PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه قارچ پر شده با سوسیس



parnian 80
16th July 2013, 01:31 PM
قارچ پر شده با سوسیس

http://www.niloblog.com/files/images/up0k1v9k87dmlelwppg.jpg
مواد لازم:
5-6 کلاهک قارچ بزرگ یا 10 تا 12 عدد متوسط
1 قاشق غذا خوری روغن نباتی
1 قاشق غذاخوری سیر خرد
3 عدد سوسیس بزرگ مرغوب و خرد شده
200 گرم پنیر خامه
1/4 فنجان پنیر رنده شده پارمسان
1/4 قاشق چای خوری فلفل سیاه
1/4 قاشق چای خوری پودر پیاز یا پیاز رنده شده بدون آب
1/4 قاشق چای خوری فلفل قرمز
سبزیجات دلخواه برای عطر بیشتر (اختیاری)
نمک به میزان دلخواه
طرز تهیه:
قارچ های شسته شده را خوب خشک می کنیم.ساقه های قارچ را هم می توان خرد کرد و به مواد درون قارچ اضافه کنیم.فر را روی حرارت 350درجه فارنهایت یا 175 سانتیگراد روشن می کنیم.در یک تابه،روغن را داغ می کنیم و سیر و پیاز(در صورتی که به جای پودر پیاز از پیاز استفاده شود) را تفت می دهیم.سپس سوسیس هارا اضافه کرده تا قهوه ای رنگ شود همچنین سبزیجات(اختیاری) وساقه های قارچ را هم اضافه می کنیم.از روی حرارت برداشته،می گذاریم تا سرد شود.پس از سرد شدن با پنیر خامه ای،پنیر پارمسان،فلفل سیاه،فلفل فرمز و نمک(در صورتی که پودر پیاز استفاده می کنیم در این مرحله اضافه می کنیم) مخلوط می کنیم.قارچ ها را با مواد پر میکنیم و روی کاغذ مخصوص شیرینی پزی چیده و به مدت 20 دقیقه درون فر می گذاریم.

استفاده از تمامی مطالب سایت تنها با ذکر منبع آن به نام سایت علمی نخبگان جوان و ذکر آدرس سایت مجاز است

استفاده از نام و برند نخبگان جوان به هر نحو توسط سایر سایت ها ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد