parnian 80
16th July 2013, 01:38 PM
پنکیک آمریکایی
http://www.niloblog.com/files/images/s0imbmnecwcfwv88pzu.jpg
مواد لازم:
آرد 135 گرم
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
پودر قند 2 قاشق غذاخوری
شیر 130ml
تخم مرغ بزرگ 1 عدد هم زده شده
کره ذوب شده و یا روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری به علاوه مقداری اضافه برای سرخ کردن
طرزتهیه:
آرد،پکینگ پودر،نمک و پودر قند را با هم مخلوط و الک می کنیم.شیر و تخم مرغ را با همزن دستی هم میزنیم و سپس کره ذوب و سرد شده را اضافه و باز هم میزنیم.مخلوط شیر را به مخلوط خشک کم کم اضافه و با چنگال هم میزنیم تا مخلوطی صاف بدست آید.می گذاریم تا مخلوطمان چند دقیقه بماند.
کمی روغن را داخل تابه نچسب پخش می کنیم و یک ملاقه از مخلوط راداخل تابه میریزیم و پهنش می کنیم،تاحدی که حدود 1سانت ضخامت داشته باشد.زمانی که حباب هارا روی سطح پنکیک دیدیم،لبه آن را گرفته و برش می گردانیم.برای بقیه خمیر هم به همین روش عمل می کنیم.
پنکیک هارا همراه با کمی پودر قند یا شیره دلخواه یا عسل سروکنید.
http://www.niloblog.com/files/images/s0imbmnecwcfwv88pzu.jpg
مواد لازم:
آرد 135 گرم
بکینگ پودر1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
پودر قند 2 قاشق غذاخوری
شیر 130ml
تخم مرغ بزرگ 1 عدد هم زده شده
کره ذوب شده و یا روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری به علاوه مقداری اضافه برای سرخ کردن
طرزتهیه:
آرد،پکینگ پودر،نمک و پودر قند را با هم مخلوط و الک می کنیم.شیر و تخم مرغ را با همزن دستی هم میزنیم و سپس کره ذوب و سرد شده را اضافه و باز هم میزنیم.مخلوط شیر را به مخلوط خشک کم کم اضافه و با چنگال هم میزنیم تا مخلوطی صاف بدست آید.می گذاریم تا مخلوطمان چند دقیقه بماند.
کمی روغن را داخل تابه نچسب پخش می کنیم و یک ملاقه از مخلوط راداخل تابه میریزیم و پهنش می کنیم،تاحدی که حدود 1سانت ضخامت داشته باشد.زمانی که حباب هارا روی سطح پنکیک دیدیم،لبه آن را گرفته و برش می گردانیم.برای بقیه خمیر هم به همین روش عمل می کنیم.
پنکیک هارا همراه با کمی پودر قند یا شیره دلخواه یا عسل سروکنید.