشنا بشه و این برای آینده دختر خیلی موثره ...
اینکه چه رفتارهایی رو باید انجام بده و چه رفتارهایی نامناسب هست برای حضور در اجتماع .
پدر به عنوان یک تکیه گاه محکم قلمداد میشه و محبت پدرانه ، در رشد شخصیت فرزندان تاثیر بسزایی داره .
اینکه دختر خوب رو از مادرش بشناسین ، فکر میکنم بیشتر به این علت هست که چون دختر با مادرش همانندسازی میکنه ، بیشتر رفتارهای مادرش رو به عنوان الگویی برای خودش برمیداره
و هویت جنسیتی خودش رو شکل میده اگر دختری در خانواده از نعمت مادر محروم ماند ، از طریق خواهر یا مادربزرگ یا همجنسان این الگوبرداری رو صورت میده
چنانچه گاها شاهد هستیم که دخترانی که در محیطهای پسرانه رشد کردند ، کمی خلق و خوی و رفتار پسرانه رو در خود پرورش داده اند و همچنین بالعکس برای پسران .
رفتار والدین و احترام و محبت به همدیگر هم میتونه نقش کلیدی در تربیت فرزندان علی الخصوص دختران داشته باشه
گاهی اینقدر رفتار پدر خانواده ممکنه بد باشه و حتی ممکنه با مادر و اعضای خانواده برخورد بدی داشته باشه که دختران تصویر بدی نسبت به همه مردان پیدا کنند
منتظر نظر سایر دوستان هستیـــم [golrooz]
zoh_reh
17th July 2013, 02:28 AM
رابطه پدر با دختر از همان روزهای اول تولد شکل میگیرد گاهی این رابطه عاطفی و رو به مثبت خواهد شد و گاهی هم این رابطه چیزی جز فاصله و سردی نتیجه ای ندارد.
پدر برای دختر نوعی تایید است و روابط دو جانبه آنها از اهمیت خاصی برخوردار است.
*farzin*
17th July 2013, 02:29 AM
منكه پسرم اما به نظر من تو خونواده بايد يه رابطه دوستانه برقرار باشه در حدي كه دختر اگه پيشنهاد دوستي داشته باشه به باباش بگه !! من حتما با اين ايده ميرم جلو تشكيل خونواده ميدم 1
اعتماد بنفس و نترس بودن و.... همه تو يه محيط دوستانه ايجاد ميشه ! دختري كه از بچگي از گفتن يه چيز كوچولو به باباش بترسه حتما تو بزرگساليشم ترسو ميشه و...
k.ahmadi
17th July 2013, 02:30 AM
سلام ممنون از بحث خوبتون. منم یادم میاد موقع هایی که بابام کار اداری و بانکی داشت منو با خودش میبرد تا کارارو انجام بدم؛البته خودم اشتیاقی به این کار نداشتم و یه جورایی به اصرار بابام این کارارو میکردم بخصوص که کوچیک بودم و از خیلی کارا سر در نمیاوردم و خرابکاری میکردم ولی الان به لطف اون روزا میدونم چی به چیه و از حضور در جاهای شلوغ و پر دردسر واهمه ای ندارم. بچه ها بیشتر زمانو پیش مادرشون میگذرونن یا حتی به دلیل شاغل بودن مادر اینطوری نباشه ولی نمیدونم چه جوریاس اگه دقت کنیم رفتار دخترا،نوع حرف زدنشون،نوع برخوردشان با مسائل بیشتر مثل مادرشون هس تا پدرشون!!!
zoh_reh
17th July 2013, 02:54 AM
من همیشه نظرم اینه که والدین مخصوصا پدر اینقدر باید به دختر احساس نزدیکی داشته باشه که اگه یه وقتی از طرف بچه اشتباهی رخ داد فرض کنیم تو دبیرستان فقط منتطر پدر باشه که از در داخل بشه. ولی معمولا همه متوجه میشن جز پدر !! حالا با واسطه ای یا حاشیه پردازی باید باطلاع پدر برسونن.!!
معمار حانیه
17th July 2013, 03:15 AM
به نظر من نقش هر دو مفید.
راستش من پدرم زیاد خونه نیست و تربیت ما رو به مادرم واگذار کرده که ماهم با تربیتیم[nishkhand]
راستش من بر خلاف 1+1 امسال یکمی راحت شدم. نه اینکه محدود باشم. چون از بچگی پدرم کارام انجام داده. الان نمتونم یک
کار بانکی خودم انجام بدم. . در کل. من تربیتم از خواهرم یاد گرفتم. اون به من نشون داد که خجالت نکشم. از حقم دفاع کنم.و....
*FATIMA*
17th July 2013, 07:11 PM
سلام
خب من كمى تا قسمتى و شايد بيش از قسمتى شبيه پدرم هستم [sootzadan] در كل شبيه پدرم هستم
خب دختر مهر و عطوفت را از مادر و مستقل بودن رو از پدرش ياد ميميرم ، ولى من هر ٢ تاشو از پدرم الگوبردارى كردم
من خيلى دوست داشتم يه دختر آزاد و يا مستقل باشم و پدرم هم هميشه پشتم بود و هست !
البته اينم ناگفته نماند كه پدرم اعتقاد داره يه دختر بايد از پس خودش بربياد
پدر من برخلاف k.ahmadi هيچ وقت منو همراه خودش براى ياد دادن كارا نميبرد و هر وقت ازشون ميخواستم ميگفت خودت برو ياد ميگيرى
الان هم همچين ايده اى دارن كه من بعضى وقت ها اينجورى ميشم [taajob2]
الان هم هركى برخورداى منو ميبينه ميگه با بابات يكى هستى ! خيلى بده ها نه !!!!!!!!!!!!!!!![nishkhand]
pegah*_
17th July 2013, 07:44 PM
نقش هردوتاشون..چون پدر که همش خونه نیست پس نقش تربیت وخیلی چیزهای دیگه مادر به عهده داره
nkhoshdel
19th July 2013, 01:49 AM
من عاشق پدرم هستم
abbas pce
21st August 2013, 06:15 PM
سلام اره من موافقم و ازتون تشکر میکنم
maryam kia
21st August 2013, 06:33 PM
کلا ما باهم صمیمی هستیم.با منم همین برخوردومیکنن.و میگن دیگه باید مستقل باشی دیگه بسه لوسی[nishkhand]میگن18سالته باید رو پای خودت بیاستی.منم باهاشون موافقم ولی یه ذره سخته[nadanestan]خلاصه رابطه ی ما باهم خوبه.با مادرم خیلی خیلی بیشتر از پدرم صمیمی هستم[tafakor]همین دوسشون دارم.درضمن از گفتن حرفام توی خونه نمیترسم چون فضای خونمون جوری هستش ک میتونیم با هم مسائلو حل و فصل کنیم[shaad]همین[nishkhand]
zoh_reh
21st August 2013, 06:59 PM
کلا ما باهم صمیمی هستیم.با منم همین برخوردومیکنن.و میگن دیگه باید مستقل باشی دیگه بسه لوسی[nishkhand]میگن18سالته باید رو پای خودت بیاستی.منم باهاشون موافقم ولی یه ذره سخته[nadanestan]خلاصه رابطه ی ما باهم خوبه.با مادرم خیلی خیلی بیشتر از پدرم صمیمی هستم[tafakor]همین دوسشون دارم.درضمن از گفتن حرفام توی خونه نمیترسم چون فضای خونمون جوری هستش ک میتونیم با هم مسائلو حل و فصل کنیم[shaad]همین[nishkhand]
سلام
بهتون تبریک میگم با داشتن چنین والدینی. انشاله سالم باشن همیشه.
مریم جون اگه یه روز پدرتون بهتون بگن دیگه نباید از نت استفاده کنی، شما چه برخوردی میکنین؟
آیا راحت قبول میکنین یا دلیل می خواین؟
Capitan Totti
21st August 2013, 07:05 PM
آفرین!
قول میدم با دخترم(اینده!!) رابطه ی حسنه!! ای داشته باشم
آفرین آفرین!
maryam kia
21st August 2013, 09:35 PM
سلام
بهتون تبریک میگم با داشتن چنین والدینی. انشاله سالم باشن همیشه.
مریم جون اگه یه روز پدرتون بهتون بگن دیگه نباید از نت استفاده کنی، شما چه برخوردی میکنین؟
آیا راحت قبول میکنین یا دلیل می خواین؟
جااااااااااااانم؟[tafakor]اصلا همچین چیزایی ازم درخواست نکرده و فکر نکنم ک بکنه![nadanestan]نمیدونم چه واکنشی نشون میدم[nadanestan]
zoh_reh
21st August 2013, 09:44 PM
جااااااااااااانم؟[tafakor]اصلا همچین چیزایی ازم درخواست نکرده و فکر نکنم ک بکنه![nadanestan]نمیدونم چه واکنشی نشون میدم[nadanestan]
مثال بود عزیزم.چون میدونم تا حدودی وابسته به نت هستی این مثال رو زدم.
موارد دیگه ای ممکنه به همین صورت باشه .
اگه درخواستی داشته باشن، با روابطی که شما دارین با خانواده اتون احتمالا شما راحت می پذیرین.[cheshmak]
maryam kia
21st August 2013, 09:46 PM
مثال بود عزیزم.چون میدونم تا حدودی وابسته به نت هستی این مثال رو زدم.
موارد دیگه ای ممکنه به همین صورت باشه .
اگه درخواستی داشته باشن، با روابطی که شما دارین با خانواده اتون احتمالا شما راحت می پذیرین.[cheshmak]
نه زیادم وابسته به نت نیستم[nishkhand] اگه گوشیمو ازم بگیرن دیوونه میشم[khande]درضمن من هیچ وقت درخواستشونو به راحتی قبول نمیکنم بیشتر اونا هستن ک قبول میکنن[shademan]
Capitan Totti
21st August 2013, 11:27 PM
نه زیادم وابسته به نت نیستم[nishkhand] اگه گوشیمو ازم بگیرن دیوونه میشم[khande]درضمن من هیچ وقت درخواستشونو به راحتی قبول نمیکنم بیشتر اونا هستن ک قبول میکنن[shademan]
من قویااا تکذیب میکنم!!
maryam kia
22nd August 2013, 12:04 AM
من قویااا تکذیب میکنم!!
ببخشید چیو تکذیب میکنید؟[tafakor]
masoume.a.92
22nd August 2013, 12:12 AM
من اگه ازم یه چیز اینجوری بخوان مثلا دیگه نت نرو یا گوشیتو بذار کنار...
ازشون دلیل میخوام... اگه دلیل خوبی نداشتن که احتمالا ندارن باهاشون صحبت میکنم. صد درصد میتونم قانعشون کنم... چون به توانایی راضی کردن دیگران تو خودم اطمینان دارم... [sootzadan]
میگن با زبون خوش مارو میشه از لونه کشید بیرون... (ضرب المثله همین بود؟؟؟ [nishkhand])
Capitan Totti
22nd August 2013, 12:12 AM
ببخشید چیو تکذیب میکنید؟[tafakor]
اهم :|
خب خودت میدونی!!
تو پ خ بهت میگم!!
maryam kia
22nd August 2013, 12:14 AM
خب خودت میدونی!!
تو پ خ بهت میگم!!
احتمالا چیزی برای گفتن ندارید[tafakor]
Capitan Totti
22nd August 2013, 12:18 AM
نه خیر
خیلی هم خوب دارم
maryam kia
22nd August 2013, 12:20 AM
نه خیر
خیلی هم خوب دارم
خب بفرمایید؟[nadanestan]
سونای
22nd August 2013, 12:29 AM
100%مادر
100%پدر
!
[sootzadan]
[golrooz]
solinaz
22nd August 2013, 12:39 AM
پدر و مادر هردوتاشون به یک اندازه درتربیت دختر نقش دارن[nishkhand]
بعضیا میگن چون مادرو دختر هر دوتاشون یه جنس هستن ،رابطه ی قوی تری باهم دارن و مادر بیشترین اثرو در تربیت دختر داره
ولی من فکر میکنم اینجوری نباشه!
خیلی ار دخترا هستن که باوجود رابطه ی قوی (نمیدونم به جای قوی دیگه چی میتونم بگم!)با مادرشون ،باز پدرشونو خیلی بیشتر دوست دارن(این اصلا ربط نداشت به موضوع[nishkhand])
حالا بگذریم من کلا از لحاظ اخلاقی به بابام رفتم ....[sootzadan]از لحاظ قیافم به مامانم...[sootzadan]
با اینکه زیاد درکنار پدرم نبودم ولی این اتفاق افتاده دیگه[sootzadan]ذاتیه همش[nishkhand]
مدیر تالار روانشناسی
22nd August 2013, 12:48 AM
خب خودت میدونی!!
تو پ خ بهت میگم!!
نه خیر
خیلی هم خوب دارم
خب بفرمایید؟[nadanestan]
با سلام خدمت شما
لطفا مرتبط با موضوع تایپیک بحث و تبادل نظر بفرمایید
موفق باشید
maryam kia
22nd August 2013, 12:50 AM
با سلام خدمت شما
لطفا مرتبط با موضوع تایپیک بحث و تبادل نظر بفرمایید
موفق باشید
چشم ببخشید.منکه چیزی نگفتم[khejalat]
سونای69
22nd August 2013, 12:55 AM
در مورد جمله ی که گفتین:
"دختر خوب رو از مادرش بشناسین"
نمیشه گفت 100% غلط هست یا 100% درست به نظر من بستگی داره ....توی بعضی موارد نقش پدر پررنگ تر میشه و بعضا نقش مادر...
ولی باید ارتباط دختر با پدرش خوب باشه... چون پدر اولین جنس مخالفی هست که باهاش در ارتباط هستیم... یه جورایی دخترا تو آینده دنبال کسی مثل باباشون میگردن...(البته این نظر من هست ...)
در مورد خود من درسته بیشتر از نظر ویژگی های اخلاقی شبیه مامانم هستم ولی رابطه ام با بابام خوبه...
zoh_reh
22nd August 2013, 07:54 PM
در مورد جمله ی که گفتین:
"دختر خوب رو از مادرش بشناسین"
نمیشه گفت 100% غلط هست یا 100% درست به نظر من بستگی داره ....توی بعضی موارد نقش پدر پررنگ تر میشه و بعضا نقش مادر...
ولی باید ارتباط دختر با پدرش خوب باشه... چون پدر اولین جنس مخالفی هست که باهاش در ارتباط هستیم... یه جورایی دخترا تو آینده دنبال کسی مثل باباشون میگردن...(البته این نظر من هست ...)
در مورد خود من درسته بیشتر از نظر ویژگی های اخلاقی شبیه مامانم هستم ولی رابطه ام با بابام خوبه...
با سونای 69 موافقم ، اولین جنس مخالفی که یه دختر باهاش آشنا میشه پدر خونه بعد برادر .
چه بهتر که پدر با محبتی که به فرزندش بخصوص دختر میکنه خلائی برای آینده نذاره که دختر با یه نگاه جنس مخالف دست و پا گم کنه.
هر چند تو جامعه به دلایل مختلف مثل مشغله کاری،فرهنگ و بعضی مسائل دیگه این مورد جا افتاده نیست و بعضا اعتقادات غلط که رو دختر نباید باز بشه و اینا ، معمولا دختران از محبت واقعی پدر دور می مونن.و در آینده اگر خدای نکرده اتفاق بدی بیفته اتفاقا اولین نفری که شاکی میشه همین پدران.
zoh_reh
23rd August 2013, 05:00 PM
دوستان عزیز
با مطالعه این پستها خوشبختانه اکثریت از ارتباط خوب و قوی با خانواده خصوصا پدر که مورد این تاپیک بود برخوردار بودند الحمدالله.
اگر والدین آشنا به اوضاع و احوال فرزند در سنین مختلف باشن یکی از دلایل گرم بودن این ارتباط خواهد بود.
در راستای این بحث تاپیک دیگه ای توسط دوست خوبمون مازرون گرامی http://www.njavan.com/forum/showthread.php?174346-%D8% هم داشتیم که اگر دوستان مطالعه کنن ، نتیجه ای که حاصل می شود داشتن رضایت والدین برای ما که در جایگاه فرزند جوابگو این پستها بودیم مهم و با ارزش بود و هست.
اکثریت مون در نقش فرزند تحت تکفل پدر قرار گرفته ایم ، حال نوجوان یا جوان و احیانا میانسال ، باید تکالیف خودمونو در قبال خانواده علی الخصوص والدین بدونیم ، همو نطوریکه انتظار داریم والدین از ما شناخت کافی داشته باشن و بتونن ما رو در سنین مختلف در ک کنن ماهم باید متقابلا یه شناختی از آنها داشته باشیم تا سوء تفاهمی در خانواده پیش نیاید.
هر چه شناختمون در هر زمینه ای بیشتر باشه مشکلمون در همون زمینه کمتر خواهد بود.
چقدر پدرمونو می شناسیم؟ چقدر برخورد با سن و سال و وضعیت روزانه اونا رو بلدیم؟ درواقع چقدر درکشون می کنیم.
البته به این سوال اونجور که هستیم جواب میدیم نه اونجور که باید باشه،
استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است
استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.