parnian 80
16th July 2013, 01:39 PM
ژله شکلاتی
http://www.niloblog.com/files/images/1n8vqhljt2syfvrlnur0.jpg
مواد لازم
شیر کاکائو 1 لیتر
پودر کاکائو 5 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
شکلات تخته ای 50 گرم
ورقه ژلاتین 4 ورقه
خامه 500 گرم
کیک اسفنجی شکلاتی 1 عدد(اختیاری)
وانیل مقداری
طرزتهیه:
ابتدا بیش از نصف شیر کاکائو را در داخل شیر جوش بر روی حرارت قرار می دهیم و ورقه های ژلاتین را داخل یک کاسه آب سرد به مدت 3 دقیقه قرار می دهیم تا کمی نرم شوند ، شکر و پودر کاکائو را به شیر جوش اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا جوش بیاید ، خیلی سریع شکلات های تخته ای ، ژلاتین و وانیل را اضافه می کنیم و و مرتب هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند ، خامه و مابقی شیر کاکائو را هم اضافه کرده و داخل ظرف های سرو (ساده یا مدل دار)می ریزیم و همه را به مدت 4 تا 5 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا بگیرد.این ژله را می توان همراه کیک اسفنجی شکلاتی رنده شده یا پودر شده سرو کرد.
http://www.niloblog.com/files/images/1n8vqhljt2syfvrlnur0.jpg
مواد لازم
شیر کاکائو 1 لیتر
پودر کاکائو 5 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
شکلات تخته ای 50 گرم
ورقه ژلاتین 4 ورقه
خامه 500 گرم
کیک اسفنجی شکلاتی 1 عدد(اختیاری)
وانیل مقداری
طرزتهیه:
ابتدا بیش از نصف شیر کاکائو را در داخل شیر جوش بر روی حرارت قرار می دهیم و ورقه های ژلاتین را داخل یک کاسه آب سرد به مدت 3 دقیقه قرار می دهیم تا کمی نرم شوند ، شکر و پودر کاکائو را به شیر جوش اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا جوش بیاید ، خیلی سریع شکلات های تخته ای ، ژلاتین و وانیل را اضافه می کنیم و و مرتب هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند ، خامه و مابقی شیر کاکائو را هم اضافه کرده و داخل ظرف های سرو (ساده یا مدل دار)می ریزیم و همه را به مدت 4 تا 5 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا بگیرد.این ژله را می توان همراه کیک اسفنجی شکلاتی رنده شده یا پودر شده سرو کرد.