PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه پای سیب هلندی



parnian 80
16th July 2013, 01:41 PM
کرم آناناس

http://www.niloblog.com/files/images/cpp6f7ejth9gtmud213a.jpg
مواد لازم:

شیر 1 پیمانه

زرده تخم مرغ 3 تا 4 عدد

شکر 1 پیمانه

وانیل 4/1 قاشق چایخوری

خامه 150 گرم

پودر ژلاتین 4 قاشق چایخوری

کمپوت آناناس 2/1 قوطی کوچک

آب کمپوت آناناس 3/1 پیمانه برای ژلاتین

طرز تهیه:

شیر رو روی حرارت بذارید تا جوش بیاد.
زرده رو با شکر و وانیل بزنید تا سفت و غلیظ و کشدار بشه. این مایه رو خیلی کم کم به شیر اضافه کنید و برای 1 دقیقه روی حرارت بذارید تا زرده بپزه.
ژلاتین رو به روش بن ماری با آب کمپوت آناناس حرارت بدید و به مواد بالا اضافه کنید.
خامه رو با قاشق بزنید تا صاف بشه و کمی از مواد توش بریزید تا کم کم گرم بشه و به مواد بالا اضافه کنید. کمپوت رو هم اضافه کنید.
توی قالب مورد نظرتون بریزید و توی یخچال بذارید تا ببنده، تقریبا بین 8 تا 10 ساعت...


***نکات

*زرده و شکر و وانیل باید کم کم به شیر اضافه بشه وگرنه دسر بوی زهم میگیره!

*اگر زرده و شیر بیشتر از 1 تا 2 دقیقه روحرارت باشند، زرده توی شیر میپزه و بریده بریده میشه!

*روش بن ماری، یعنی حرارت دادن غیر مستقیم

*وقتی خواستید دسر رو برگردونید، اول ظرفتون رو خیس کنید تا اگه دسر وسط ظرف نیفتاد، راحت بتونید با تکان دادن ظرف، اونو به وسط منتقل کنید.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد