parnian 80
16th July 2013, 01:28 PM
فتوچینی با قارچ
http://www.niloblog.com/files/images/5b4e4bc8kjwezt6q3a8.jpg
مواد لازم:
4 قاشق غذاخوری کره
1 عدد سیر خرد کرده
250 گرم قارچ نازک خرد شده
1 فنجان خامه زده شده
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه و سفید
1/4 قاشق چایخوری جوز هندی
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
3/4 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
375 گرم فتوچینی
طرز تهیه:
ابتدا 2قاشق کره را در تابه میریزیم تا آب شود.سیر و قارچ را اضافه و حدود 5دقیقه تفت می دهیم.حال خامه را اضافه تا جوش بیاید.سپس نمک،فلفل و جوز را اضافه و از روی حرارت برمیداریم.فتوچینی هارا با آب جوش ونمک میپزیم.پس از اینکه فتوچینی هارا آبکش کردیم،به سس تهیه شده اضافه و بقیه کره،جعفری ونیمی از پنیر را اضافه می کنیم و روی حرارت کم به آرامی هم میزنیم.در آخر پنیر باقی مانده را رویش می پاشیم.
http://www.niloblog.com/files/images/5b4e4bc8kjwezt6q3a8.jpg
مواد لازم:
4 قاشق غذاخوری کره
1 عدد سیر خرد کرده
250 گرم قارچ نازک خرد شده
1 فنجان خامه زده شده
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه و سفید
1/4 قاشق چایخوری جوز هندی
1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
3/4 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
375 گرم فتوچینی
طرز تهیه:
ابتدا 2قاشق کره را در تابه میریزیم تا آب شود.سیر و قارچ را اضافه و حدود 5دقیقه تفت می دهیم.حال خامه را اضافه تا جوش بیاید.سپس نمک،فلفل و جوز را اضافه و از روی حرارت برمیداریم.فتوچینی هارا با آب جوش ونمک میپزیم.پس از اینکه فتوچینی هارا آبکش کردیم،به سس تهیه شده اضافه و بقیه کره،جعفری ونیمی از پنیر را اضافه می کنیم و روی حرارت کم به آرامی هم میزنیم.در آخر پنیر باقی مانده را رویش می پاشیم.