parnian 80
16th July 2013, 01:41 PM
کرم آناناس
http://www.niloblog.com/files/images/cpp6f7ejth9gtmud213a.jpg
مواد لازم:
شیر 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 3 تا 4 عدد
شکر 1 پیمانه
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
خامه 150 گرم
پودر ژلاتین 4 قاشق چایخوری
کمپوت آناناس 2/1 قوطی کوچک
آب کمپوت آناناس 3/1 پیمانه برای ژلاتین
طرز تهیه:
شیر رو روی حرارت بذارید تا جوش بیاد.
زرده رو با شکر و وانیل بزنید تا سفت و غلیظ و کشدار بشه. این مایه رو خیلی کم کم به شیر اضافه کنید و برای 1 دقیقه روی حرارت بذارید تا زرده بپزه.
ژلاتین رو به روش بن ماری با آب کمپوت آناناس حرارت بدید و به مواد بالا اضافه کنید.
خامه رو با قاشق بزنید تا صاف بشه و کمی از مواد توش بریزید تا کم کم گرم بشه و به مواد بالا اضافه کنید. کمپوت رو هم اضافه کنید.
توی قالب مورد نظرتون بریزید و توی یخچال بذارید تا ببنده، تقریبا بین 8 تا 10 ساعت...
***نکات
*زرده و شکر و وانیل باید کم کم به شیر اضافه بشه وگرنه دسر بوی زهم میگیره!
*اگر زرده و شیر بیشتر از 1 تا 2 دقیقه روحرارت باشند، زرده توی شیر میپزه و بریده بریده میشه!
*روش بن ماری، یعنی حرارت دادن غیر مستقیم
*وقتی خواستید دسر رو برگردونید، اول ظرفتون رو خیس کنید تا اگه دسر وسط ظرف نیفتاد، راحت بتونید با تکان دادن ظرف، اونو به وسط منتقل کنید.
http://www.niloblog.com/files/images/cpp6f7ejth9gtmud213a.jpg
مواد لازم:
شیر 1 پیمانه
زرده تخم مرغ 3 تا 4 عدد
شکر 1 پیمانه
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
خامه 150 گرم
پودر ژلاتین 4 قاشق چایخوری
کمپوت آناناس 2/1 قوطی کوچک
آب کمپوت آناناس 3/1 پیمانه برای ژلاتین
طرز تهیه:
شیر رو روی حرارت بذارید تا جوش بیاد.
زرده رو با شکر و وانیل بزنید تا سفت و غلیظ و کشدار بشه. این مایه رو خیلی کم کم به شیر اضافه کنید و برای 1 دقیقه روی حرارت بذارید تا زرده بپزه.
ژلاتین رو به روش بن ماری با آب کمپوت آناناس حرارت بدید و به مواد بالا اضافه کنید.
خامه رو با قاشق بزنید تا صاف بشه و کمی از مواد توش بریزید تا کم کم گرم بشه و به مواد بالا اضافه کنید. کمپوت رو هم اضافه کنید.
توی قالب مورد نظرتون بریزید و توی یخچال بذارید تا ببنده، تقریبا بین 8 تا 10 ساعت...
***نکات
*زرده و شکر و وانیل باید کم کم به شیر اضافه بشه وگرنه دسر بوی زهم میگیره!
*اگر زرده و شیر بیشتر از 1 تا 2 دقیقه روحرارت باشند، زرده توی شیر میپزه و بریده بریده میشه!
*روش بن ماری، یعنی حرارت دادن غیر مستقیم
*وقتی خواستید دسر رو برگردونید، اول ظرفتون رو خیس کنید تا اگه دسر وسط ظرف نیفتاد، راحت بتونید با تکان دادن ظرف، اونو به وسط منتقل کنید.