PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه کرم موز



parnian 80
16th July 2013, 02:07 PM
کرم موز

http://www.niloblog.com/files/images/ajjqnhss0w34tqm7aqpu.jpg
مواد لازم:

زرده تخم مرغ 7 عدد
پودر شکر 2 و 2/1 پیمانه
وانیل شکری 4/1 پیمانه
شیر 6 پیمانه
ورق ژلاتین 10 ورق
موز 500 گرم
اسانس موز 2 قطره
خامه زده شده 1 و 4/1 پیمانه

طرز تهیه:

میزان زرده ها و پودر شکر یا شکر آسیاب شده را با همزن میزنیم در حدی که کلملا روشن و حجمش 2 برابر بشه.
میزان شیر رو روی حرارت میذاریم تا کاملا داغ بشه. شیر رو خیلی آروم آروم به زرده اضافه میکنیم تا دسر بوی زهم نگیره!
اگر بخواهیم که تخم مرغ در دسر بپزه، دسر رو روی حرارت میذاریم تا 1 دقیقه بمونه و بپزه.
وقتی از روی حرارت برداشتیم، زمانی که هنوز گرمه، ژلاتین رو اضافه میکنیم.
مواد باید از حرارت بیفته تا خامه فرم گرفته رو اضافه کنیم.
خامه رو با درجه تند همزن میزنیم تا فرم بگیره و بعد به موادمون اضافه میکنیم.
وانیل یا اسانس میوه مورد نظر رو هم اضافه میکنیم.
رنگ دلخواه رو هم کم کم اضافه میکنیم تا زمانی که رنگ مورد نظرمون در اومد، کافیه.
قالب رو خیس میکنیم.
موز رو پوره نمیکنیم چون سیاه میشه تیکه میکنیم و توی دسر میریزیم.
.موز رو کف ظرف میچینیم، مقداری از مواد روش میریزیم توی یخچال میذاریم تا ببنده و بعد بقیه مواد رو میریزیم. میذاریم توی یخچال تا ببنده.
(حدود 8 ساعت)

****نکات

* به جای موز هر میوه دیگه ای هم میتونیم استفاده کنیم به جز آناناس و کیوی خام
*هر 1 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین رو با 4/1 پیمانه آب سرد مخلوط میکنیم.
* هر 1 قاشق سوپخوری پودر ژلاتین معادل 3 ورق ژلاتینه
*ژلاتین و شیر اگه با هم روی حرارت برن، شیر میبره
*دسرهای ژلاتینه قبل از اینکه توی قالب ریخته بشن، بهتره که از صافی رد بشن.
*اگر اسانس مایع داشتیم، 1 قطره کافیه
*به جای اسانس مایع میتونیم 4/1 قاشق سوپخوری وانیل بریزیم.
*وقتی خواستیم دسر رو برگردونیم، اول ظرف رو خیس میکنیم که اگر وسط ظرف نیفتاد راحت جابه جا بشه

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد